Specsavers

Waarom kopen zoveel consumenten hun bril, contactlenzen of hoortoestellen bij Specsavers? Dat is eigenlijk heel logisch. Wij bieden een geweldige combinatie van een uitgebreid en kwalitatief aanbod, veel waarde voor uw geld en professionaliteit. Specsavers beschikt over een zeer ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment van meer dan 1.500 verschillende monturen.

Specsavers Reviews

  Slechte service

  Mijn linker hoortoestel sloot niet meer goed. Gebeld of ik langs kon komen. Was mogelijk, wel voor 12.00 uur. Het euvel kon niet ter plekke gemaakt worden. Men ging de leverancier bellen of het onderdeel kon worden opgestuurd, zodat men daags erna het toestel kan repareren. Dus naar huis. Volgende dag kreeg ik te horen dat het toestel alsnog naar de leverancier gestuurd moest worden. Men Had mij ook de dag ervoor dit kunnen mededelen, scheelde weer een autorit. Het zou 1 1/2 week duren. Gevraagd voor een oplossing, moest een half uur wachten. Na de wachttijd kreeg ik een leentoestel in de handen geduwd, gevraagd of dit afgesteld kon worden, was niet mogelijk. De audicien die mij te woord stond vond ik zeer onpersoonlijk. Dus nu maar wachten met een slecht gehoor.

  Sterke punten
  In deze handeling geen

  Zwakke punten
  Audicien vindt de klant geen koning

  Slechte meting en voorlichting

  Nooit een bril gehad (ik ben 65) alleen Kruitvat brilletjes van sterkte 2.5 voor €2.- , daar schrijf ik dit review mee, ik kijk er hier beter mee. Varilux werd geadviseerd voor veraf ook een probleempje 70 procent zicht. Vertelde daar dat ik er alleen mee in de supermarkt prijsjes mee kon lezen en dus niet mijn leesbril op en af hoefde te doen. Maar ik dáár was zo'n bril ook precies goed voor zeiden ze! U heeft toch ook een leesbril (dat was hun 2e gratis bril). Maar ik dacht dat ik er ook mee kon lezen voor mijn € 509,-!!! Néé voor langdurig lezen moet u een leesbril. Nou had dat meteen gezegd! Dan had ik mijn geld beter kunnen besteden . Die leesbril is slechter dan een drogisterij brilletje van een paar euro. Voor de tv kan ik de variolux ook gebruiken, maar lezen en veraf kijken is onmogelijk O ja, ik moest er ook maar aan wennen, dat is altijd met zo'n bril. Dus nóóit meer Specsavers, slechter dan slecht!!! Jammer dat ik geen 0 sterren kan selecteren!

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  goed geholpen bij vervanging

  bij de aanschaf van twee nieuwe brillen was ik niet blij met het glas. In mijn beleving getint glas. Zonder discussie zijn er bij specsavers arnhem-centrum kostenloos nieuwe glazen geplaatst.\\r\\nProbleem voor mij opgelost. Ik ben er heel blij mee.

  Sterke punten
  goede service

  Aanbieding op lenses is nep

  Ik deed mee aan de aanbieding 3+1 gratis en heb op 22 maart 4 pakjes contact lenses besteld. Mooi. Tot nu toe heb ik niks ontvangen. Ze hebben me het geld terug gestort, waar, maar dat was niet wat ik wilde. Ik wilde gewoon de lenses. 2 keer gevraagd en ze zeiden alleen dat er een vertraging was. Op 1 mei opnieuw nieuws daarover gevraagd, ze gaven aan dat er vertraging was en hopelijk kreeg ik die week de lenses. Niks ontvangen tot vandaag 21 mei.
  Dit is geen echt bedrijf, ze geven geen service

  Zwakke punten
  Professionaliteit

  Lenzen via Specsavers

  Lenzen via een abonnement bij Specsavers BEGIN ER NIET AAN!! Ik heb maandlenzen en per kwartaal worden er 3 setjes lenzen toegezonden, althans zo ging het in het begin.
  Nu worden er geen nieuwe lenzen meer verzonden i.v.m. leveringsproblemen, daar heb ik als klant geen boodschap aan uiteraard. Deze problemen zijn er al maanden. Incasso gaat ondertussen gwn door! Ik heb mijn abonnement opgezegd.

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie komen afspraken niet na

  Top service!!

