Reviews van deze auteur

Slechte Polette ervaring!

Review over Polette

Overweeg je een bril te bestellen bij Polette? Denk nogmaals goed na voordat je een bestelling doet bij Polette want er zijn serieuze zorgen over de betrouwbaarheid van hun diensten.

Kort samengevat:
• Meer dan een maand geleden, op 26 september 2023, plaatste ik een bestelling voor een bril bij Polette, maar tot op de dag van vandaag heb ik nog geen bril ontvangen.

• De klantenservice van Polette heeft herhaaldelijk mijn verzoeken om informatie beantwoord met het advies om geduldig te zijn, terwijl zij beweren dat zij er alles aan doen om de bestellingen snel te leveren.

• Gedurende deze periode blijf je als consument in het duister tasten, zonder enige vorm van trackingnummer, leveringsindicatie of enige andere geruststellende informatie.

• Hoewel ik verontschuldigende e-mails heb ontvangen voor de vertraging, wordt dit enkel gecompenseerd met een kortingscode voor een toekomstige bestelling (?!), wat de huidige frustraties natuurlijk niet wegneemt, ik wil namelijk de bestelde bril bezorgd hebben.

• Na talloze teleurstellingen en verwarring wil ik nu simpelweg mijn geld terug. Echter, Polette stelt dat je de bril eerst moet ontvangen voordat je zelfs maar kunt overwegen om een financiële vergoeding aan te vragen, wat neerkomt op een een absurde situatie van een 'kip-en-het-ei-verhaal'.

Mijn advies, mijd Polette en kies voor een betrouwbare brilaanbieder waar wellicht een iets hogere prijs betaald moet worden, maar waar men de garantie geeft dat de bril op tijd geleverd wordt. Polette is een onzekere keuze en waar de kans op teleurstelling groot is.

reacties: