Bon Art Optiek

Welkom bij Bon Art Optiek: de opticien waar oogzorg, stijl en aandacht hoog in het vaandel staat. Bon Art Optiek is sinds 2004 in midden-Nederland gesitueerd en biedt oogzorg in ruimste zin van het woord. In onze winkels vindt u een zeer breed assortiment van monturen, brillenglazen en contactlenzen. U kunt bij ons terecht voor een nauwkeurige oogmeting, maar ook voor bewaking van de gezondheid van uw ogen. Als daar aanleiding toe is, kunnen wij een optometrisch onderzoek uitvoeren.

Bon Art Optiek Reviews

  Ontrvreden over de glazen geen oplossing!!!

  Naar de optiek voor een nieuwe bril zou leuk moeten zijn.

  Nou daar kwam ik achter.

  Bril meting door lieve meiden. Bril uitzoeken was wat moeilijke ivm butget maar lukte. Ik had niet in de gaten dat dat juist zo op zou breken.

  Bril gehaald en wat blijkt klopt van geen kanten. 3 keer terug naar de winkel om uit te leggen dat er iets niet klopte. Maar lag aan mij volgens verkoper!!

  In een andere plaats toch even naar andere optiek gegaan om even te controleren of het inderdaad aan mij lag je weet maar nooit.

  Nou die vond al dat er niets van klopte. En gaf het advies om direct weer terug te gaan naar Bon Art Optiek. Ik gedaan ze vonden het raar maar wilde nog wel een keer kijken! Zo gezegt zo gedaan.

  Ik kreeg nu weer 2 brillen omdat de andere kijk en lees had. Nu maar glazen in de oude bril die ik nog had en nu dus weer met 2 rondliep!!!

  Die klopte ook weer niet PFF. Weer naar een andere Opticien (Kreft Optiek)Alles uitgelegt heeft belangenloos perfect geholpen. Die heeft Bon Art daarna gesproken en advies over mijn ogen gegeven.

  Weer naar Bon Art gegeaan met het gevoel Nu komt alles goed. Nou dat ging niet helemaal goed dus.

  Nog gevraagd of ik dan mijn geld terug kon krijgen maar daar deden ze niet aan!!Maar ook niet het geld van de brillenglazen terug zodat ik die dan ergens anders kon kopen

  Hun gingen wel weer opnieuw meten!!!! Maar toch nog steeds met goed vertrouwen de nieuwe brillen opgehaald. Bleven er toch 2. en was weer terug bij af

  De sterktes van de brillen kloppen niet de kleine cilinder die ik al had en volgens hun sterker nodig had hebben ze er maar helemaal uitgehaald. De oogafstand klopt niet.

  Ik heb nu niks en loop met brilletjes van de Wibra die zijn beter.

  Al met al ging het dus voor mijn gevoel niet meer om mijn ogen maar om het montuur. Die was duur voor mij! en de glazen maakte hun niet uit. Ik zou zelf zeggen. Geef het oude montuur maar en daar doen we perfecte glazen in. Dat is pas service na zeker een half jaar rotzooien. Ik heb nu over anderhalf jaar pas weer geld voor nieuw glazen.

  De service die ik nu nog zou willen hebben van hun is kom maar hier dan krijg je je geld terug en dan hebben ze toch nog iets goeds gedaan.

  Zijn ook niet aangesloten bij de vereniging geschillen optiek

  Dus mensen die nieuwe glazen nodig hebben. Kies eerst glazen in een reserve bril en loop er een weekje mee en bedenk je eerst voordat u overga naar een nieuw montuur. Want dat geld zie je ook niet terug als u niet tevreden bent.

  En vaak zijn de monturen het duurst. Dus let op hiermee.

  Ik hoop dat ik hier nog iemand op kan wijzen.

  De besslissing voor een duur montuur met goedkope glazen aan te laten smeren.

  Je kunt niet meer terug voor het totale bedrag.

Bezoek Bon Art Optiek

Schrijf een review