Lowlens - 3 Reviews

Last updated: 14 september 2019
Lowlens Logo

50% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Lowlens
  2. Contactlenzen
  3. Lens vloeistof
  4. Oogzorg
  5. Online bestellen
  6. Contact gegevens
  7. Lowlens Reviews
  8. Schrijf ook een review over Lowlens

Lowlens

Bij Lowlens kunnen klanten rekenen op een snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen. Vanaf 1999 is dit bedrijf de online lenzenspecialist in Nederland. Dit bedrijf levert onder andere zachte lenzen en lensvloeistoffen van A- merken zoals Alcon, Bausch & Lomb, Cooper Vision, Johnson Vision en vele andere merken.

Er worden ook lenzen en lensvloeistoffen verkocht van andere kleinere fabrikanten en optiekketens. Lowlens kan ook dag-, week of maandlenzen in kleur, met leesdeel (multifocaal) of met cylinder (torisch of astigmatisch) in allerlei combinaties snel en tegen een scherpe prijs leveren. Dit bedrijf levert ook diverse A- labels als Proclear, Air Optix of Biofinit (White label). White Labellenzen zijn identiek aan het A-merk, maar dan in een ander jasje en vaak voordeliger dan het A-merk. Klanten kunnen genieten van lage prijzen bij Lowlens omdat er wordt gewerkt met lage overheadkosten. Daarnaast wordt voor de levering van een bestelling van contactlenzen en vloeistoffen in Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht voor de klant.

Klanten kunnen hier ook lenzen bestellen, die niet op de site genoemd zijn. Er is verder geen minimum aantal vereist voor het plaatsen van een bestelling. Ruim 80 tot 90% van de bestellingen wordt binnen 2- 4 dagen geleverd. Lowlens is gespecialiseerd in de levering van kleine aantallen tegen de laagste prijzen.

Lowlens Details

Hits: 587

URL: http://www.lowlens.nl/

Categorieën: Online Lenzenwinkels

Reviews: 3

Contactlenzen

Klanten kunnen eenvoudig, veilig en zeer voordelig contactlenzen bij Lowlens bestellen en kopen. Klanten kiezen bij Lowlens niet alleen voor kwaliteit, maar men bespaart ook tientallen euro's per jaar in vergelijking met andere opticiens, oogartsen of de meeste internet leveranciers. De contactlenzen van Lowlens zijn van gerenommeerde A- merken en worden tegen de laagste tarieven geleverd voor de klant. Klanten hebben dus de garantie, dat ze dezelfde kwaliteit contactlenzen ontvangen, die ze anders ook bij een opticien zouden krijgen. Het voordeel is, dat ze het bij Lowlens tegen een scherpe prijs kunnen aanschaffen. In Nederland worden de contactlenzen ook nog gratis thuisbezorgd.

Lens vloeistof

Het is van belang, dat klanten voor zowel de harde als de zachte contactlenzen de juiste lenzenvloeistof gebruiken. Dit is niet alleen belangrijk voor de gebruiksduur van de lens, maar ook voor de ogen van de klant. Lenzen die niet goed verzorgd worden of gereinigd met water kunnen veel oogproblemen veroorzaken. Het is daarom van belang om de juiste lenzenvloeistof te kiezen. Lowlens heeft voor alle lenzen, zowel de harde als de zachte lenzen een ruime collectie aan lenzenvloeistof in voorraad.

Oogzorg

Klanten kunnen ook voor de oogzorg met een gerust hart terecht bij Lowlens. In dit geval kan onder andere gedacht worden aan personen met droge ogen, ooglidhygiëne en macula degeneratie. Speciaal voor droge ogen heft Lowlens diverse vocht inbrengende ingrediënten in ampullen, flesjes of als zalf. Op het gebied van ooglidhygiëne heeft Lowlens diverse producten bestemd voor de ooglidreiniging en ooglidhygiëne. Verder heeft dit bedrijf ook diverse capsules of pillen ter preventie van Macula degeneratie. Kortom voor alles dat met de zorg van de ogen te maken heeft, kan men terecht bij LowLens.

