Reviews van deze auteur

Slechte klantenservice

Review over Pearle

Klacht ingediend nooit normaal afgehandeld oplichters en ook nog mishandeling bij een kind gedaan. Inmiddels aangifte gedaan tegen personeel Pearl Nieuwegein. Ga er niet heen of je moet ogen willen missen....

Sterke punten
Niets

Zwakke punten
Alles winkel sluiten

Slecht onbeschoft Nieuwegein

Review over Pearle

in Nieuwegein geweest. Zeer onbeschoft personeel. Ik kwam met mijn kind lenzen aanmeten. Daar we al al klant waren het vinkje aangeklikt dat we klant zijn. dit zijn we al jaren. echter haar meting was langer terug dan gewenst. personeel riep door de winkel dat we 15 euro moesten betalen. Zie foto er staat nergens over de periode en zal een claim indienen van mijn betaalde 15,- incl boete van oplichting. Toen ik aan gaf klant te zijn zag ze ons in het systeem maar even niet waren geweest. Ik vraag uitleg maar krijg een grote mond dat ik de aankoopbonnen maar moet laten zien. Deze staan in het systeem dat zag ze maar was even geleden ze was erg dwingend en agressief. Ik mocht niet in de ruimte bij mijn dochter (minderjarig) zitten. Klacht bij de manager gelegd. Daarna komt mijn dochter naar buiten en zegt ze hoe wil je betalen dat moest ik doen. ze weigerde met mij te praten en zei ik ben wel volwassen. Nooit meer zien jullie mee en de meting is niet eens goed gedaan mis gegevens.
Mijn klacht gaat naar het hoofdkantoor

Ze hebben de klacht niet naar behoren opgelost. Excuses vanuit een klantenservice is een aanfluiting. Verkeerde meting elders lenzen moeten bestellen die nu dus de prullenbak in gaan. Kind onder de 16 alleen mee ouder mocht niet mee. Hier gaan we juridische stappen op ondernemen. Bij deze handelingen behoren ouders schriftelijke toestemming te geven. Dus klacht.nl deze klacht in NIET opgelost dit heb ik ook gemeld bij de klantenservice. Overigens geld nooit ontvangen. Dus NEE niet opgelost.

Laat hier nooit je ogen meten door het meisje die de meting doet! Onbeschoft en onkundig

reacties: