Complete Lijst met Opticiens

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Mister Spex

(33.3% aanbevolen)

Mister Spex

Mister Spex staat niet alleen bekend als grootste online opticien van Nederland, maar van geheel Europa. Je kunt hier onder andere terecht voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Mister Spex staat verder bekend om de beste kwaliteit en uitstekende service. Je kunt hier kiezen uit 3000 merkbrillen elk voorzien van kwaliteitsglazen.

De brillen kun je verkrijgen in verschillende vormen, kleuren, materialen en prijscategorieën. De hoogwaardige kunststofglazen zijn voorzien van een kraswerende laag, super ontspiegeling en een clean coating laag. Bovendien zijn ze licht, breukvast en uitgerust met een uv-filter. Op basis van je eigen behoefte en wensen kun je kiezen voor asferische glazen met een brekingsindex van maximaal 1,67. Bij Mister Spex heb je dus genoeg keuze mogelijkheden, en je kunt rekenen op kwaliteit en professionele service.

Ben je op zoek naar een bril? Een bril naar jouw wens en behoefte? Dan kun je snel en eenvoudig een online bestelling plaatsen bij Mister Spex. Er is een 3D pas- optie, waarbij je dan zelf online kan kijken hoe de brillen staan. De 4 favoriete modellen mogen vervolgens 10 dagen lang thuis worden gepast. De bril waar de keuze op valt, kan voorzien worden van glazen op sterkte. Kent je je correctiewaarden niet? Dan mag je ook nog een kosteloze oogmeting laten uitvoeren bij een lokale partneropticien in de buurt.

De brillen van Mister Spex worden niet alleen gratis, maar ook super snel tot aan huis geleverd. Zodra je je bril hebt besteld, wordt de bestelling verwerkt en heb je binnen de kortste keren je bril in huis. Genoeg reden dus om vandaag nog een gave bril te bestellen bij Mister Spex.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over EyeFashion

(50% aanbevolen)

EyeFashion

Eye Fashion Optiek | Opticien & Zonnebrillen Webshop | Leiden Noordwijk Katwijk Oegstgeest Hillegom

Bij opticien Eye Fashion bent u aan het juiste adres voor brillen, contactlenzen en nachtlenzen in Leiden, Oegstgeest, Hillegom, Katwijk en Noordwijk. Bekijk ook onze webshop voor o.a. zonnebrillen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lensplaza

(75% aanbevolen)

Lensplaza

Lensplaza - goedkope Contactlenzen online kopen

Lensplaza biedt vele verschillende hoogwaardige contactlenzen, goede service en lage prijzen. ✓Snelle gratis levering! Bestel nu makkelijk online op Lensplaza
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 123Lens

(50% aanbevolen)

123Lens

123Lens is al 16 jaar het adres voor alle soorten contactlenzen en lenzenvloeistof. Klanten kunnen op rekening betalen en hebben 14 dagen bedenktijd. 123 Lens heeft diverse eigen merk producten in haar assortiment. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en worden tegen zeer gunstige prijzen aangeboden.

Bij 123 Lens treft men ook een ruim assortiment aan Ray-Ban zonnebrillen. Daarnaast krijgt de klant altijd minimaal 15% korting op de adviesprijs.

Voor alle artikelen die klanten bij 123 Lens kopen, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer de klant een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, wordt zo snel als mogelijk een passende oplossing geboden. Het artikel kan vervangen worden of de klant kan in aanmerking komen voor een terugbetaling.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie, die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alensa

(33.3% aanbevolen)

Alensa

Bestel contactlenzen voor de beste prijs online in Nederland | alensa.nl

Koop online contactlenzen en lenzenvloeistoffen bij alensa.nl aan de beste prijs in Nederland. Goedkoop & voordelig. Wij leveren snel thuis. Bestel nu!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hans Anders

(42.1% aanbevolen)

Hans Anders

Hans Anders is een echt Nederlands bedrijf. In 1982 openden we onze eerste winkel in de Zwartjanstraat in Rotterdam. Het doel was om de toentertijd ondoorzichtige en prijsstarre optiekmarkt eens Anders aan te pakken. Toen ook nog eens bleek dat een aantal van de bedenkers dezelfde voornaam hadden was een naam snel gevonden.

Hans Anders gáát voor tevreden klanten. Onze medewerkers doen er alles aan om u tevreden te stellen. In kwaliteit van producten, deskundig advies, de beste prijs en alles wat voor u nog meer belangrijk is. Daar kunt u op vertrouwen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over LeesbrillenBox

(50% aanbevolen)

LeesbrillenBox

Leesbrillenbox - Leesbrillenbox


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lenson

(50% aanbevolen)

Lenson

Lenzen bij Lenson - Jouw contactlenzen, altijd binnen handbereik

Bestel contactlenzen goedkoop bij Lenson. Wij bieden lenzen en lensvloeistof tegen zeer lage prijzen en snelle leveringen aan huis. Je kunt achteraf betalen (factuur).
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lensway

(50% aanbevolen)

Lensway

Bij LensWay bestelt u eenvoudig brillen, contactlenzen, zonnebrillen of een oogcontrole, altijd voor aantrekkelijke prijzen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lowlens

(50% aanbevolen)

Lowlens

Bij Lowlens kunnen klanten rekenen op een snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen. Vanaf 1999 is dit bedrijf de online lenzenspecialist in Nederland. Dit bedrijf levert onder andere zachte lenzen en lensvloeistoffen van A- merken zoals Alcon, Bausch & Lomb, Cooper Vision, Johnson Vision en vele andere merken.