Online bestellen

Klanten kunnen eenvoudig en makkelijk een online bestelling plaatsen bij Lowlens. Om het bestellen nog makkelijker te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld voor de klant. In gevallen waar het toch eens voorkomt, dat contactlenswensen of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen, kan men gerust contact opnemen met Lowlens via het contactformulier of via het e-mail adres [email protected]

Bij het plaatsen van een online bestelling moet men als eerst het type contactlenzen wat men wilt bestellen op categorie, soort en fabrikant kiezen. Bij de juiste lens kan men dan kiezen voor de optie "meer informatie". Hier geeft men dan de juiste sterkte en het gewenste aantal aan. Hierna kan men de bestelling in de winkelwagen plaatsen. Men heeft de optie om de bestelling wederom te controleren alvorens af te rekenen. Na de bestelling nagekeken te hebben kan men via afrekenen gaan naar mijn account en de gegevens invullen. Men kan hier ook de verzendwijze en de betaalwijze selecteren. De bestelling ontvangt men meestal binnen enkele dagen en in geval het om specials gaat zoals cylinders of multifocaal, dan kan men de bestelling binnen 4-5 dagen thuis verwachten. Het leveren van MTO- lenzen duurt ongeveer 14 dagen.

Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen klanten als volgt contact opnemen met Lowlens:

Postadres:
Postbus 37
1620 AA Hoorn

Telefoonnummer: 0229 711300
Email: [email protected]


Lowlens reviews (4):

Lowlens - Lowlens onbereikbaar na bug

0

Review:
Na eerder prettig zaken gedaan te hebben plaatste ik 11 september een bestelling. Kreeg na Ideal betaling een foutmelding en geen ontvangstbevestiging van Lowlens. Sindsdien is het bedrijf per telefoon voortdurend in gesprek en men reageert niet op mijn mail. Mijn geld is wel afgeboekt. Hoe betrouwbaar is Lowlens nu eigenlijk?

Zwakke punten:
Zeer slechte klantenservice en niet bereikbaar

Adi beveelt Lowlens aan bij vrienden/bekenden

Lowlens - Lowlens betaal bug en geen contact te krijgen

0

Review:
Na eerder prettig zaken gedaan te hebben plaatste ik 11 september een bestelling. Kreeg na Ideal betaling een foutmelding en geen ontvangstbevestiging van Lowlens. Sindsdien is het bedrijf per telefoon voortdurend in gesprek en men reageert niet op mijn mail. Mijn geld is wel afgeboekt. Hoe betrouwbaar is Lowlens nu eigenlijk?

Zwakke punten:
Zeer slechte klantenservice en niet bereikbaar

Adi beveelt Lowlens aan bij vrienden/bekenden

Lowlens - Trage levering

0

Review:
Lenzen loeistof besteld op zondag, omdat ik geen verzendbewijs had ontvangen, op dinsdag gebeld, want ik moest ze uiterlijk woensdag ontvangen ivm reis op vrijdag en op koningsdag wordt niet geleverd. De vloeistof zou zeker op dinsdag worden verzonden, werd mij desgevraagd verteld. Aangezien ik nog steeds geen verzendbewijs had ontvangen, woensdag weer gebeld. I.v.m drukte vloeistof niet verzonden. niets gedaan dus met mijn verzoek vd vorige dag en nog gelogen ook. Heb me vooral geërgers aan de persoon aan de telefoon, die zowel op dinsdag als woensdag totaal ongeïnteresseerd was. Ongevraagd is vervolgens mijn order geannuleerd en het geld teruggestort. Wat een slechte zaak en service!

Zwakke punten:
Bereikbaarheid ( op maandag dicht!!!), service, levering

Marleen beveelt Lowlens NIET aan bij vrienden/bekenden

Lowlens - Superslecht

0

Review:
Onbetrouwbaar

23 november lenzen besteld.

Niets ontvangen.

Telefonisch onbereikbaar.
Bellen niet terug na inspreken voicemail.
20 december eindelijk bericht dat ze een deel van de bestelling gaan verzenden.
Mensen werken daar kennelijk niet.
Heb 1 keer een reactie gekregen van ene Chris die dus de boel aan elkaar liegt en ook niet meer heeft gereageerd.
Niet dus, 23 december 2016 krijg ik het bericht van de afdeling verkoop dat ze de lenzen gaan verzenden, alsnog 3 dagen vastgehouden.
List en bedrog.
Geen lenzen voor de kerst en zit dus met een sterkte van plus 9.5 en een cylinder van -2.25 zonder lenzen.

Bstel hier aub nooit lenzen als je sterkte wat hoger is.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Jannie beveelt Lowlens NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lowlens

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Lowlens aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lowlens aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lowlens


Andere websites in de categorie 'Online Lenzenwinkels'

Home » Online Lenzenwinkels » Lowlens