123Lens is al 16 jaar het adres voor alle soorten contactlenzen en lenzenvloeistof. Klanten kunnen op rekening betalen en hebben 14 dagen bedenktijd. 123 Lens heeft diverse eigen merk producten in haar assortiment. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en worden tegen zeer gunstige prijzen aangeboden. Bij 123 Lens treft men ook een ruim assortiment aan Ray-Ban zonnebrillen. Daarnaast krijgt de klant altijd minimaal 15% korting op de adviesprijs. Voor alle artikelen die klanten bij 123 Lens kopen, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer de klant een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, wordt zo snel als mogelijk een passende oplossing geboden. Het artikel kan vervangen worden of de klant kan in aanmerking komen voor een terugbetaling. Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie, die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant.

Artikelen over 123Lens

123 Lens - Nu 5,- korting

Het is weer tijd om uw lenzenvoorraad bij te vullen. Tot en met 31 augustus 2013 biedt 123Lens 5,- korting op bestellingen met een minimaal bestelbedrag van 50,-. Plaats dus snel een bestelling van 50,- of meer, en profiteer! [...]

123Lens Reviews

 • Vakkundig te woord gestaan en snelle levering. Lenzen dragen fijn en zijn van goede kwaliteit.

  Sterke punten
  Snelle levering

  Zwakke punten
  Geen

  Door Lily Arissen op 11 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik wilde graag lenzen bestellen maar moest mij registeren voordat ik kon bestellen. Schijnt dat ik in 2015 al een keer iets besteld heb en daar het wachtwoord niet meer van weet. Ik vond het jammer dat je niet zonder registratie kon kopen en vertelde dat de dame van de klantenservice. Haar antwoord was dat ik dan maar mijn wachtwoord had moeten onthouden!
  Gelukkig zijn er niet zoveel wachtwoorden

  Sterke punten
  Ze namen snel de telefoon op

  Zwakke punten
  Misschien moet de dame niet bij de klantenSERVICE gaan zitten.

  Door Ester op 2 juli 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 123Lens

Schrijf je eigen review