Polette - 19 Reviews

Last updated: 1 augustus 2019
Polette Logo

40% aanbevolen, 19 Reviews

  1. Polette
  2. Polette Reviews
  3. Schrijf ook een review over Polette

Niet tevreden over Polette? Probeer dan eens Mister Spex.

Polette

online brillen - polette online opticien - betaalbare designbrillen

Polette is een webwinkel voor alle typen brillen voor lage prijzen. Van leesbril, tot multifocale bril en van bril voor veraf tot zonnebril op sterkte.

Polette Details

Hits: 366

URL: http://www.polette.com/nl

Categorieën: Online Brillenwinkel

Reviews: 19


Polette reviews (19):

Polette - Zonnebril

0

Review:
Vorig jaar zonnebril gekocht,
Pasvorm goed en zicht ook!
Nu een nieuwe gewone bril gekocht, hopelijk snel in huis.

Sterke punten:
Goede service.

Zwakke punten:
Nog geen.

Jolanda beveelt Polette aan bij vrienden/bekenden

Polette - Avoid!

0

Review:
SIXTEEN days after ordering no sign of my THREE pairs ...despite commitment two to six days processing! Poor customer ‘service’ - slow, unresponsive and FAILED to resolve the situation - didn’t even try!

Their commitments are false ....readily take payment but fail to deliver! Dishonest and chaotic! AVOID

Polette - Slecht

0

Review:
Voordat Polette nog niet zo groot was had ik geen enkel probleem met een bestelling.

Nu heb ik al weken geleden besteld en betaald en nog geen enkel teken van verzending ontvangen.

De klantendienst kan je moeilijk vinden of reageert niet.

Kortom, geef mij dan maar de brillenboer om de hoek dan deze klungels.

Ingrid

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Een vrachtwagen vol.

Ingrid Ger beveelt Polette NIET aan bij vrienden/bekenden

Polette - Koop je bril ergens anders

0

Review:
Zit nu al langer dan 30 dagen te wachten op mijn bestelling, Polette heeft geen contact met mij gezocht. Daarbij is contact zoeken met Polette ook niet erg makkelijk. Ik heb de bril op 4 juni gekocht in de winkel en na 3 weken wachten kreeg ik eindelijk een track and trace code (waar ik niks mee kon). Na email contact te hebben met Polette vertelde ze mij dat de bril rond de 30e verwacht kon worden (erg laat maar goed). Pas na een week stond er op de track and trace link dat de bril op 10 juli verwacht zou kunnen worden (en zelfs dan zou het langer kunnen duren). Ik heb nog nooit zo lang op een bril moeten wachten (en heb de bril nu nog steeds niet). Even if this delay is exceptional, it's even more exceptional and unprofessional of you not informing your clients.

Koop alsjeblieft je bril ergens anders.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Communicatie
Levertijd

Philippe beveelt Polette NIET aan bij vrienden/bekenden

Polette - VERVOLG/HERZIENING OP EERDERE KLACHT

0

Review:
In vervolg op mijn eerdere klacht - d.d. 4 oktober 2018 - wil ik opnieuw reageren.
De vorige mail heb ik afgesloten met de mededeling dat ik de laatste zal zijn als er een positieve oplossing zal zijn/komen ik die ook zal plaatsen !!!
De reden dat er een tijdlang geen contact was had te maken met het feit dat de mails in mijn Spam terecht waren gekomen....
Nadat dit duidelijk werd is er met Isa naar een goede oplossing voor mijn probleem gezocht.
Toen ik mijn bril thuis kreeg kon ik niets zien door het leesgedeelte. Er is een nieuwe bril toegestuurd.
Maar natuurlijk - zonder opnieuw opmeten - was ie toen weer niet correct.
Na een bezoek aan Polette in Utrecht is het probleem duidelijk geworden - het leesgedeelte bleek niet goed opgemeten te zijn - en is er voor mij wederom een nieuwe bril toegestuurd.
Helaas is er toen weer iets niet goed gegaan.
Ondanks dat we het probleem niet op hebben kunnen lossen kan ik niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben met de communicatie, zoals die heeft plaatsgevonden.
Isa heeft haar uiterste best gedaan om het mij naar mijn zin te maken.
Isa heeft mij voorgesteld om er nóg een keer naar te kijken óf het geld terug te storten.
Omdat óók Isa niet goed wist waar ze de oplossing moest zoeken en de afstand voor mij te groot was om steeds op en neer te rijden heb ik gekozen voor restitutie van het bedrag.
Hoewel ik het (nog steeds) jammer vind dat ik de bril niet heb ben ik uiteindelijk zeer tevreden met de oplossing zoals die nu is aangedragen !!!
Isa, bedankt !!!

Sterke punten:
Goede, regelmatige communicatie.

Judea Rove beveelt Polette aan bij vrienden/bekenden

Polette - Waardeloze Chinese rommelkunststof

0

Review:
Slecht afgewerkt, slechte glazen, lange wachttijd. Verschrikkelijke rommel uit China, vandaar de lange wachttijden... tsja een keer nooit meer

Janneke beveelt Polette NIET aan bij vrienden/bekenden

Polette - POLETTE_slecht tot geen contact

0

Review:
Inmiddels heb ik het punt bereikt dat ik aan het eind van mijn Latijn ben.
Mijn verhaal : Ik had bij een (andere) opticien een bril gekocht. Variofocus. Deze beviel goed en ik zag er perfect door. Vervolgens wilde ik nóg een bril kopen plus een zonnebril. Deze keer bij Polette. Alle gegevens meegenomen. De bril werd thuisbezorgd (begin juli). Door de 'gewone' bril kon ik geen letter lezen. Mijn zonnebril was iets beter, maar niet optimaal. Hier ben ik overigens wel mee akkoord gegaan.
Het was overigens al vreemd dat hier een verschil in zat.
Ik heb steeds contact gehad met Isa van Klantenservice. In het begin verliep het voortvarend. Ik was dus enthousiast. Zij dacht dat de bril verkeerd geslepen was en - omdat ik nogal ver van Utrecht woon - heeft ze me een nieuwe bril toegestuurd. Ik vond dat ze me erg tegemoet kwam. Maar helaas …. ik zag er wéér niets door.
Weer contact. Zij stelde voor om dan dus toch maar naar Utrecht te komen en dan naar een bepaalde medewerker te vragen. Ik heb Isa een aantal data gestuurd dat ik zou kunnen, zodat zij zou kunnen kijken wanneer deze medewerker aan het werk zou zijn (anders rijd ik nog voor niks al deze kilometers).
Het is inmiddels 7 augustus.
Sinds deze dag heb ik na vele, vele, vele mails NIETS meer gehoord !!!!!
Vandaag is het 4 oktober. Wéér 2 maanden later en in totaal ben ik er al 3 maanden mee bezig !!!
Inmiddels ben ik aan het eind van mijn Latijn en - wat ik liever niet had gedaan - vind ik dat ik alle recht heb een negatieve review te mogen schrijven !!
Dus : mocht ik niets meer horen van POLETTE om naar een goede oplossing te zoeken kan ik niets anders zeggen dan : KOOP NIETS BIJ POLETTE.
En ik ben de beroerdste niet : mocht er een goede oplossing komen van de kant van Polette, zal ik de eerste zijn die dit óók zal vermelden !!!

Sterke punten:
Mooie monturen

Zwakke punten:
Niet bereikbaar
Geen antwoord op mails

Judea Rove beveelt Polette NIET aan bij vrienden/bekenden

Polette - Oplichters

1

Review:
Bril besteld en betaald, de sterkte klopte helemaal niet, brief geschreven om te vragen waar ik de bril op kon sturen en wilde mijn geld terug. Tot op heden niets gehoord. Geen adres en geen geld op mijn rekening. Schandalig. Kan nergens een telefoonnummer vinden. Raad niemand aan om hier een bril te bestellen. POLETTE JULLIE ZIJN OPLICHTERS. Zo doe je geen zaken.

Sterke punten:
Bril besteld en betaald, de sterkte klopte helemaal niet, brief geschreven om te vragen waar ik de bril op kon sturen en wilde mijn geld terug. Tot op heden niets gehoord. Geen adres en geen geld op mijn rekening. Schandalig. Kan nergens een telefoonnummer vinden. Raad niemand aan om hier een bril te bestellen. POLETTE JULLIE ZIJN OPLICHTERS. Zo doe je geen zaken.

Zwakke punten:
Bril besteld en betaald, de sterkte klopte helemaal niet, brief geschreven om te vragen waar ik de bril op kon sturen en wilde mijn geld terug. Tot op heden niets gehoord. Geen adres en geen geld op mijn rekening. Schandalig. Kan nergens een telefoonnummer vinden. Raad niemand aan om hier een bril te bestellen. POLETTE JULLIE ZIJN OPLICHTERS. Zo doe je geen zaken.

Meijboom beveelt Polette NIET aan bij vrienden/bekenden

Polette - Polette Amsterdam; geen klagen

0

Review:
Vandaag ga ik mijn 3e bril bij Polette bestellen . 1 jaar geleden de gok gewaagd. Eerste bril in de winkel uitgekozen en ik heb een hele goede, zorgvuldige meting gehad. Gezien mijn leeftijd geen eenvoudige glazen dus was erg benieuwd. Ik kon me absoluut geen buil vallen aan de prijs, dus waagde de gok. Was daarvoor voor dezelfde sterkte en aanpassingen bij een zgn “ echte opticien met kwaliteits monturen” , minimaal 6 keer zoveel geld kwijt . Montuur voel, zie en kies je zelf dus je kent vantevoren de kwaliteit ! Chinees spul ?? Wie denkt dat de “ betere opticien “ geen “ Chinees spul” voor veel meer geld verkoopt, zal na onderzoek lelijk op de neus kijken.
Ik heb in ieder geval geen klagen en met name mijn eerste bril leidt overal waar ik kom , tot complimenten van wildvreemde mensen.
Dus......mij hoor je tot nu toe niet klagen en mocht er een keer een montuur tegenvallen ? dan neem ik die pech voor die ene keer voor lief.

Sterke punten:
Prijs kwaliteit
Goede service
Vriendelijk personeel
Ruimte in de zaak om rond te lopen

Zwakke punten:
Mijn 2e bril 3 weken levertijd

Anna beveelt Polette aan bij vrienden/bekenden

Polette - Topwinkel

0

Review:
Een jaar geleden heb ik mijn eerste bril bij Polette gekocht. Prachtig montuur en slechts een fractie van de prijs van andere winkels. Snelle service, kundige meting en personeel dat je met rust laat in de winkel als je rustig rond wil kijken (blijkbaar is dat onmogelijk in andere brillenwinkels). Ik kreeg veel complimenten over mijn bril. Na een jaar is hij niet ‘versleten’. Vandaag opnieuw 3 brillen gekocht in de winkel, bijna dezelfde monturen als de designwinkel verderop in de stad. Groot verschil: daar kost een bril 600,- excl glazen, bij Polette had ik 3 brillen met speciale glazen en een brillenkoker voor 160,- :-) De kwaliteit zal ongetwijfeld minder goed zijn (al merk ik daar niets van), voor dit geld kun je iedere maand een nieuwe bril kopen.

Sterke punten:
Design, prijs, luisteren naar de klant

Nora beveelt Polette aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Polette

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Polette aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Polette aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Polette


Home » Online Brillenwinkel » Polette