Greving & Greving Opticiens

Greving & Greving opticiens – Greving & Greving is met 14 winkels en een Optometrisch Centrum dé opticien in het Noorden van Nederland.

Greving & Greving Opticiens Reviews

  Slechte service bij fouten

  In Jan. Bril gekocht en nieuwere glazen in leesbril. €1.147 betaald. Ik kon door beide brillen niet goed zien en zag toen dat ze dezelfde sterkte als in 2018 er in hadden gezet. Ik ben teruggegaan en ze deden heel onverschillig, geen excuus niets. Toen ik de brillen weer ophaalde zei ik dat ik het bijzonder vond dat er totaal geen excuus is aangeboden. De verkoper zei dat hij er niets van af wist en zei alsnog excuus dan. Vervolgens, gaan de brillen zo mee. Ik zei nee , ik wil er wel een hoes omheen. Ik kreeg toen 2 flut insteekhoesjes. Ook moest ik vragen om de kaartjes met de oogmeting. Wat ik niet heb gekregen Eyezen certificaat nummers voor de glazen. Ik weet dus niet of ik de dure glazen €235 per stuk heb of dat er goedkopere glazen in zitten. Al met al een verschrikkelijke ervaring. Bij welke willekeurige goedkope opticien is de service beter
  Vestiging Hoogeveen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie verslag

  Zeer slecht

  Zonnebril waarvan de coating los raakte : oorzaak ligt bij de klant hoe dan ?

  Sterke punten
  Goede oogmeting

  Zwakke punten
  Eigenaar heeft veel praatjes om maar geen sevice te verlenen, na veel gedoe toch nieuwe gekregen.

  738euro in de prullenbak

  Greving & Greving Stadskanaal! Zeer ontevreden! Ze voeren mijn wensen niet uit! Toen ik daarmee terug kwam, was het iedereen zijn schuld maar niet die van hun. Ik kreeg onzin uitleg na onzin uitleg! Ze liegen je in het gezicht met een stalen blik!

  Sterke punten
  Liegen, zonder blikken of blozen!

  Zwakke punten
  Ze voeren de wensen van klanten niet uit! Als je ze er dan op aanspreekt, dan; is de leverancier schuldig! Maar het probleem oplossen doen ze niet. Ze doen of ze je helpen, maar liegen je gaten in de sokken.

  Slecht behandeld bij Greving

  Zeer slecht varifocus bril gekocht € 500,- betaald, van te voren werd gezegd dat je aan de bril moet wennen. Na geruime tijd te hebben geprobeerd en meerdere keren terug geweest te zijn werd aangegeven dat varifocus niet een goede bril zou zijn.
  Maar we lossen het voor u op werd er gezegd, voorstel was om € 150,- terug te betalen en in het montuur glazen te zetten zodat het een gewone leesbril zou worden.
  Wat een idioot voorstel alsof je een leesbril koopt voor € 350,-
  Hierover viel niet te discussiëren het was dat en verder niets.

  Echt super slecht Greving & Greving
  Het is gewoon oplichterij ben nu € 500,- lichter en heb niets.

  Sterke punten
  Niet aanwezig vroeger wel tegenwoordig niet meer

  Zwakke punten
  Slechte service niet klantvriendelijk

Bezoek Greving & Greving Opticiens

Schrijf een review