EyeLove Brillen

Eyelove Brillen - complete brillen voor de scherpste prijs Via een shop-in-shop formule biedt Eyelove Brillen jou de keuze uit ruim 175 trendy brillen op iedere sterkte voor de scherpste prijs.

EyeLove Brillen Reviews

  Goedkoop is duurkoop !

  Ik heb geen goede ervaring gehad met eyelove. Ik heb een MF bril van plastic, dus geen glas ! De bril is constant vies en ook niet scherp. Zo wordt ja gauw rijk op een oneerlijke manier !

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zogenaamd goedkoop geen grazen bril maar plastic

  Aanrader Eyelove!

  Ik koop al meer dan 10 jaar mijn brillen bij Eyelove. Goed en goedkoop. De brillenglazen komen van dezelfde fabrikant als die van Hans Anders maar tegen veel lagere prijzen. Ga maar na slechts 49 euro voor een (zonne-) bril op sterkte! Zeer tevreden!

  Sterke punten
  Goed en goedkoop

  Zwakke punten
  Geen

  Verschrikkelijk, eens maar noo

  Ik kwam in de winkel Den bosch met oude zonnebril waar coating vanaf was. Ik wilde een zonnebril op sterkte. Meneer deed nieuwe oogmeting omdat zonnebril al 3 jaar oud was. Meneer vroeg nog welke kleur glas, kon kiezen uit 3 kleuren. Ik vroeg of ie nog gereed kon zijn voor mijn vakantie en dat was het geval. Krijg een mail dat bril gereed ligt en wat schetst mijn verbazing, er is een gewone bril besteld. 3x gebeld met winkel en hoofdkantoor en krijg als reactie dat ze niks kunnen betekenen, want de meneer van de winkel maakt geen FOUTEN, het was namelijk mijn fout dat ik de bevestiging niet heb nagekeken!!!!!!! Bril opgehaald waar ik dus niks mee kan, ik had al een gewone bril. De meneer die geen FOUTEN maakt gaf nog toe dat ik met zonnebril waarvan de coating af was in winkel was geweest. Als coulance kan ik tegen betaling 50 procent een zonnebril uitkiezen. Te verschrikkelijk voor woorden, eens maar nooit meer.

  prima brillen

  Was in 1e instantie sceptisch of de kwaliteit wel op orde zou zijn. Je denkt namelijk: als het zo voordelig is, is het dan wel OK? Inmiddels 2x een multifocale bril aangeschaft bij Eyelove (Diemen) en beide keren was de bril perfect.

  Sterke punten
  De prijs afgezet tegen de prijs die gehanteerd wordt bij 'officiële' opticiens. Je krijgt sterk het gevoel dat zij er een slaatje uit slaan. Vergelijk: elders kwam ik uit op bedragen variërend tussen de Euro 850,= en Euro 1000,= (afhankelijk van montuur). Nogal een verschil.

  Zwakke punten
  geen.

  Slechte kwaliteit brillen

  Ten eerste hadden ze moeten voorlichten over grote leesgedeelte\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nWas niet te doen Jaar in de brillenkoker gelegen \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nToen de bril voor afstand nodig bril binnen een maand kapot \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nGeen Garantie meer

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit

  Slechte kwaliteit brillen

  Ten eerste hadden ze moeten voorlichten over grote leesgedeelte\\r\\nWas niet te doen Jaar in de brillenkoker gelegen \\r\\nToen de bril voor afstand nodig bril binnen een maand kapot \\r\\nGeen Garantie meer

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit

  Slechte kwaliteit brillen

  Ten eerste hadden ze moeten voorlichten over grote leesgedeelte
  Was niet te doen Jaar in de brillenkoker gelegen
  Toen de bril voor afstand nodig bril binnen een maand kapot
  Geen Garantie meer

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit

  Teleurgesteld

  Eerste keer voor mij tevens laatste keer wat een slecht montuur action heeft betere

  Sterke punten
  Zicht is redelijk

  Zwakke punten
  Verkoper is te snel waardoor je geen goede beslissing neemt

  Mooie prijs , maar zeer slecht

  Leuke prijs maar daar is dan ook alles meegezegd, multifocale bril besteld alleen ze zijn het lees gedeelte vergeten.\\r\\nIk dacht dat het een kwestie van wennen was omdat mijn ogen achteruit waren gegaan en een andere sterkte kreeg maar er zit totaal geen lees gedeelte in.\\r\\nAntwoord van de klantenservice is eigenlijk dat ik pech hebt en dat ze niets kunnen doen, ze kunnen hem doormeten maar garantie is nul komma nul.\\r\\nHun maken de fout en de klant is zijn hele kwijt.\\r\\nNooit geen Eyelove meer, dan betaal ik liever wat meer voor wel een goede bril en service.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Slechte service en niet wat ik verkocht heb een voor betaald heb

  Onbekwame verkoper

  Mijn 3de Eyelove bril een regelrechte ramp. Je past een bril en vroeger was het zo de bril die je paste bij de opticien was de bril waar de glazen in kwamen die zat perfect!
  Nu is het zo je past een montuur vind je het mooi dan wordt dat montuur nieuw besteld, met de afmetingen van het pasmontuur.
  Conclusie je kan nooit perfect door de bril kijken want de kijkhoek wijkt altijd af van hoe deze op het pasmontuur is berekend!

