Reviews van deze auteur

Totaal ongepaste houding

Review over Pearle

Speciaal voor mijn werk een bril nodig dus bij Pearl de Burcht besteld.
Verwachting was een paar weken omdat dit via Intersafe gaat.

Na een paar maanden had ik nog steeds geen enkele reactie van Pearle de Burcht gehad. Niets. Dus zelf maar gaan bellen. Ja dit lag allemaal aan Intersafe. Want zij konden het montuur niet meer leveren. Ok.

Maar ik ben geen klant van Intersafe. Ik ben klant van Pearl de Burcht. Daarom m.i. niet netjes als je als Pearl de Burcht jouw klant, die daar ook voor zijn andere brillen komt, gewoon niets weten.

Omdat ik de bril toch wel nodig heb voor de bescherming van mijn ogen ben ik zelf gaan bellen. De medewerker, die ik na een aantal keren te pakken kreeg, was behulpzaam en leek het probleem goed op te kunnen lossen.
Helaas bleek er weer een probleem op te spelen en bleek er een bril klaar te liggen die ik niet besteld had. Omdat Pearle de Burcht weer niet te bereiken was en ook geen mailadres heeft heb ik het algemene mailadres van Pearl gemaild dat er weer iets niet goed ging.

Vervolgens wordt ik door de filiaalhouder gebeld die direct verwijten maakt omdat ik een klacht zou hebben ingediend en dat ik vervelend ben.

Wat mij betreft totaal ongepast en onfatsoenlijk om op die manier met je problemen en je klanten om te gaan. Als er dingen fout gaan en je reageert dat af op de klant dan kunnen je verkooppraatjes nog zo mooi zijn, maar zegt dat veel over de betrouwbaarheid.

Voor mij dus geen Pearl de Burcht meer.

reacties: