Reviews van deze auteur

Stelen geld van ouderen

Review over Specsavers

Stelen geld van ouderen!!!! Echt schandalig. Laat je oudere ouders daar nooit alleen gaan! Mijn moeder is op de lokatie Binnenwegplein 72 in Rotterdam €100 bestolen voor een leesbril wat eigenlijk €30 zou kosten (met korting verzekering) en moest gelijk een bedrag van €130 pinnen. Mijn moeder vroeg herhaaldelijk om uitleg en kreeg een vaag omslachtig verhaal. Ik heb vaak gebeld en kreeg de klantenservice enkel te woord. Nu een maand verder en 3 klachtformulieren ingediend...geen reactie en tot heden geen leesbril. DIT IS TOTAAL NIET KLANTVRIENDELIJK. Ik weet niet hoe andere lokaties met klanten omgaan maar de lokatie BINNENWEGPLEIN IN ROTTERDAM is echt GEEN AANRADER!!! Zel heb ik 6/7 keer moeten bellen en heb de medewerker van hetzelfde lokatie gesproken en zei doodleuk 2DE LEESBRIL IS NIET GRATIS. HERHAALDELIJK mijn moeder adviseren een 2de gratis leesbril te nemen en dan opeens aangeven dat ze €100 meer moest betalen vanwege de 2de bril. Helaas kreeg mijn moeder een vaag verhaal te horen over een ontspiegeling.Heel jammer dat de medewerker (eigenaresse) mijn moeder misleid heeft om extra geld te verdienen. ZEER TRIEST OM VAN HARD GEWERKTE GEPENSIONEERDE OUDEREN TE STELEN!! GELD IS WEG, GEEN EXCUSES, GEEN TELEFOONTJE EN HET ALLERERGSTE IS MIJN MOEDER HEEFT TOT HEDEN GEEN LEESBRIL!! DIT IS NIET ACCEPTABEL

Sterke punten
Niets!! 6 klachtformulieren ingediend 5x zelf gebeld en tot heden niets vernomen. Tot heden heeft mijn moeder geen leesbril maar wel moest ze gelijk €130 pinnen!!

Zwakke punten
Zeer ONKLANTVRIENDELIJK

reacties:

Review: Stelen geld van ouderen

Ik vergeet toe te voegen dan mijn moeder inmiddels 3 maanden geleden de winkel was ingegaan en gelijk €130 moest pinnen. Helaas heeft ze nog steeds geen leesbril!!!