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Zie omschrijving

  Eyelove niet klant vriendelijk

  In de winkel goed geholpen. Aangegeven bij bestelling dat de 2 brillen op een factuur moesten i.v.m. vergoeding zorgverzekering. Dat zou geen probleem zijn. Helaas vis de mail 2 aparte facturen waardoor ik maar 1 bril vergoed krijg. Na contact niet mogelijk om alles op 1 factuur te zetten.

  Sterke punten
  Voldoende keuze

  Zwakke punten
  Niet mee denken of voldoen aan wensen van klant.

  Gewoon niet eens aan denken!

  Mijn ervaring met eyelove? Ronduit verschrikkelijk! Bestel een bril voor mijn zoontje van 6 met een behoorlijke sterkte. Recept van de oogarts gehad die hoeven ze alleen op te volgen. Ongeschoolde medewerksters, hebben totaal geen verstand van wat ze doen. Ze zeggen ook gewoon dat ze er geen verstand van hebben. Goed, bril opgehaald en laten afstellen. Volgende dag de bril viel van zijn hoofd af, zat erg los. Ik ben na 4 dagen terug gegaan met de vraag of ze deze beter kunnen afstellen. De pootjes hebben ze opgewarmd en gebogen, zat schots en scheef. Het montuur kon niet strakker, het was een "lastig" montuur. Aangegeven dat deze echt van zijn hoofd afvalt en midden op straat valt. Het kon niet, hij had zelf de pootjes losser gemaakt. We hebben het hier over een kindermontuur! Ze maken blijkbaar zulke fragiele en kwalitatief slechte monturen dat deze zo slap als wat zijn. Mijn man na 2 dagen weer terug want dit ging zo niet, hij had echt zijn bril nodig. Hij is de winkel uitgestuurd want er waren geen medewerkers beschikbaar die verstand hadden van brillen zij ze. Klacht ingediend bij eyelove... met hoge uitzondering mag er een nieuw montuur gegeven worden. Sorry maar hoge uitzondering? Dat noem je service. Het is immers niet onze schuld. Nu is zijn bril dus door het vele vallen afgebroken. Montuur bij de glazen door de midden en glas ligt eruit. Eyelove geeft aan dat dit door gebruikerschade komt en hier geen garantie op zit. De bril is ook doorgemeten door de oogarts, het blijkt niet eens de goede sterkte te zijn!! Ik wil helemaal geen nieuw montuur, ik wil het geld terug! Wie laat zijn kind met zo'n slechte ding rondlopen. Wat een slechte service als je dit überhaupt service kan noemen. Ik ga naar een goede brillenwinkel, voor ons echt nooit geen eyelove meer.

  Sterke punten
  Goedkoop maar daar betaal je ook voor. Geen kwaliteit en geen service.

  Zwakke punten
  Zie mijn review, zegt genoeg.

  Mee kleurende glazen

  Bril met meekleurende glazen gekocht binnen is de bril ook licht bruin erg vervelend.
  Volgens de opticien hoorde dat.

  Bril

  Ik ben erg ontevreden met de bril. 

  Ik bestelde een ontspiegelde bril. Het was precies of ik achteruitkijkspiegels aan had. Zo weerkaatste van alles in mijn glazen. 

  Het montuur was dezelfde dag al kapot. 

  Het zicht dat ik kreeg had overal kromme lijnen.... muren, de horizon.... alles was gebogen.

  Ik ben dan naar een oogarts gegaan , die me andere sterktes voorschreef. Uw meting klopte dus niet.

  Ik ben bijgevolg geen wandelende reclame voor uw zaak  ..