Er worden ook lenzen en lensvloeistoffen verkocht van andere kleinere fabrikanten en optiekketens. Lowlens kan ook dag-, week of maandlenzen in kleur, met leesdeel (multifocaal) of met cylinder (torisch of astigmatisch) in allerlei combinaties snel en tegen een scherpe prijs leveren. Dit bedrijf levert ook diverse A- labels als Proclear, Air Optix of Biofinit (White label). White Labellenzen zijn identiek aan het A-merk, maar dan in een ander jasje en vaak voordeliger dan het A-merk. Klanten kunnen genieten van lage prijzen bij Lowlens omdat er wordt gewerkt met lage overheadkosten. Daarnaast wordt voor de levering van een bestelling van contactlenzen en vloeistoffen in Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht voor de klant.

Klanten kunnen hier ook lenzen bestellen, die niet op de site genoemd zijn. Er is verder geen minimum aantal vereist voor het plaatsen van een bestelling. Ruim 80 tot 90% van de bestellingen wordt binnen 2- 4 dagen geleverd. Lowlens is gespecialiseerd in de levering van kleine aantallen tegen de laagste prijzen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over PilotenBrillen.nl

(50% aanbevolen)

PilotenBrillen.nl

De enige ECHTE pilotenbril kopen? Beste keus bij PilotenBrillen.nl!

De echte piloten zonnebrillen trend van het jaar 2017! De meeste keus pilotenbril modellen vindt je op PilotenBrillen.nl. Vandaag besteld is morgen in huis! Nu ook in Belgie leverbaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over VisionDirect

(50% aanbevolen)

VisionDirect

Lenzen bestellen | Lenzen online | Vision Direct

Bestel je lenzen online bij Vision Direct, de nummer één van Nederland voor alle bekende merken contactlenzen, vloeistoffen en oogverzorgingsproducten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 't Hart Optiek

(50% aanbevolen)

't Hart Optiek

’t Hart Optiek & Optometrie in Vlaardingen: opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ’t Hart Optiek & Optometrie uit Vlaardingen krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 4D Optiek

(50% aanbevolen)

4D Optiek

HOME | 4•D Optiek - opticien én optometrist - monturen en zonnebrillen - glazen en contactlenzen - Arnhem

De opticien en optometrist met de leukste collectie brillen en zonnebrillen en de beste glazen en contactlenzen van Arnhem! -

Opticiens
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ace and Tate

(66.7% aanbevolen)

Ace and Tate

Brillen online vanaf €98, ongeacht je sterkte | Ace & Tate

Brillen en zonnebrillen online kopen vanaf €98 incl. glazen op sterkte. Geen verzendkosten & gratis 5 brillen thuis passen.

Optiek
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ad Flinterman

(50% aanbevolen)

Ad Flinterman

Ad Flinterman - Opticien Contactlensspecialist, Rotterdam

Bril-kopen


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Akkerman Optiek

(50% aanbevolen)

Akkerman Optiek

Bekijk onze ‘Celebrity Gallery’ en verbaas u over de oorspronkelijkheid en vindingrijkheid, waarmee Akkerman Optiek de artiestenwereld op zijn kop zette en werd tot: Akkerman International Eyefashion.

Opticiens
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alferink Optiek

(50% aanbevolen)

Alferink Optiek

Alferink Optiek uit Heesch: uw opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Alferink Optiek uit Heesch krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Andriessen Optiek

(50% aanbevolen)

Andriessen Optiek

De Opticien van Helmond - Andriessen Optiek

Optiek


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Annita Lafeber

(50% aanbevolen)

Annita Lafeber

Annita Lafeber in De Meern: opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Annita Lafeber uit De Meern krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Anno Optiek Rhenen

(66.7% aanbevolen)

Anno Optiek Rhenen

Anno Optiek Rhenen

Anno optiek rhenen

Optiek
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Anton Hofstede

(50% aanbevolen)

Anton Hofstede

Anton Hofstede Brillen- en Contactlenzencentrum | LEEUWARDEN | Uw opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

Opticiens Drenthe
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Arnold Booden

(50% aanbevolen)

Arnold Booden

Arnold Booden | stijlvolle mode brillen| - Arnold Booden

De mooiste mode brillen en zonnebrillen koop je bij arnoldbooden.nl, van hippe zonnebrillen tot stijlvolle correctiebrillen!

Brillen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Augustijn Optiek & Optometrie

(50% aanbevolen)

Augustijn Optiek & Optometrie

Augustijn Optiek & Optometrie uit Oud-Beijerland: uw opticien voor brillen en lenzen

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Augustijn Optiek & Optometrie uit Oud-Beijerland krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over B-Optics

(50% aanbevolen)

B-Optics

Home

B-Optics, voor de nieuwste trends in brillen.

Optiek
Lees verder »