123Lens is al 16 jaar het adres voor alle soorten contactlenzen en lenzenvloeistof. Klanten kunnen op rekening betalen en hebben 14 dagen bedenktijd. 123 Lens heeft diverse eigen merk producten in haar assortiment. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en worden tegen zeer gunstige prijzen aangeboden. Bij 123 Lens treft men ook een ruim assortiment aan Ray-Ban zonnebrillen. Daarnaast krijgt de klant altijd minimaal 15% korting op de adviesprijs. Voor alle artikelen die klanten bij 123 Lens kopen, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer de klant een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, wordt zo snel als mogelijk een passende oplossing geboden. Het artikel kan vervangen worden of de klant kan in aanmerking komen voor een terugbetaling. Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie, die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant.

123lens is een website waar je gemakkelijk en snel contactlenzen en lenzenvloeistof kunt bestellen. De site biedt een ruime selectie aan verschillende merken en soorten contactlenzen, van daglenzen tot maandlenzen en zelfs zachte kleurlenzen.

Op de homepage van 123lens kun je eenvoudig zoeken naar het type lens dat je zoekt. Je kunt filteren op merk, soort lens, verpakkingsgrootte en zelfs op prijs. Zo kun je gemakkelijk de opties vergelijken en de beste keuze maken voor jouw behoeften.

Naast contactlenzen biedt 123lens ook een ruime selectie aan lenzenvloeistof. Hier kun je kiezen uit verschillende merken en soorten, zoals all-in-one vloeistof, reinigingsvloeistof en opvulvloeistof. De site biedt ook handige sets aan waarbij je alles wat je nodig hebt om je lenzen te onderhouden, in één keer kunt bestellen.

123lens biedt ook een aantal handige tools om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor contactlenzen. Zo kun je bijvoorbeeld een lenzenkleurenwijzer gebruiken om te zien welke kleur lenzen het beste bij je ogen en haarkleur past. Ook kun je gebruikmaken van de lensvergelijker om verschillende lenzen te vergelijken op prijs, kwaliteit en aanbevolen gebruik.

123lens biedt ook een aantal voordelen voor reguliere klanten. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van speciale aanbiedingen en kortingscodes. Ook kun je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten, waarbij je automatisch je lenzen op een bepaalde datum ontvangt zonder dat je zelf hoeft te bestellen. Zo hoef je nooit zonder lenzen te zitten.

123lens heeft ook een uitstekende klantenservice. Je kunt gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice via de chatfunctie op de website of via e-mail. Er is ook een ruim aanbod aan informatie op de website, zoals handleidingen voor het gebruik van contactlenzen en lenzenvloeistof en antwoorden op veelgestelde vragen.

Al met al biedt 123lens een uitstekende service voor het kopen van contactlenzen en lenzenvloeistof. De ruime selectie, handige tools en goede klantenservice maken het gemakkelijk om de beste keuze te maken voor jouw behoeften.


Artikelen over 123Lens

123 Lens - Nu €5,- korting

Het is weer tijd om uw lenzenvoorraad bij te vullen. Tot en met 31 augustus 2013 biedt 123Lens €5,- korting op bestellingen met een minimaal bestelbedrag van €50,-. Plaats dus snel een bestelling van €50,- of meer, en ... [...]

123Lens Reviews

  Uitstekende service

  Vakkundig te woord gestaan en snelle levering. Lenzen dragen fijn en zijn van goede kwaliteit.

  Sterke punten
  Snelle levering

  Zwakke punten
  Geen

  Registeren

  Ik wilde graag lenzen bestellen maar moest mij registeren voordat ik kon bestellen. Schijnt dat ik in 2015 al een keer iets besteld heb en daar het wachtwoord niet meer van weet. Ik vond het jammer dat je niet zonder registratie kon kopen en vertelde dat de dame van de klantenservice. Haar antwoord was dat ik dan maar mijn wachtwoord had moeten onthouden!
  Gelukkig zijn er niet zoveel wachtwoorden

  Sterke punten
  Ze namen snel de telefoon op

  Zwakke punten
  Misschien moet de dame niet bij de klantenSERVICE gaan zitten.

Bezoek 123Lens

Schrijf een review