By Bas Optiek Nijmegen

By Bas Optiek Nijmegen By Bas Optiek Nijmegen Nijmegen helpt u bij het uitkiezen van een bril die geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen. Kijk op onze website voor een gerichte indruk.

By Bas Optiek Nijmegen Reviews

  Mooiste collectie, best adviseur

  Je kunt van alles vinden over By Bas, en over Dr. Bas zelf, maar smaak heeft deze man. Heb je een moeilijk brillenhoofd (ik spreek uit eigen ervaring) dan is Dr. Bas de man. Niet meer dan 3 pogingen en de metamorfose is compleet. Zijn voorkeur voor Theo brillen deel ik van harte.
  Vakkundig | Origineel | Smaakvol

  Sterke punten
  Verrassende monturen | Vakkundige meting

  Zwakke punten
  Ach.... zoals elk mens, zal er best wat aan mankeren, maar ervaar dat zelf maar.

  Tevredenheid *****

  Al jaren ben ik tevreden nadat ik in Nijmegen ben gaan wonen met de keus die ik toen maakte om bij By Bas Optiek een nieuwe bril uit te zoeken. Na een uitgebreide oogmeting werd ik op deskundige wijze geadviseerd over de bril qua model, kleur en de vormgeving. Het viel direct op dat Bas op discrete en vriendelijke manier mij begeleide in mijn uiteindelijke keus. Het aanschaffen van een bril vraagt om vertrouwen en dat vertrouwen werd uiteindelijk de basis om jaren lang klant te kunnen zijn.

  Sterke punten
  Spontaniteit, betrokkenheid, aandacht, goede kennis betreffende model en kleur van het monteur welke mijn persoonlijke uitstraling blijvend ondersteunen.

  Zwakke punten
  geen

Bezoek By Bas Optiek Nijmegen

Schrijf een review