Pearle - 16 Reviews

Last updated: 19 oktober 2019
Pearle Logo

43.8% aanbevolen, 16 Reviews

  1. Pearle
  2. P.O.S.T. Service
  3. Zorgvergoeding per direct declareren
  4. Oogmetingen
  5. Online bestellen
  6. Contact gegevens
  7. Pearle Reviews
  8. Schrijf ook een review over Pearle

Niet tevreden over Pearle? Probeer dan eens Hans Anders.

Pearle

Bij Pearle Opticiens staan aspecten als deskundigheid, betrouwbaarheid en goede service centraal. Ze zijn ook de drie belangrijkste pijlers van de dienstverlening van Pearle Opticiens. Klanten kunnen hier rekenen op professioneel advies, deskundige oogmetingen en goede zorg voor de ogen. Dit bedrijf heeft ook als enige het keurmerk van keurmerkinstituut.

Het begon allemaal in 1959 toen Alfons Hamer de optiekketen Brijlmij oprichtte. Hij zag een gat in de markt. Er was namelijk een grote behoefte bij de klant aan optiekwinkels, die zich door service en productaanbod moest onderscheiden van andere winkels. Het bedrijf wist al vanaf de eerste jaren een gestaagde groei te maken. Volgens Hamer zijn service en binding de belangrijkste kenmerken van succesvol ondernemerschap.

Het unieke was dat de monturen werden uitgestald in de rekken en dat de klant op die manier een eigen montuur kon uitzoeken. De veranderingen die Brilmij introduceerde gingen gepaard met grootscheepse reclamecampagnes over de unieke garantie en service van de optiekketen.

In 1979 werd de Brilmij- keten overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Pearle, welke vanaf dat moment haar intrede maakte op de Europese markt. In 1990 gingen alle Brilmij winkels verder onder de naam Pearle Opticiens. Tot heden kunnen klanten terecht bij Pearl Opticiens voor kwaliteit en goede service.

Pearle Details

Hits: 674

URL: http://www.pearle.nl/nl_NL/

Categorieën: Landelijk

Reviews: 16

P.O.S.T. Service

Klanten kunnen bij Pearle kiezen voor de 'Pearle Opticiens Stuurt Thuis' oftewel P.O.S.T service. Met deze service worden de contact lenzen elke maand thuis bij de klant bezorgd. Ook de vloeistof krijgt men elke maand in de brievenbus. Men kan zich voor deze dienst aanmelden bij een Pearle winkel in de burt of men kan op de webshop kiezen voor de maandelijkse contactlensabonnement.

Klanten hebben niet alleen het voordeel, dat de contactlenzen en vloeistof elke maand gratis worden bezorgd, maandelijks wordt ook de betaling automatisch geregeld, men kan gebruik maken van de professionele klantenservice en men heeft recht op een gratis halfjaarlijkse contactlenscontrole.

Zorgvergoeding per direct declareren

Klanten die recht hebben op zorgvergoeding op hun bril of contactlenzen, kunnen hun vergoeding bij vrijwel alle verzekeraars direct declareren bij Pearle. Het bedrag wordt bij de kassa van de aankoop afgetrokken. Klanten die een aanvullende zorgvergoeding hebben met een vergoeding op een bril, hebben 1 keer per 2 of 3 jaar recht op een vergoeding voor een bril of contactlenzen. Het precieze bedrag dat men kan ontvangen hangt af van de verzekeraar en het verzekeringspakket.

Oogmetingen

Klanten kunnen bij Pearle ook terecht voor oogmetingen. Hier is men ervan verzekerd dat een volledig gediplomeerde opticien of hbo opgeleide optometrist de oogmetingen uitvoert. Pearle beschikt over gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten, die aangesloten zijn bij de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven (NUVO).

