online brillen - polette online opticien - betaalbare designbrillen Polette is een webwinkel voor alle typen brillen voor lage prijzen. Van leesbril, tot multifocale bril en van bril voor veraf tot zonnebril op sterkte.

Polette Reviews

  Slechte service

  Bril besteld en na 3 weken kon ik hem ophalen in Amsterdam. Ik had de bril in Utrecht besteld. Naar Amsterdam en helaas mijn bril lag daar niet. Via de klanten service uiteindelijk te horen gekregen dat de bril in Utrecht lag of ik hem opgestuurd wilde hebben naar mijn huis adres. Ja graag!! Tot op heden niets ontvangen en geen antwoord op mijn vragen via de mail.
  Had beter eerst de reviews kunnen lezen zie ik nu.
  Ik geen 2 sterren omdat de dames in Utrecht me erg vriendelijk en fijn hadden geholpen.

  Sterke punten
  De dames in Utrecht

  Zwakke punten
  Service, onduidelijkheid, verkeerde informatie, niet of laat antwoorden op mails en bril niet leveren.

  Klant draait op voor kost

  Bril in Gent gekocht en volledig betaald. Winkel zegt we sturen de bril thuis op. Sms berichten van FEDEX gekregen om extra kosten te betalen, gemaild met klantenservice, was voorkomend probleem met heb en FedEx. Zou opgelost zijn. Bril werd geleverd, nu krijg ik schriftelijk aanmaningen van FedEx om toch nog die in extra kosten te betalen. 20 euro. Ik denk er niet aan....sinds wanneer moet een klant die in Gent in een winkel iets koopt btw en invoerrechten betalen? Heb vandaag mail gestuurd naar klantendienst, als het niet in orde komt dien ik een klant in bij de politie want ik ga dit NIET betalen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Vertellen hun klanten niet dat bril blijkbaar gemaakt wordt in China met alle gevolgen van dien

  Slechte Polette ervaring!

  Overweeg je een bril te bestellen bij Polette? Denk nogmaals goed na voordat je een bestelling doet bij Polette want er zijn serieuze zorgen over de betrouwbaarheid van hun diensten.

  Kort samengevat:
  • Meer dan een maand geleden, op 26 september 2023, plaatste ik een bestelling voor een bril bij Polette, maar tot op de dag van vandaag heb ik nog geen bril ontvangen.

  • De klantenservice van Polette heeft herhaaldelijk mijn verzoeken om informatie beantwoord met het advies om geduldig te zijn, terwijl zij beweren dat zij er alles aan doen om de bestellingen snel te leveren.

  • Gedurende deze periode blijf je als consument in het duister tasten, zonder enige vorm van trackingnummer, leveringsindicatie of enige andere geruststellende informatie.

  • Hoewel ik verontschuldigende e-mails heb ontvangen voor de vertraging, wordt dit enkel gecompenseerd met een kortingscode voor een toekomstige bestelling (?!), wat de huidige frustraties natuurlijk niet wegneemt, ik wil namelijk de bestelde bril bezorgd hebben.

  • Na talloze teleurstellingen en verwarring wil ik nu simpelweg mijn geld terug. Echter, Polette stelt dat je de bril eerst moet ontvangen voordat je zelfs maar kunt overwegen om een financiële vergoeding aan te vragen, wat neerkomt op een een absurde situatie van een 'kip-en-het-ei-verhaal'.

  Mijn advies, mijd Polette en kies voor een betrouwbare brilaanbieder waar wellicht een iets hogere prijs betaald moet worden, maar waar men de garantie geeft dat de bril op tijd geleverd wordt. Polette is een onzekere keuze en waar de kans op teleurstelling groot is.