  Sterke punten
  Helaas geen

  Zwakke punten
  Ik had liever nul sterren gegeven, maar dat accepteert het programma niet

  goed geholpen met respect

  mijn brilmonteur sloeg groen uit en er brokkelde stukjes af terug gegaan naar de winkel in loosduinen meneer zei dat kan niet gebeuren nieuw monteur gehad zonder kosten en goed behandeld dit is al mijn derde bril daar

  Nooit meer een bril kopen bijE

  6 maanden geleden een glasbril gekocht voor 164,00 euro in september j.l glas afgebroken kon niet gerepareerd worden geen garantie op deze [ bril ]
  Uit Coulance kon ik 10 Euro vergoed krijgen hoe durven ze dat aan te bieden
  Kortom koop nooit een bril bij Eyelove zonde van je geld

  Sterke punten
  Die hebben ze niet

  Zwakke punten
  alleen maar

  Slechte kwaliteit

  Vandaag na 8 maanden terug naar Eyelove. In verband met craquelé in mijn glas. Eerst 2 weken moeten wachten want dat moet dan een opticien beoordelen. Uitgelegd aan de opticien dat ik vorig jaar op 12maanden hetzelfde probleem had. En toen kwam het door de hitte. De bril mocht niet warm worden. Opzich vreemd want ik loop gewoon in de zon met de bril. Maar goed prima het kan. Deze bril opgelet met alles. Niet in de auto laten liggen, niet in de zon. Nu ongeveer 8maanden verder weer craquelé. Wederom de bewering dat het door hitte komt. Ook het brillen doosje het naadjes liet los. Dit alles door warmte.
  Mijn ervaring is dus ook dat de kwaliteit van de geleverde producten slecht is. En zou ook adviseren om door te sparen en een iets duurdere bril te kopen.

  Zwakke punten
  Klantenservice
  Product

  Slechtste klantervaring ooit

  Als 88- jarige weggestuurd, terwijl recept bril door Eyelove verkeerd is verwerkt. Negatief ipv plus. En dan verschuilen achter garantievoorwaarden, echtheid recept, etc. Nooit meer kopen daar.

  Zwakke punten
  Begrip voor deze belangrijke categorie klanten ontbreekt.

  Beschadeging glas na 2 weken.

  Ik had een beschadiging aan het brilleglas. Dus ik denk nieuw glas bestellen. Maar nee dat gaat niet. Moet je weer hele nieuwr bril kopen.
  Dus deze service of ik bedoel geen service is voor mij laatste bril vanbeyelove.

  Sterke punten
  Snelle verkoop maar niet serieus worden genomen

  Zwakke punten
  Lachen alles weg met problemen

  Super tevreden!!!

  Super geholpen en ben heel blij met mijn nieuwe bril van Eye Love!!!! Echt voor herhaling vatbaar!

  Zwakke punten
  Tot op heden geen enkele!

  Niet tevreden

  Na (verkeerde) metingen 2 brillen gekocht sterkte was niet goed uiteindelijk staaroperatie aan beide ogen.de zonnebril is goed afgehandeld .dubbelfocus bril niet vlgs afspraken en geld vergoeding vlgs afspraak vlgs de website

  Helaas niet meer

  In winkels zijn vaak vriendelijk personeel. Worden vaak fouten gemaakt met meten. Bril herstellen kan kennelijk niet,zodat de bril er weer uitziet als net gekocht. Groot gebrek vind ik.

  Sterke punten
  Leuke monturen

  Zwakke punten
  Personeel,niet vakkundig genoeg. Problemen kunnen niet opgelost worden

  Geen bekwaam personeel

  Ogen gemeten op 5sec... Kwam nog niet id buurt van mijn huidige sterkte. Hier praatte de verkoopster omheen..de meting klopt ALTIJD?!? Bij ophalen zei ik dat ik met mijn huidige bril beter zag..toen werd ze echt heel onvriendelijk en keek ons zowat de winkel uit....Ik hoop van harte dat de bril voldoet ..want teruggaan naar DA sittard is zeker geen aanrader

  Sterke punten
  Prijs

  Zwakke punten
  Onkundig personeel

  Vuile glazen

  Mijn man en ik hebben allebei een bril van Eyelove. Eerste probleem: de glazen zijn telkens binnen het half uur na zorgvuldige reiniging weer vuil. Gevolg: we zien (nog) slechter.
  Tweede probleem: volgens de oogmeting van Eyelove had ik glazen voor ver zien nodig. Ik bleek echter zonder bril beter te zien dan met de Eyelovebril. De oogarts bevestigde dat.

  Sterke punten
  Prijs

  Zwakke punten
  Slechte glazen. Geen serieuze oogmeting.

  een 10 voor Eye love

  goede ervaring met eye love Oss\\r\\ngoed geholpem\\r\\nmooie monturen.\\r\\nhelaas heb ik de bril niet kunnen gebruiken ivm netvliesloslating van het oog\\r\\nklantenservice kwam dit ten hore krijg nu een nieuwe bril zonder kosten\\r\\ndat is nu service Eye love bedankt\\r\\neen zeer tevreden klant

  Zwakke punten
  geen


Bezoek EyeLove Brillen

Schrijf een review