Online bestellen

Klanten kunnen ook online een bestelling plaatsen bij Pearle. Men kan bijvoorbeeld zonnebrillen, contactlenzen en vloeistoffen online bestellen. Als het om een eenmalige bestelling van contactlenzen en zonnebrillen gaat, dan kunnen klanten online betalen middels een creditcard of via iDeal. Klanten die een maandabonnement bij Pearle afsluiten om hun lenzen maandelijks thuis te laten bezorgen, betalen de eerste maand met iDeal en daarna worden de maandelijkse leveringen via automatische incasso afgeschreven.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen kanten op elke werkdag van 09.00u tot en met 18.00u contact opnemen met de klantenservice van Pearle via het nummer 0800–2745000 (optie 2) (Gratis). Daarnaast kan men ook een brief sturen naar:
Pearle Opticiens Klantenservice
Antwoordnummer 3004
3760 VD Soesterberg


Pearle reviews (16):

Pearle - Goede service!!

0

Review:
Had last gehad van mijn nieuwe bril(montuur). Ben daarmee naar Pearle Zuidplein gegaan. Heb zonder morren een nieuwe bril(montuur) mogen uitkiezen ondanks het feit dat het buiten de garantie termijn valt. Goed geholpen door de manager de heer Josef. Super happy met mijn nieuwe bril(montuur). Heel goede service!

Sterke punten:
Snelle en goede service.

Zwakke punten:
Geen

S.Stelling beveelt Pearle aan bij vrienden/bekenden

Pearle - Professioneel geholpen!

0

Review:
Ik kom uit California, USA en ben in Nederland voor familiebezoek. Ik wilde naar een nieuwe bril kijken en koos voor Pearle Hoogezand, omdat de zoon van mijn nicht daar werkt. Alle medewerkers waren heel vriendelijk. Maar in het bijzonder wil ik noemen dat ik zeer professioneel werd geholpen door Marcel Idsinga, die een oogmeting heeft gedaan i.v.m. mijn glaucoma en mij uitgebreid en deskundig adviseerde.

Sterke punten:
Marcel adviseerde mij op een rustige en plezierige manier. Ik voelde mij daar echt thuis.

Zwakke punten:
Geen.

Wendy Hemm beveelt Pearle aan bij vrienden/bekenden

Pearle - Nooit meer naar Pearle

0

Review:
Nieuwe glazen gekocht in 2018; het montuur wilde ik houden omdat het buigbaar is en niet snel stuk gaat.Volgens degene die me hielp kon het nog prima dienst doen.
Het lijkt wel of ik mijn oude bril met de oude glazen terug heb, alleen is het montuur na de 'vernieuwing' zo uitgerekt dat hij van mijn neus glijdt. Als dat wordt bijgesteld is het na een paar dagen weer mis. De glazen heebben hetzelfde model als voor de 'vernieuwing', ook al was affgesproken dat ze afgerond zouden worden. Is dus niet gebeurd. Wat erger is: ik zie NIET beter. Bovendien zat er binnen de kortste keren weer een laagjevop de glazen waarvan me steeds wordt verteld dat dat aan een berkeerde behandeling ligt - oook al maak ik ze precies volgens hun aanwijzingen schoon.
Ik ga dus echt helemaal nooit meer naar Pearle. ik raad Pearle zonder meer af.

Marijke beveelt Pearle NIET aan bij vrienden/bekenden

Pearle - Prima ervaring met PearleZutphen

0

Review:
na wat vervelende ervaringen met andere opticiens vandaag bij Pearle geweest voor een oogmeting en een nieuwe bril Ik had wat klachten zoals hoofdpijn en voor mijn gevoel minder scherp zien Ook was het 2 jaar geleden dat ik mijn ogen voor het laatst gecontroleerd had
ik was wat vroeg maar werd meteen geholpen Na de oogmeting bleek dat mijn ogen nagenoeg hetzelfde zijn gebleven en dat de klachten ws ergens anders vandaan komen Duidelijk advies dat het zinloos was om een nieuwe bril aan te schaffen en afgesproken om over een halfjaar nog eens een oogmeting te doen Voor deze oogmeting werd niets in rekening gebracht Prima en eerlijke service !!

Sterke punten:
Goede service
eerlijk advies

Mienke beveelt Pearle aan bij vrienden/bekenden

Pearle - Slechte zaak

0

Review:
Had daar. Een bril gekocht naar aanleiding brief van pearle over recht op een bril gaan ze in de verkeerde maand de bril afboeken bij de zorgverzekeraar die zij tegen ze jullie hebben te vroeg gestuurd is pas in januari geldig komen ze met de rekening bij mijn die pearle of moeder bedrijf brilmij ik zij ik ga da5 nie5 betalen is niet mijn fout en heb de bril terug gebracht naar de winkel sturen ze weer een rekening die. Idioten

Sterke punten:
Heel slecht

Zwakke punten:
Nog slechter

Karel beveelt Pearle NIET aan bij vrienden/bekenden

Pearle - Pearle broerstraat nijmegen

0

Review:
Eerste keer naar pearle en geweldig geholpen. Ondanks drukte alle tijd en vakkundige meting. 2 x teruggeweest om bril te stellen, ze nemen alle moeite om je te helpen. Super service!!

Sterke punten:
Vriendelijk, en vakkundig

Zwakke punten:
Geen

Yolanda beveelt Pearle aan bij vrienden/bekenden

Pearle - Slechte kwaliteit

0

Review:
Ik heb al verschillende brillen gehad in mijn leven en deze van Pearle is echt de slechtste ooit! Ik heb in begin september een nieuwe bril aangekocht, voor de eerste keer bij Pearle. Bij aankoop heb ik uitstekende service gekregen, maar daar bleef het ook helaas bij… Na anderhalve maand merkte ik op dat er al krassen in de glazen zaten. En dit terwijl ik goed zorg draag voor mijn bril en hem telkens goed kuis volgens de instructies van Pearle zelf. Ik ben hiermee naar de winkel gegaan, waar ze enkel maar nog meer krassen gemaakt hebben en mij beloofden om nog contact via mail op te nemen. Ik kreeg echter geen enkele mail, dus heb ik via de site nogmaals een klacht ingediend. Pas daarna kreeg ik reactie van de winkel en het enige dat ze doen is mij nieuwe glazen proberen aan te smeren! Alsof mijn bril nog niet duur genoeg was… Ik heb hierop gereageerd en sindsdien geen enkele reactie meer gehad. Ze negeren gewoon klachten, wat een service! Ik heb bewust een duurdere bril gekozen deze keer om er hopelijk langer mee weg te kunnen. Dit zal duidelijk niet het geval zijn, want de kwaliteit van de glazen bij Pearle is echt teleurstellend! Bij deze: Pearle is geen aanrader! Schandalig en triestig welke kwaliteit er wordt aangeleverd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slechte kwaliteit en geen service bij klacht

Evelien beveelt Pearle NIET aan bij vrienden/bekenden

Pearle - Nooit meer

0

Review:
Tevredenheidsgarantie nou vergeet het maar ik ben 8 keer terug geweest met de trein naar utrecht dus ook nog een hoop kosten.
Ik kan absoluut niet goed zien met de bril iedere keer hebben ze zogenaamd weer een oplossing en dat moet ik dan echt proberen, als dit niet werkt dan krijg ik mijn geld terug. Nou dat zeiden ze al vanaf de derde keer.
Na de 8 ste keer heb ik het maar opgegeven, hoop geld kwijt en bril ligt in de vuilnisbak. Nooit meer pearl

Sterke punten:
Geen of je zou goed liegen als sterk punt moeten zien

Zwakke punten:
Ze leveren pruts kwaliteit

J.mooiman beveelt Pearle NIET aan bij vrienden/bekenden

Pearle - Slechte service

0

Review:
In 2016 nieuwe leesbril gekocht(verzekerd lees de kleine lettertjes)en deze verloren december.met mijn verzekering naar het filiaal in Deventer gegaan en moest tot mijn verbazing 40€ per glas bijbetalen.Deze bril ging in september 2018 kapot dus ik weer naar Pearle en daar probeerden ze mij wijs te maken dat op deze nieuwe bril de garantie van de oude bril van toepassing was.Mijn kapotte bril maar meegenomen en volgend jaar maar is bij de concurrent kijken.

Sterke punten:
Mooi gelegen in het centrum.

Zwakke punten:
Geen service en verder hou ik maar netjes.😡

Pearle - Kuttige tijden

0

Review:
Wachttijden als je een afspraak gemaakt duren soms 40-50 minuten! Bizar lang, kan net zo goed geen afspraak maken..

Sterke punten:
Leuke dingen

Zwakke punten:
Tijd

Jan beveelt Pearle NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pearle

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Pearle aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pearle aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pearle


Home » Landelijk » Pearle