  Leveren Niet en geen Refund

  Het lukt ze niet te leveren, als het lukt na al 4 bestellingen kwijt te zijn geraakt, reken dan niet op kwaliteit van de metalen versie brillen, geld terug krijg je niet, dus je wordt gedwongen te wachten , nu heb ik nog steeds niks( 7 maanden wachten, 4 zelfde bestellingen zijn Kwijt

  Sterke punten
  Modieus

  Zwakke punten
  Kwaliteit en een jaar wachten op een bestelling

  Niet leverbare bestelling

  Ik heb een montuur met bijbehorende glazen (sterkte -10) bij Polette.com besteld.
  Na een week kreeg ik het bericht dat de bril in productie was gegaan.
  Een dag later kwam echter een email met het bericht dat deze bril wel erg dik zou worden (was me bekend), en of ik geen extra dunne glazen wilde bestellen. Ik vroeg om de originele bestelling te laten uitvoeren. Enkele dagen later kwam een volgend bericht van Polette dat het niet mogelijk was deze glazen in dit montuur te plaatsen en dat de bestelling geannuleerd zou worden tenzij ik de extra dunne glazen zou bestellen. Ik heb gevraagd welke monturen ze hadden waar die standaard glazen dan wel in zouden passen. Antwoord: geen enkele! Polette probeert je dus te lokken met een bestelsite die een optie lkaat zien die je niet kunt bestellen, in de hoop je extra dunne glazen voor een forse meerprijs in de maag te kunnen spiltsen. Wil je die duurdere glazen niet dan kun je helemaal niks bestellen!

  Je rijnste volksverlakkerij!

  Zwakke punten
  Polette laat bestelopties op hun site zien die helemaal niet geleverd kunnen worden en probeert je dan duurdere glazen aan te smeren.

  levert niet

  wacht al 3 maand, krijg enkel een standaard mail int engels ...

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  levert niet
  enkel support in engels

  Super service bij Polette in U

  Afgelopen zaterdag naar de winkel van Polette in Utrecht geweest. Mijn bril is gebroken nadat ik hem aan het schoonmaken was. Na diverse emails heb ik een nieuw montuur ontvangen en kon zonder afspraak naar de door mij gekozen winkel. Dat was dus afgelopen zaterdag. Mustafa heeft mijn speciale glazen van het oude montuur in mijn nieuwe montuur geplaatst. Oja. En bij mijn beide andere kleuren van de Thatcher heeft hij gelijk maar even de neus steuntjes vernieuwd. Deze bleken versleten nadat ik vroeg of hij ze af kon stellen. Mustafa super bedankt voor de premium service. Je hebt een klant voor het leven erbij. Tot snel.

  Sterke punten
  Goede kwaliteit en een no-nonsense service

  Zwakke punten
  De terughoudende 1e reactie via de mail als er om service gevraagd wordt.

  Slechte service

  Mocht er iets mis zijn met je bril kun je ze bijna niet bereiken en ze helpen je heel slecht.

  Slechte kwaliteit bril en service

  Nieuwe bril enkele uren oud
  Na schoonmaken meerdere krassen op het glas en dit voor krasvrij glas
  Nochtans brillendoekje gebruikt
  Bij het sturen van een klacht
  Word dit aangeven door pollete als ijgen fout door grof stof en maken ze zich er vanaf met een bon van 10% voor een nieuwe aankoop schandalig
  Heb reeds een nieuwe gekocht bij de concurrentie iets duurder maar kwaliteit en garantie die echt is
  Het kan niet zijn dat na 1 schoonmaakbeurt je bril onder de krassen zit

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Rommol

  Mooie servies

  Fijn en profesioneel onthaal in Brussel. Moderne look. Ik lees veel slechte recensies over de kwaliteit ik twijfel of deze terecht zijn. Afwachten dus. Ik volg de bestelling op en geef daarna mijn eerlijke mening over dit product. Tot nu toe heeft ik mijn sterren enkel voor mijn eerste ervaring, onthaal en service.

  Heel slecht

  Hele slechte ervaring bij Polette in Amsterdam. Bij de eerste bezoek aan de showroom zat al een huilende klant te klagen omdat ze al maanden van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Ik had toen al weg moeten lopen. Maar ik had helaas een bril besteld, die totaal niet goed is (de sterkte klopt niet) en ben nu al maanden aan het mailen met de klantenservice van Polette (telefoonnummer nergens te vinden) en ik krijg geen antwoord terug. In de winkel telkens andere mensen die je naar de klantenservice doorsturen. Weggegooid geld. Waardeloos slecht service!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel slechte klachtenafhandeling

  Polette is a scam

  This company is a scam. I received the glasses after waiting weeks for them to arrive. The prescription didn't work, so I requested to send them back. After days of back and forth emails with bizarre questions about my prescription, they've stopped responding entirely without providing information about how to make a return, even though by Dutch law they're required to allow me to make a return up to 14 days after purchase. Do not shop here, there are other stores with much better customer service for the same price.

