Hofland Optiek

Welkom bij Hofland Optiek. Uw ogen zijn een kostbaar bezit waar u niet zorgvuldig genoeg mee om kunt gaan. Bij onze gediplomeerde opticiens, contactlens-specialisten en optometristen is de zorg voor uw ogen in vertrouwde handen. Hofland Optiek is al veertig jaar een begrip in de regio Twente, als het gaat om brillen en contactlenzen. Met vestigingen in Borne, Denekamp, Eibergen, Enschede, Losser en Oldenzaal is Hofland Optiek één van de grootste opticiens in Oost Nederland.

Hofland Optiek Reviews

  Prima service HoflandNijmegen

  Gisteren probleem met mijn bril. Uitstekend geholpen en probleem verholpen. Vanochtend bleek dat er ook een oogproblemen was. Ik kon meteen terecht en fantastisch geholpen. Prima service.

  Sterke punten
  Service en kwaliteit

  Geweldig

  Geweldig team in Enschede. Iedereen neemt daar ook echt de tijd voor je. Zoekende naar de juiste bril, tot dat je echt tevreden bent.

  Sterke punten
  Het team van Hofland Enschede zijn toppers. Zij denken met je mee, nemen alle tijd voor je en zoeken naar oplossingen. Zij gaan tot het uiterste . Ik ben meer dan zeer tevreden

  loslatende coating

  loslatende coating geen garantie aanbod voor 50% korting maar elders nog goedkoper uit de bril heb ik bij hofland borne gekocht 1400 euro !!!!

  Servicegericht

  Hofland staat echt garant voor service en kwaliteit. Toen van mijn dure titanium brilmontuur de coating los liet is dat montuur gratis vervangen. Dat is nog eens echte service. Grote pluim!!

  Sterke punten
  Klantgericht meedenken

  Zwakke punten
  Geen, behalve dat je niet direct voor de deur kunt parkeren....

Bezoek Hofland Optiek

Schrijf een review