Iris Optiek

Iris Optiek: zichtbaar beter

Iris Optiek Reviews

  NEEM VOORAL GEEN LEASECONTRACT

  eem vooral geen leasecontract. De lease loopt gewoon door nadat de termijn is verschreden. Hierover herhaaldelijk contact gehad, maar afspraken worden niet nagekomen. Dat heeft er bij mij in geresulteerd dat ik ruim €90,00 meer heb betaald dan de waarde van het contract en de bril. In de contactmomenten wordt uiterst rigide met de regels omgesprongen. Ik ben normaliter geen rancuneus persoon, maar manier waarop dit met mij is/wordt afgewikkeld, leidt mij helaas tot te conclusie dat de winst van dit business model zeker belangrijker wordt geacht dan de service en dienstverlening aan de klant.

  Slechte service iris optiek

  Iris optiek op de frederik hendriklaan den haag. Wat een slechte service! Ik leg precies uit wat ik wil/zoek halverwege word ik overgenomen door iemand anders (wat ik niet als vervelend ervoer) die kwam met een veel goedkopere bril. Na afrekenen was het bedrag meer. Kreeg te horen dat het kwam doordat diegene nieuw was. Terwijl zij het niet goed had overgedragen/doorgegeven. Kreeg niet de indruk dat ze er mee zat en zat er over heen te praten. Elke keer zeggen “dit is t bedrag mevrouw” Ik gaf al aan dat ze me niet serieus nam, begon ze ook nog eens over een leaseplan. Totaal niet klantvriendelijk en irritant mens (misschien is de rest wel oké) Ga ik nog liever naar Pearle.

  Zwakke punten
  Service

  Slechte service iris optiek frederik hendriklaan

  Wat een slechte service en Ik leg precies uit wat ik wil/zoek halverwege word ik overgenomen door iemand anders (wat ik niet als vervelend ervoer) die kwam met een veel goedkopere bril. Na afrekenen was het bedrag meer. Kreeg te horen dat het kwam doordat diegene nieuw was. Terwijl zij het niet goed had overgedragen/doorgegeven. Kreeg niet de indruk dat ze er mee zat en zat er over heen te praten. Elke keer zeggen “dit is t bedrag mevrouw” Ik gaf al aan dat ze me niet serieus nam, begon ze ook nog eens over een leaseplan. Totaal niet klantvriendelijk en irritant mens (misschien is de rest wel oké) Ga ik nog liever naar Pearle.

  Zwakke punten
  Service

  Fantastische service

  Ik ben geweldig geholpen bij Iris optiek. Het personeel is bijzonder hulpvaardig, vriendelijk en gastvrij. Ik werd vakkundig te woord gestaan en de gegeven adviezen waren eerlijk en oprecht. Nadat ik mijn keuze had gemaakt was mijn bril binnen 20 minuten klaar. Mijn partner heeft er toen ook direct eentje uitgekozen. Het leaseplan is wat mij betreft ook geweldig, zo is het voor iedereen betaalbaar om een goede bril aan te schaffen en daarnaast ben je ook nog goed verzekerd. Top!

  Sterke punten
  Uitstekende service Vakkundig Vriendelijk Bekwaam Amicaal Voordelig Geweldige monturen Veel keuze Snel Eerlijk Oprecht

  Zwakke punten
  -

  Lease plan oplichterij

  Kunnen niets voor je betekenen,Iris optiek maakt het niks uit wanneer je bril kwijt/gestolen of wat dan ook tijdens een contract gewoon inleveren of zwaar boete betalen? Pure oplichterij wat er afgetikt moet worden,totaal niet klantvriendelijkheid.

  Sterke punten
  Goed in oplichten naar de klant toe.

  Zwakke punten
  Totaal niet mee denken met klant.

  Oplichters

  Na maanden lenzen betaald te hebben / afschrijvingen terwijl ik geen nieuwe kreeg , bleek het bedrijf ineens v eigenaar veranderd te zijn en kon niets aan incasso doen ? Email gegevens adres gegevens even notitie sturen is teveel moeite . Na hoop gezeur over Neeeee trapte ik in de val lease bril met beetje korting als tegemoetkoming van mijn " gestolen geld" zo zie ik het .. leesbril voldeed niet aan eis qua sterkte . Dus liet ik oogarts checken en met deze info ging ik terug . Echter de resultaten vd sterkte van oogarts werd om gelachen die hadden er immers geen verstand van kon bril inleveren of glazen eruit laten halen en nog maanden betalen . Ze zijn erg vaak op vakantie aan t verbouwen luxe leven v oplichterij zo zie ik het . Nu bij eye wish leyweg juiste sterkte bekwame hardwerkende eerlijke mensen . Dit bedrijf is gewoon v mij oplichterij

  Sterke punten
  Mensen geld en een lease contract ontfutselen zgn apparatuur waar ze v alles mee kunnen behalve juist opmeten

  Zwakke punten
  Alles klant onvriendelijk arrogant

  Lease plan oplichterij

  Na voltooien van de betalingstermijnen voor de afkoop van de bril blijven de afschrijvingen gewoon doorgaan.

  Sterke punten
  Sterk staaltje oplichterij

  Zwakke punten
  Beetje oneerlijk wel

Bezoek Iris Optiek

Schrijf je eigen review