Van Born Opticiens

Van Born Opticiens

Van Born Opticiens Reviews

  De betere opticien

  Mijn nieuwe bril is aangemeten bij Van Born Opticiens. Mijn vragen over kwaliteit en service konden bij de grote opticien-ketens niet naar tevredenheid worden ingevuld. Voor mij zijn ze op de massa markt gericht en niet op de individuele klant.
  Bij Van Born heb ik de kwaliteit en mogelijkheden gevonden die ik zocht. De metingen zijn beter en nauwkeuriger dan bij de concurrent omdat ze meer apparatuur in huis hebben. De brilglazen zijn daardoor beter afgestemd op mijn ogen.
  Verder kon ik echt uitgebreid overleggen over wat ik graag wil en kon de opticien goed aangeven wat mogelijk was en wat niet. Dit gesprek duurde inclusief meting ruim anderhalf uur en ik kon mijn mijn vragen allemaal kwijt.
  De aanschaf kost wat meer, maar ik heb daarmee de kwaliteit die het meer dan waard is. Goedkoop is duurkoop, en die balans ligt hier ver in het positieve. Daarbij heb ik meteen een zonnebril op sterkte besteld; met een flinke korting op de uitstekende Nikon glazen.

  Sterke punten
  Kwaliteit, service, aandacht voor de klant. Uitstekende brilleglazen, met een heel mooi montuur. De bril is daardoor een heel duurzame aanschaf.

  Zwakke punten
  De prijs is best een stuk hoger dan bij de prijsvechters. Dat kan een bezwaar zijn. Mijn blik hierop is dat ik 2x zoveel betaal en 5x zoveel daarvoor krijg. Het is voor mij meer een investering dan een snelle aanschaf.

  Een top opticien

  Ik heb eerst een meting gedaan bij jullie voor lenzen en kon er heel goed doorheen kijken ook goed services met de test lenzen erin en de uitleg hoe je ze in en uit moet doen super goed allemaal

  Mvg Jurgen verbaan

  Sterke punten
  Goede services en vriendelijk het is daar nooit druk in de zaak zodat ze alle tijd voor je kunnen nemen

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Een top opticien

  Ik ben heel goed geholpen door jullie en ik heb een hele mooie bril bij jullie gekocht eerst bij de concurrent geweest blijkt dat ik al een jaar de verkeerde meting had nu kan ik glashelder zien ben ook niet meer moe had ik voorheen wel ik heb een dolce Gabbana bril echt heel stoer

  Mvg Claudia verbaan

  Sterke punten
  Klant vriendelijkheid en meedenkend

  Zwakke punten
  Totaal geen zwakke punten

Bezoek Van Born Opticiens

Schrijf een review