  Polette: goedkoop is duurkoop is geen koop!

  Polette, Een doffe ellende!!!
  Eerst duurde het bijna 1 maand voor ik de bril ontving.
  toen bleek dat ik er helemaal niet door kon kijken.
  Ik heb een mail gestuurd dat ik de bril wilde terugsturen en graag de juiste sterkte glazen erin. dit werd een gecompliceerd emailverkeer waarin nooit een oplossing gegeven werd.
  Ik ben met de bril naar een officiele opticien gegaan; die heeft de glazen bekeken en geconstateerd dat het rechterglas alleen een leessterkte heeft (die overigens helemaal niet klopt met de meting in de Polette winkel) en het linkerglas heeft alleen een verte sterkte (die ook niet klopt)…Geen wonder dat ik er niet doorheen kon kijken.
  Volgens de opticien zijn de glazen helemaal recht ipv enigzins gebogen zoals brilleglazen behoren te zijn (slechte kwaliteit dus).
  Ik wilde bij de opticien nieuwe glazen in het montuur laten zetten, maar dat is onmogelijk omdat het metalen montuur geen schroefjes aan de zijkant heeft; schijnbaar worden de glazen tegelijk met het montuur gemaakt en was het dus sowieso onmogelijk de bril naar polette terug te sturen en er de juiste glazen in te zetten. Maar waarom wordt dit niet gecommuniceerd?
  Ze zijn telefonisch niet te bereiken, en per email duurt het altijd langer dan 48 uur (wat zij beloven)
  Na 1 maand werd mij gezegd dat het volledige bedrag op mijn rekening gestort was.
  IK HEB NOOIT EEN TERUGBETALING ONTVANGEN!
  Ik zeg nu; in dit geval is goedkoop, duurkoop, geen koop!
  Ik ben 90€ kwijt en kan de bril weggooien...

  Sterke punten
  dat ze hippe brilmonturen hebben

  Super geholpen

  Super geholpen door Rueda in Utrecht! Behulpzaam en vakkundig, ik heb alle vertrouwen in de oogmeting. Nu even wachten op de bril, zó benieuwd

  Niet kopen

  Nooit kopen. Kreeg eerst een bril met volstrekt verkeerde glazen, inde winkel konden ze niets voor me doen, na veel ge email kreeg ik nogmaals een bril geleverd met wederom verkeerde glazen. Je kunt hen niet bellen, alles gaat per email en inde winkel verwijzen ze alleen naar de website,. Dus zeer ontevreden.

  Sterke punten
  Aardig meisje in de helpdesk

  Zwakke punten
  Geen telefoon, geen hulp in de winkel, verkeerde levering en oplossen duurde heel lang en was toen weer niet goed

  Geen levering en baggere klantenservice

  2 brillen gekocht. 1 normale en 1 zonnebril. De zonnebril later gekocht dan de normale bril. Zonnebril is 1 dag na aankomst in depot in Amsterdam geleverd te limburg.

  Normale bril ligt al bijna 18 dagen op depot in Amsterdam. Natuurlijk is er dan iets mis, maar de klantenservice antwoordt niet, weigert na bijna 45 dagen wachten geld terug te geven en negeert gewoon elke vorm van contact. Heel triest, afrader voor iedereen om bij deze oplichters te bestellen.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Klantenservice
  Levering
  Restitutie

  Zonnebril

  Vorig jaar zonnebril gekocht,
  Pasvorm goed en zicht ook!
  Nu een nieuwe gewone bril gekocht, hopelijk snel in huis.

  Sterke punten
  Goede service.

  Zwakke punten
  Nog geen.

  Avoid!

  SIXTEEN days after ordering no sign of my THREE pairs ...despite commitment two to six days processing! Poor customer ‘service’ - slow, unresponsive and FAILED to resolve the situation - didn’t even try!

  Their commitments are false ....readily take payment but fail to deliver! Dishonest and chaotic! AVOID

  Slecht

  Voordat Polette nog niet zo groot was had ik geen enkel probleem met een bestelling.

