Eye Wish - 16 Reviews

Last updated: 19 juli 2019
Eye Wish Logo

35.7% aanbevolen, 16 Reviews

  1. Eye Wish
  2. Stijladvies
  3. Online stijladvies
  4. Oogmetingen
  5. Montuur online reserveren
  6. Contact gegevens
  7. Eye Wish Reviews
  8. Schrijf ook een review over Eye Wish

Niet tevreden over Eye Wish? Probeer dan eens Hans Anders.

Eye Wish

Eye Wish is door haar klanten verkozen tot beste opticien van Nederland. Deskundigheid, klantvriendelijk personeel en service genieten top prioriteit bij Eye Wish. Men kan hier onder andere terecht voor persoonlijk stijladvies, online stijladvies, oogmetingen of contactlens controle.

Klanten hebben de mogelijkheid bij Eye Wish om online, via de webshop, hun zonnebrillen, contactlenzen en vloeistoffen te bestellen. Daarnaast kan men ook online monturen reserveren en bij een winkel in de buurt passen wanneer het de klant goed uitkomt. Klanten die eenmalig contactlenzen en/of een zonnebril bestellen, kunnen hun iDeal of creditcard gebruiken bij de betaling. Indien men een abonnement afsluit om maandelijks lenzen thuis te laten bezorgen, dan betaalt men alleen voor de eerste maand met iDeal. Hierna wordt de kosten middels automatische incasso afgeschreven.

Klanten kunnen bij Eye Wish ook terecht om hun bril te laten controleren, te stellen en te reinigen. Daarnaast kan men ook terecht bij Eye Wish voor alle vragen, die men heeft over zijn of haar bril. Een juiste behandeling van een bril zorgt ervoor, dat de bril langere tijd meegaat.

Klanten kunnen ook gebruik maken van de [email protected] optie. Met deze optie krijgen klanten hun contactlenzen en vloeistof gratis thuis bezorgd. Eye Wish Opticiens vindt dat daar deskundig advies en een optimale service bij hoort. Men krijgt daarom ook elk half jaar een gratis professionele oogcontrole. Men kan daarnaast ook ten alle tijden terecht bij de professionele klantenservice van Eye Wish.

Eye Wish Details

Hits: 744

URL: http://www.eyewish.nl/

Categorieën: Landelijk

Reviews: 16

Stijladvies

Klanten kunnen bij Eye Wish niet alleen terecht voor het kopen van een bril, maar men kan daar ook terecht voor persoonlijk stijladvies van de Eye Wish Stylisten. Dit bedrijf is zich ervan bewust, dat een bril niet alleen bedoeld is om beter te kunnen zien, maar dat het ook het visitekaartje is van de mens. De Eye Wish opticiens zorgen er dan ook graag voor, dat klanten een bril kopen die bij hen past. De stylist neemt de tijd om de gezichtsvorm en kleuranalyse te achterhalen van de klant. Op basis hiervan wordt er samen met de klant gezocht naar de perfecte bril.

Online stijladvies

Het kan ook wel eens voorkomen, dat klanten geen tijd hebben om naar de winkel te gaan voor persoonlijk stijladvies. Deze klanten kunnen op de website van Eye Wish terecht voor online stijladvies. Het enige wat men moet doen is als eerst drie representatieve foto's van zichzelf maken Het liefst een portretfoto waarop de klant met en zonder de huidige bril poseert. Deze foto's moet de klant dan online uploaden. Vervolgens wordt de vraag van de klant en de foto's voorgelegd aan de styliste. Deze analyseert de foto's en geeft binnen 48 uur antwoord op de gestelde vragen. De klant ontvangt dan een e- mail met advies van een van de Eye Wish Stylisten. Daarin zit altijd een voorstel van 3 brillen die aan de hand van de analyse bij de klant past.

Oogmetingen

Klanten kunnen bij Eye Wish opticiens ook terecht voor het doen van hun oogmetingen. Vooral als men het gevoel heeft dat de ogen wat verslechterd zijn of als men gewoon wilt weten wat de gezondheid van de ogen is, kan men bij Eye Wish terecht voor een oog meting. Eye Wish Opticiens adviseert klanten namelijk om eens in de twee jaar hun ogen door een opticien of optometrist te laten controleren. De behoefte van de kant en de eventuele klachten worden hierbij geanalyseerd en de gezondheid van de ogen, de huidige bril en of contactlenzen worden gecontroleerd. Hierna worden de ogen gemeten en kan de krijgt de klant persoonlijk advies.

Montuur online reserveren

Klanten hebben bij Eye Wish de mogelijkheid om middels de 'Click and Collect' optie hun montuur online te reserveren en hierna te passen in de winkel. Klanten kunnen dan op hun gemak online een monturen uitzoeken en hebben ook nog het voordeel om online advies te krijgen van de styliste. Klanten kunnen maximaal drie brillen reserveren via de webshop, en deze in de winkel passen wanneer het ze goed uitkomt. De 'click and collect' optie is geheel gratis en vrijblijvend.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten gerust contact opnemen met de helpdesk van Eye Wish via het telefoonnummer 0800 – 02 02 745 (optie 2) (gratis). Dit kan elke werkdag van 09.00u tot 18.00u.

Daarnaast kan men ook een brief sturen naar het onderstaande postadres:
Eye Wish Opticiens Klantenservice
Antwoordnummer 5008
3769 ZV Soesterberg


Eye Wish reviews (15):

Eye Wish - dubbel oplichterij

0

Review:
Wij zijn dubbel opgelicht, twee mensen in ons gezin door verschillende filialen van Eye Wish. Mijn dochter moest constant nabellen om te vragen voor haar lenzen, Uiteindelijk is zij weggegaan naar andere opticiën.
Ik heb bij een ander filiaal een bril besteld. Die heb ik slechts één jaar gedragen, toen bleek, dat de glazen veel te zwaar voor de montuur waren. Verder heb ik een nieuwe bril gekregen, maar zonder financiële compensatie, want de eerste bril was duurder. Ik heb geen gevoel dal ik een koning ben, want klant is koning, ik ben gewoon een dienstmeid.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Kennis en service

Irina Brau beveelt Eye Wish NIET aan bij vrienden/bekenden

Eye Wish - ontzettend slecht

0

Review:
bij de eyewish maandlenzen besteld voor 20 euro per doosje. Nou heb je 2 ogen en dus 2 doosjes nodig, dat betekent 40 euro per maand.
opmeting is prima gegaan, en er werd gezegd dat het een klein weekje zou duren voordat de lenzen binnen ouden zijn, vrij snel dus.
na 1.5 week gewacht te hebben eyewish gebeld om te vragen waar ze bleven. ze waren net binnen zeiden ze, dus een afspraak gemaakt voor diezelfde week op vrijdag. op de dag van afspraak, inmiddels 2 weken later, kreeg ik een telefoontje van de eyewish dat de lenzenspecialist niet aanwezig is, en de afspraak niet door kon gaan. de volgende afspraak kan pas worden ingepland op de komend e DONDERDAG!!!!. 3 weken later na bestelling dus. ze hadden veel eerder kunnen bedenken wanneer die specialist er wel of niet is door simpel hun hersenen te gebruiken.

Sterke punten:
vriendelijk ontvangst met koffie en thee.

Zwakke punten:
te lange wachttijden na bestelling
niet nadenken
3 weken later pas geven na een belofte van een klein weekje

Charlie beveelt Eye Wish NIET aan bij vrienden/bekenden

Eye Wish - scheurende lenzen

0

Review:
Had een bril laten opmeten bij eyewish.
Aangezien ik diabetes heb kan ik niet doorgaan met een hema brilletje.
Zeer netjes en uitgebreid geholpen.
na een jaar wilden ik van mijn bril af,en wilden graag lenzen.
Eye wish prima bevallen,dus daar laten opmeten.
Eerste instantie niet de goede lenzen,eye wish opnieuw opgemeten, en goede gehad.
Tevreden voor de eerste 3 weken.
Brandend en pijnelijk oog,een lens gescheurd.
voor de eerste keer lenzen,kan gebeuren.
Na 2 maanden weer hetzelfde probleem.
Nu na 4 vier weken weer!!!!!
DEZE MAANDLENZEN KOSTEN MIJ 167,00 PER HALF JAAR!!!
Ik heb helaas nog maar 5 maanden mijn lenzen fatsoenlijk in gehad,wij betaald de overige maanden.
Ik ben student,en ben straks echt afhankelijk van hema of lens online sites.
Denk je kwaliteit te kopen....dus niet!

Sterke punten:
Bij aankoop zeer vriendelijk en geduldig,goede adviezen(want zij kunnen aan je verdienen)

Zwakke punten:
Niet thuis geven bij klachten.
Niet klantvriendelijk,
Niet eerlijk.
Durven de problemen niet toe te geven(maar zijn op de hoogte)
Bang voor hun baan(letterlijk gezegd)
Schandalig dat jij als klant onder deze druk en angst ,genoegen moet nemen met je klachten en de extra kosten die je moet maken

chanel beveelt Eye Wish NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Eye Wish

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Eye Wish aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Eye Wish aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Eye Wish


Andere websites in de categorie 'Landelijk'

Home » Landelijk » Eye Wish