  Gisteren bij Specsavers na 3jaar mijn lees en verzicht bril vervangen. te Haarlem\\r\\nIn de zaak aan de Grote houtstraat ben ik daar zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen.\\r\\nZeer vakkundig geholpen door de opticien!\\r\\nHartelijk dank!\\r\\nIk zie weer als een Reiger!\\r\\nMet vriendelijk groet,\\r\\nJacob\\r\\n

  Sterke punten
  De brillen!

  Zwakke punten
  Geen

  Slecht tot zeer slechte optiek

  eerste meting 70%gezichtscherpte. dus brillen uitgezocht moest ommiddelijk betalen
  veertien dagen later bril opgehaald , niet goed.(leesgedeelte)
  weer drie dagen later nieuwe meting, totaal andere resultaten en de mededeling niet te meten oog vol met staar.gezichtsscherpte 40%.
  vertrouwen in deze winkel geschonden
  na veel verzoeken het geld terug te storten dit eindelijk gelukt.
  na mij mededeling dit is voor mij de eerste en de laatste keer bij specsavers werd ik nog nageroepen u bent hier niet meer welkom
  kortom zeer slecht en klantonvriendelijk personeel

  Sterke punten
  n.v.t.

  Zwakke punten
  slechte optiekzaak

  Liegen

  Mijn vrouw ging voor een nieuwe bril kijken met vari vocale glazen
  Volgens de advertentie krijg je gratis deze glazen bij een montuur vanaf 89 euro.
  Uiteindelijk moest ze 410 euro bijbetalen voor de bril toen ik de medewerkers vroeg naar de gratis glazen was de opmerking dat de zaak dam wel dicht kon.
  Ik begrijp niet hoe men zo mag adverteren pure oplichters.
  De bril is uiteraard niet besteld.

  Sterke punten
  Liegen over de prijs

  Zwakke punten
  Eerlijk zijn

  Zeer slechte kwaliteit en service

  Pootje van de bril viermaal afgebroken. Ik mag mijn bril niet met 1 hand afzetten. In de 3 jaar dat ik nog geen nieuwe bril mocht uitzoeken van mijn zorgverzekeraar kreeg ik nog een nieuw pootje, maar daarna waren de pootjes op. Koop maar een nieuwe.

  Zwakke punten
  Kwaliteit en Service

  Gewoon ‘n vraag stellen

  Ik heb eind 2019 mijn eerste hoortoestel opgehaald en kreeg, zonder iets te vragen, mijn toestel gratis mee, eind 2020 kreeg ik Corona en ben opgenomen op IC, na mijn ontslag waren er problemen met de instellingen van mijn toestel en heb contact opgenomen met filiaal Gouda maar ben daar met het bekende kluitje in het riet gestuurd. Ik heb het gevoel dat het fijn is als je bij Specsavers koopt maar daarna bekijk je het maar. Ik zit nu nog een paar jaar aan mijn hoortoestel vast maar denk niet dat de volgende daar vandaan gaat komen,

  Theo de Koning

  Zwakke punten
  Totaal geen nazorg

  Perfect geholpen

  Op advies huisarts doorverwezen naar opticien. Prima geholpen en doorverwezen naar optometrist kon via specsavers maar mocht ook via oogarts. Keurig brief mee gekregen zonder te proberen een bril te verkopen. Eerlijk verteld dat onderzoek optometrist 39 euro kost en bij oogarts van je eigen risico af gaat. Heb dus tot nu toe goede er ervaring bij specsavers Deventer.\\r\\n

  Sterke punten
  Zie boven

  Fijn geholpen

  Ik lees veel negatieve verhalen, maar ik ben wél positief. Ik ga altijd naar het filiaal op het Alexandrium in Rotterdam. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen. Ben van de week ook weer geweest voor nieuwe meting en uitzoeken bril. Ik had nu een andere meneer voor mijn meting. En ik ben nog nooit zo fijn geholpen. Hij nam alle tijd. Was heel duidelijk. En voor het eerst had ik echt een goed gevoel over het resultaat van het zicht door de glaasjes van de meting. De vorige keren had ik een ander en dat ging vaak heel vlug en had ik soms nog twijfels. Deze meneer (René) was top. Daarna weer fijn geholpen met het uitzoeken van een bril en zonnebril en een fijne afhandeling met de dames. Ik ben dus erg tevreden.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je.

  Zwakke punten
  Een klein min puntje is dat ze altijd wanneer het rustig is met zn allen bij elkaar staan bij de toonbank. Nou heb ik daar niet zoveel moeite mee maar ik kan me voorstellen dat voor sommige mensen de drempel daardoor hoger wordt om binnen te komen. Dat zou dan 1 ding zijn waar ze op zouden kunnen letten. Verder geen zwakke punten.