  Nu heb ik al weken geleden besteld en betaald en nog geen enkel teken van verzending ontvangen.

  De klantendienst kan je moeilijk vinden of reageert niet.

  Kortom, geef mij dan maar de brillenboer om de hoek dan deze klungels.

  Ingrid

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Een vrachtwagen vol.

  Koop je bril ergens anders

  Zit nu al langer dan 30 dagen te wachten op mijn bestelling, Polette heeft geen contact met mij gezocht. Daarbij is contact zoeken met Polette ook niet erg makkelijk. Ik heb de bril op 4 juni gekocht in de winkel en na 3 weken wachten kreeg ik eindelijk een track and trace code (waar ik niks mee kon). Na email contact te hebben met Polette vertelde ze mij dat de bril rond de 30e verwacht kon worden (erg laat maar goed). Pas na een week stond er op de track and trace link dat de bril op 10 juli verwacht zou kunnen worden (en zelfs dan zou het langer kunnen duren). Ik heb nog nooit zo lang op een bril moeten wachten (en heb de bril nu nog steeds niet). Even if this delay is exceptional, it's even more exceptional and unprofessional of you not informing your clients.

  Koop alsjeblieft je bril ergens anders.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie
  Levertijd

  VERVOLG/HERZIENING OP EERDERE KLACHT

  In vervolg op mijn eerdere klacht - d.d. 4 oktober 2018 - wil ik opnieuw reageren.
  De vorige mail heb ik afgesloten met de mededeling dat ik de laatste zal zijn als er een positieve oplossing zal zijn/komen ik die ook zal plaatsen !!!
  De reden dat er een tijdlang geen contact was had te maken met het feit dat de mails in mijn Spam terecht waren gekomen....
  Nadat dit duidelijk werd is er met Isa naar een goede oplossing voor mijn probleem gezocht.
  Toen ik mijn bril thuis kreeg kon ik niets zien door het leesgedeelte. Er is een nieuwe bril toegestuurd.
  Maar natuurlijk - zonder opnieuw opmeten - was ie toen weer niet correct.
  Na een bezoek aan Polette in Utrecht is het probleem duidelijk geworden - het leesgedeelte bleek niet goed opgemeten te zijn - en is er voor mij wederom een nieuwe bril toegestuurd.
  Helaas is er toen weer iets niet goed gegaan.
  Ondanks dat we het probleem niet op hebben kunnen lossen kan ik niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben met de communicatie, zoals die heeft plaatsgevonden.
  Isa heeft haar uiterste best gedaan om het mij naar mijn zin te maken.
  Isa heeft mij voorgesteld om er nóg een keer naar te kijken óf het geld terug te storten.
  Omdat óók Isa niet goed wist waar ze de oplossing moest zoeken en de afstand voor mij te groot was om steeds op en neer te rijden heb ik gekozen voor restitutie van het bedrag.
  Hoewel ik het (nog steeds) jammer vind dat ik de bril niet heb ben ik uiteindelijk zeer tevreden met de oplossing zoals die nu is aangedragen !!!
  Isa, bedankt !!!

  Sterke punten
  Goede, regelmatige communicatie.

  Waardeloze Chinese rommelkunststof

  Slecht afgewerkt, slechte glazen, lange wachttijd. Verschrikkelijke rommel uit China, vandaar de lange wachttijden... tsja een keer nooit meer

  POLETTE_slecht tot geen contact

  Inmiddels heb ik het punt bereikt dat ik aan het eind van mijn Latijn ben.
  Mijn verhaal : Ik had bij een (andere) opticien een bril gekocht. Variofocus. Deze beviel goed en ik zag er perfect door. Vervolgens wilde ik nóg een bril kopen plus een zonnebril. Deze keer bij Polette. Alle gegevens meegenomen. De bril werd thuisbezorgd (begin juli). Door de 'gewone' bril kon ik geen letter lezen. Mijn zonnebril was iets beter, maar niet optimaal. Hier ben ik overigens wel mee akkoord gegaan.
  Het was overigens al vreemd dat hier een verschil in zat.
  Ik heb steeds contact gehad met Isa van Klantenservice. In het begin verliep het voortvarend. Ik was dus enthousiast. Zij dacht dat de bril verkeerd geslepen was en - omdat ik nogal ver van Utrecht woon - heeft ze me een nieuwe bril toegestuurd. Ik vond dat ze me erg tegemoet kwam. Maar helaas …. ik zag er wéér niets door.
  Weer contact. Zij stelde voor om dan dus toch maar naar Utrecht te komen en dan naar een bepaalde medewerker te vragen. Ik heb Isa een aantal data gestuurd dat ik zou kunnen, zodat zij zou kunnen kijken wanneer deze medewerker aan het werk zou zijn (anders rijd ik nog voor niks al deze kilometers).
  Het is inmiddels 7 augustus.
  Sinds deze dag heb ik na vele, vele, vele mails NIETS meer gehoord !!!!!
  Vandaag is het 4 oktober. Wéér 2 maanden later en in totaal ben ik er al 3 maanden mee bezig !!!
  Inmiddels ben ik aan het eind van mijn Latijn en - wat ik liever niet had gedaan - vind ik dat ik alle recht heb een negatieve review te mogen schrijven !!
  Dus : mocht ik niets meer horen van POLETTE om naar een goede oplossing te zoeken kan ik niets anders zeggen dan : KOOP NIETS BIJ POLETTE.
  En ik ben de beroerdste niet : mocht er een goede oplossing komen van de kant van Polette, zal ik de eerste zijn die dit óók zal vermelden !!!

  Sterke punten
  Mooie monturen

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar
  Geen antwoord op mails

  Oplichters

  Bril besteld en betaald, de sterkte klopte helemaal niet, brief geschreven om te vragen waar ik de bril op kon sturen en wilde mijn geld terug. Tot op heden niets gehoord. Geen adres en geen geld op mijn rekening. Schandalig. Kan nergens een telefoonnummer vinden. Raad niemand aan om hier een bril te bestellen. POLETTE JULLIE ZIJN OPLICHTERS. Zo doe je geen zaken.

  Sterke punten
  Bril besteld en betaald, de sterkte klopte helemaal niet, brief geschreven om te vragen waar ik de bril op kon sturen en wilde mijn geld terug. Tot op heden niets gehoord. Geen adres en geen geld op mijn rekening. Schandalig. Kan nergens een telefoonnummer vinden. Raad niemand aan om hier een bril te bestellen. POLETTE JULLIE ZIJN OPLICHTERS. Zo doe je geen zaken.

  Zwakke punten
  Bril besteld en betaald, de sterkte klopte helemaal niet, brief geschreven om te vragen waar ik de bril op kon sturen en wilde mijn geld terug. Tot op heden niets gehoord. Geen adres en geen geld op mijn rekening. Schandalig. Kan nergens een telefoonnummer vinden. Raad niemand aan om hier een bril te bestellen. POLETTE JULLIE ZIJN OPLICHTERS. Zo doe je geen zaken.

  Polette Amsterdam; geen klagen

  Vandaag ga ik mijn 3e bril bij Polette bestellen . 1 jaar geleden de gok gewaagd. Eerste bril in de winkel uitgekozen en ik heb een hele goede, zorgvuldige meting gehad. Gezien mijn leeftijd geen eenvoudige glazen dus was erg benieuwd. Ik kon me absoluut geen buil vallen aan de prijs, dus waagde de gok. Was daarvoor voor dezelfde sterkte en aanpassingen bij een zgn “ echte opticien met kwaliteits monturen” , minimaal 6 keer zoveel geld kwijt . Montuur voel, zie en kies je zelf dus je kent vantevoren de kwaliteit ! Chinees spul ?? Wie denkt dat de “ betere opticien “ geen “ Chinees spul” voor veel meer geld verkoopt, zal na onderzoek lelijk op de neus kijken.
  Ik heb in ieder geval geen klagen en met name mijn eerste bril leidt overal waar ik kom , tot complimenten van wildvreemde mensen.
  Dus......mij hoor je tot nu toe niet klagen en mocht er een keer een montuur tegenvallen ? dan neem ik die pech voor die ene keer voor lief.

  Sterke punten
  Prijs kwaliteit
  Goede service
  Vriendelijk personeel
  Ruimte in de zaak om rond te lopen

  Zwakke punten
  Mijn 2e bril 3 weken levertijd


Bezoek Polette

Schrijf een review