  Slechte service

  Allereerst, misleidende reclame; specsavers betaald in bepaalde gevallen niet de rest, zorg op afstand, vergeet het maar, voor elk probleempje, krijg je een opticien of assistente aan de lijn, die geen fatsoenlijk advies kunnen geven je moet maar weer opdraven naar de winkel met beperkte bezetting audicien, app werkt niet goed, valt helemaal weg, word niet hersteld, maar weer langskomen naar de winkel, smart TV aansluiting niet te gebruiken door geluidsvertraging, Was tientalle jaren klant bij Specsavers ook voor brillen, vanmiddag mijn laatste contact met dit bedrijf, als ik de hoortoestellen terugbreng. Einde oefening.

  Hele slechte service

  Slechte service! Ik heb netjes een afspraak gemaakt voor een oogmeting. Netjes optijd, ook netjes optijd geholpen. Meting was zo klaar en er werd me gelijk een filter aangeboden, waar ik wel eerst een speciaal glas voor moest kiezen. Ik ga uit van hun expertise, dus ik neem dat aan en ben gaan kijken naar een montuur, maar in de tussentijd nog niks te horen gekregen wat voor sterkte er gemeten is. Ik kon niet uit de monturen komen dus ik dacht ik kom een andere dag terug met iemand die me kan helpen, maar wilde toch wel graag weten wat er gemeten was. Ik netjes naar degene die achter de balie stond om te vragen wat mijn meting was, werd er gezegd dat ik eerst een bril moest kopen voordat ik te horen kreeg wat mijn oogmeting was. Ik ben weg gegaan en naar een ander bedrijf voor een oogmeting gegaan en die hebben me super geholpen en ik kreeg alles in te zien wat ze hadden gemeten en heb daar een goede bril uitgezocht! Ik kom hier nooit meer!

  Zwakke punten
  Zie review

  contactlenzen

  Eerder kocht ik een bril bij Specsavers. Die is prima. Omdat ik er graag lenzen bij wil dragen heb ik die aan laten meten. Een lens met leesgedeelte was volgens Specsavers niet mogelijk. Het was sws maar de vraag of lenzen een optie konden zijn. Afijn, de lenzen waren gearriveerd, waar ik zelf over moest bellen want ik had geen bericht gekregen dat ze klaarlagen. Aangekomen bij Specsavers geven ze geen uitleg over inzetten en uithalen?! Je zet toch zomaar iets op je oog... Vragen die ik stel over schoonmaken, bewaren, nabestellen etc. worden met een diepe zucht afgedaan met dat ik dat op de website terug kan vinden en ik krijg met veel moeite nog een foldertje in mijn handen gedrukt waar ik alle informatie in terug zou kunnen vinden...
  Niks geen nieuwe afspraak voor nacontrole.
  De volgende dag ga ik direct naar een andere opticien. Daar laat ik wederom mijn ogen meten. Natuurlijk zijn lenzen met een leesgedeelte mogelijk. Wij gaan samen zoeken naar een stel lenzen die bij jou passen, net zo lang tot jij zegt: ja dit zijn ze en deze zitten comfortabel. Ik krijg bij het ophalen van de lenzen uitleg. Samen zetten we de lenzen in en halen we ze er uit. Een week later nacontrole.
  Wat een verschil in ontvangst en service. En qua prijs scheelt het echt helemaal niks.
  Conclusie: Ik koop niks meer bij Specsavers. Ga naar een specialist op het gebied van brillen en lenzen. Je bent echt niet duurder uit en de service en nazorg zijn 100x beter.

  Sterke punten
  NIKS

  Zwakke punten
  Alles en zeer onprofessioneel

  Hellevoetsluis

  Ik ben al jaren klant bij het filiaal in Hellevoetsluis voor een bril of gehoorapparaten. Een week of 6 geleden moest ik er zijn voor het afstellen van mijn gehoorapparaten en zag dat daar een nieuwe medewerkster aan het werk was. Dit is een bekende van mij en zij en haar familie hebben mij jaren dwars gezeten . Dus die zelfde dag een mail gestuurd of ze mijn gegevens konden doorsturen naar het filiaal in Rotterdam zuid plein omdat ik nog 4 jaar garantie heb op mijn gehoorapparaten een bril kan ik ook ergens anders halen. Bijna 2 weken later kreeg ik een mail hoe fijn ze het vonden dat ze het samen met mij hebben opgelost??? Ik heb netjes een mail terug gestuurd dat ik van niks weet sinds die tijd is het doodstil. Beetje waardeloos als er zo met klanten word omgegaan maar aan de review te zien ben ik niet de enigste en ik ben er ook achter gekomen dat deze medewerkster op de goede plek zit.

  Gewoon het slechtse opticieen in Nederland

  Ik heb twee jaar geleden een bril en een zonnebril bij Rotterdamse specsavers gekocht. Beide brillen zijn met volle UV-kras bescherming opties. Eerst mijn meting was niet juist en ik moest erg lastig deze nog een keer door opticieen laten meten en een nieuwe glas bij mijn rechteroog krijgen. Daarna vind ik kwaliteit van deze glazen erg slecht met veel vervormingen en je kunt je eigen ogen met deze brillen zien. Nu twee jaar later glazen zijn helemaal geel gekleurd.. Absoluut waardeloos bedrijf en ik raad specsavers naar niemand aan.

  Geen eerlijk zaken doen met specsavers

  Toen ik ontdekte dat mijn zicht slechter werd, ben ik naar Specsavers in Nijmegen gegaan om mijn ogen te laten nameten. Ik bleek een bril nodig te hebben. Bij het uitzoeken van een bril, mijn voorkeur was een bril, werd ik behoorlijk gepushed voor lenzen. Het leek mij niks maar ik moest het proberen, vond de verkoopster. Aangezien ik nieuw ben in dit wereldje, ben ik er in meegegaan. Het bleek niks voor mij te zijn. Ik kon ze erg moeilijk in- en uitkrijgen. De vervolg stap was dus een bril. Mijn gedachte ging uit naar een normale bril. Aangezien ik aanvullend verzekerd ben, zou een dergelijke bril volledig vergoed worden. De verkoopster adviseerde me toch dringend ook een bril te proberen met super digital glazen te proberen. Zelf had ik hier niet zo veel trek in omdat het me een zenuwachtig zicht leek op te leveren met al die verschillende vlakken. Maar goed, zoals aangegeven ben ik nieuw dus, en liet me dus verleiden om het te proberen. Als het niet beviel mocht ik hem terug geven. Het was wel een dure bril, ca. euro 750,-. Met de vergoeding van de verzekeraar eraf, ca euro 565,-. Ik zou recht hebben op een tweede bril, dus dat zou de prijs weer een beetje middelen. Het was oktober 2020. Daarna gingen we in lock down. De bril beviel in eerste instantie niet goed. Waar ik bang voor was gebeurde ook. Er was wel door Specsavers gezegd dat ik zou moeten wennen. Dat wennen is nooit echt goed gelukt. Dat heb ik ook telefonisch laten weten tijdens de lock down.
  Vandaag, 16-6-2021 ben ik terug geweest naar Specsavers. Ik wederom mijn ogen laten meten. Dat is keurig gedaan, geen klachten daarover. De meting heb ik laten doen omdat ik geen goed zicht had met mijn bril. Nu bleek de bril te ver op mijn neus te staan. De dame die de meting verrichte heeft hem opnieuw voor mij gesteld. Het was een stuk beter. Vervolgens werd ik geholpen door een verkoper om een tweede bril, waar ik nog recht op had, uit te zoeken. Dit bleek allemaal een beetje anders. Aangezien ik niet binnen de gestelde tijd, ik wist niet eens dat die er was, de tweede bril had uitgezocht, had ik pech. Ik heb de desbetreffende verkoper gezegd dat ik begrijp dat hij hier zelf niet veel aan kan doen, maar dat ik een overeenkomst heb met Specsavers en dat we te maken hebben met een uitzonderlijke situatie. Ik weet in ieder geval voldoende.
  - Nooit zal ik nog een bril kopen bij Specsavers
  - Nooit ga ik nog voor een bril naar een van die ketens die te veel geld uitgeven aan veel belovende reclames.

  Beste mensen, ik zou u willen adviseren om gewoon naar een goede opticien te gaan in uw dorp of stad die uw niet van een opdringerig advies voorziet en gewoon zijn afspraken nakomt. Toch wel fijn zo een menselijke factor.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie review

  Hoortoestellen Specavers categorie 5 beter dan mijn dure Resound toestellen

  Heb drie jaar dure Resound hoortoestellen, reciever in het oor, prijs; 3300 euro. Omdat deze toestellen buiten de verzekering vallen en ik graag het allerbeste wilde voor mijn gehoor was alles op eigen kosten. (Belachelijk dat er geen bijdrage van de zorgverzekering mogelijk is die overeenkomt met toestellen die wel in de regeling van de verzekeraars zitten) Eind 2020 naar Specsavers om via mijn zorgverzekering een paar reserve toestellen te regelen. Mijn eigen risico was op, Speceavers dekt zelf de 25% eigen bijdragen. Voor 0 euro kon ik die reservetoestellen aanschaffen. Was heel erg beniewd naar de kwaliteit.Tot mijn grote verbazing blijken de toestellen die ik genomen heb, uit categorie 5 van eigen merk Specsavers, kostprijs 1450 euro, zelfs beter dan mijn dure Resounds! Ik hoor er in het algemeen beter mee, TV geluid staat twee tot drie punten lager. Verder zijn alle mogelijkheden, via de App op de telefoon, het zelfde. Voor de zekerheid naar de audicien van mijn dure Resounds, gehoor opnieuw getest, opnieuw ingesteld. Overigens was er weinig bij te stellen omdat de hoortest bijna de zelfde uitslag gaf als drie jaar eerder. Daarna zelf allerlei praktijkproeven gedaan om mijn dure Resounds te vergelijken met de uiteindelijk gratis toestellen van Specsavers.\\r\\nResultaat: het huismerk van Specsavers draag ik dagelijks en mijn dure Resounds zijn reserve! Mijn Resound audicien kon niets voor me doen om ze ze zo in te stellen dat ze beter presteerden.Specsavers mag deze oprechte review op hun eigen site plaatsen.

  Zwakke punten
  Het regelen van een afspraak via de landelijke site ging verschillende keren mis.\\r\\nBij de eerste afspraak bleek ik geen audicien te spreken maar iemand die alleen de eerste gehoortest deed en verder geen enkel antwoord had op vragen die ik stelde.\\r\\nIk had bij aanmelding duidelijk laten weten dat ik al vele jaren hoortoestellen gebruikte en echt niet getest moest worden op of ze wel of niet nodig waren.\\r\\nUiteindelijk een nieuwe afspraak met een merkbaar ervaren audicien en prima geholpen.

  Hoortoestellen Specavers categorie 5 beter dan mijn dure Resound toestellen

  Heb drie jaar dure Resound hoortoestellen, reciever in het oor, prijs; 3300 euro.

  Omdat deze toestellen buiten de verzekering vallen en ik graag het allerbeste wilde voor mijn gehoor was alles op eigen kosten. (Belachelijk dat er geen bijdrage van de zorgverzekering mogelijk is die overeenkomt met toestellen die wel in de regeling van de verzekeraars zitten)

  Eind 2020 naar Specsavers om via mijn zorgverzekering een paar reserve toestellen te regelen. Mijn eigen risico was op, Speceavers dekt zelf de eigen bijdragen. Voor 0 euro kon ik die reservetoestellen aanschaffen.

  Was heel erg beniewd naar de kwaliteit.

  Tot mijn grote verbazing blijken de toestellen die ik genomen heb, uit categorie 5 van eigen merk Specsavers, kostprijs 1450 euro, zelfs beter dan mijn dure Resounds!

  Ik hoor er in het algemeen beter mee, TV geluid staat twee tot drie punten lager.

  Verder zijn alle mogelijkheden, via de App op de telefoon, het zelfde.  Voor de zekerheid naar de audicien van mijn dure Resounds, gehoor opnieuw getest, opnieuw ingesteld. Overigens was er weinig bij te stellen omdat de hoortest bijna de zelfde uitslag gaf als drie jaar eerder. Daarna zelf allerlei praktijkproeven gedaan om mijn dure Resounds te vergelijken met de uiteindelijk gratis toestellen van Specsavers.

  Resultaat: het huismerk van Specsavers draag ik dagelijks en mijn dure Resounds zijn reserve!

  Mijn Resound audicien kon niets voor me doen om ze ze zo in te stellen dat ze beter presteerden.

  Specsavers mag deze oprechte review op hun eigen site plaatsen.

  Zwakke punten
  Het regelen van een afspraak via de landelijke site ging verschillende keren mis.

  Bij de eerste afspraak bleek ik geen audicien te spreken maar iemand die alleen de eerste gehoortest deed en verder geen enkel antwoord had op vragen die ik stelde.

  Ik had bij aanmelding duidelijk laten weten dat ik al vele jaren hoortoestellen gebruikte en echt niet getest moest worden op of ze wel of niet nodig waren.

  Uiteindelijk een nieuwe afspraak met een merkbaar ervaren audicien en prima geholpen.

  Tja nu weet je waarom je hier altijd zolang aan de telefoon hangt!!

  Ik was afgelopen week in Hilversum in de winkel. Toen ik stond te wachten onderschepte ik een conversatie tussen twee medewerksters van Specsavers.
  De een legde net de telefoon op de balie zonder de verbinding te verbreken en liep lichtelijk gefrustreerd in de richting van de bril montage hoek. De ander zei: “ o, laat maar even, ik neem hem wel over.”, “ laat de hoorn eerst meer even 5 minuten zo liggen.” Nu weet u waarom je daar altijd zolang aan de telefoon moet wachten. Maar ja, de kordate dame had een mooi zwart pakje, mooie sneakers aan en een trendy bril op. Gaaf toch nu je weet wat de waarde van jouw als klant is voor Specsavers Hilversum!

  Sterke punten
  Gemaakte klantvriendelijkheid

  Zwakke punten
  Lees de revieuw

  Onbeschoft bedrijf

  Wil je Corona en of onbeschoft behandeld worden, ga naar specsavers, Groest in Hilversum...

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Zie boven

  Nooit meer Specsavers!

  Vanwege mijn gehoorproblemen liet ik bij Specsavers een gehoortest doen. Die wees aan dat ik aan hoortoestellen toe was. Ik heb toen mijn voorkeur uitgesproken voor in-het-oor-toestellen. Dat was volgens de behandelende audicien geen probleem. Bovendien kon er nog altijd naar een andere oplossing worden gekeken ingeval ze niet zouden voldoen. De toestellen zijn geleverd en deden vanaf dag 1 niet wat ze moesten doen: mijn gehoorprobleem oplossen. Ik ben herhaaldelijk terug gegaan om te klagen en kreeg dan meestal te horen dat de toestellen verstopt waren geraakt en daarom niet goed functioneerden, ondanks dat ik ze geheel volgens de adviezen van Specsavers onderhield. Een paar maal is ook de instelling van de toestellen bijgeregeld, maar niets had het gewenste resultaat. Ik bleef slecht horen en vooral gesprekken waren voor mij nog altijd niet te volgen. Ik heb een second opinion gevraagd bij een ander gehoorinstituut. Dit deelde mij mee dat zij voor mijn gehoorprobleem NOOIT de in-het-oor toestellen zouden adviseren. Specsavers, hiermee geconfronteerd, beweert nu dat zij mij van meet af aan geadviseerd hebben geen in-het-oor apparaten te nemen, maar dat ik perse geen andere toestellen wilde. Dit is een pertinente leugen: Ik heb slechts een voorkeur uitgesproken.Maar laten we even aannemen dat Specsavers gelijk heeft: zij hebben mij dan willens en wetens een paar toestellen aangesmeerd waarvan zij dus zelf zeggen dat ze niet geschikt zijn voor mijn gehoorprobleem. Over professionaliteit en klantgerichtheid gesproken! Ik heb voorgesteld de toestellen terug te geven en voor een andere oplossing te kiezen, maar er is bij Specsavers tot dusver geen enkele wil om dit probleem op te lossen. Mijn advies als ervaringsdeskundige: blijf weg bij Specsavers!!

  Sterke punten
  Goed in leugens verkondigen

  Zwakke punten
  Jouw probleem oplossen

  Na 3 jaar nog niet goed

  Na 3 jaar zijn mijn hoortoestellen nog steeds niet goed opgelost, ben maximaal al 30 keer terug geweest
  Iedere keer Schiedam naar Maassluis. Overweeg het aan een consumenten programma meldpunt, kassa en radar door te geven

  Zwakke punten
  Waardeloze gehoortoestel verkopen die waardeloos zijn en die maar niet opgelost worden

  Slechte ervaring

  Na afspraak bevestiging te hebben ontvangen was er in hun computer niets te vinden. Zeer onvriendelijk door vrouwelijke medewerkster te woord gestaan. Werd door de "Retail directeur" geschreeuwd dat ik maar uurtje moest wachten.
  Geen denken aan dat ik hier als vaste klant ooit nog eens een stap in de winkel zet.

  Zwakke punten
  Dat ze klanten onvriendelijk behandelen


Bezoek Specsavers

Schrijf je eigen review