Specsavers

Waarom kopen zoveel consumenten hun bril, contactlenzen of hoortoestellen bij Specsavers? Dat is eigenlijk heel logisch. Wij bieden een geweldige combinatie van een uitgebreid en kwalitatief aanbod, veel waarde voor uw geld en professionaliteit. Specsavers beschikt over een zeer ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment van meer dan 1.500 verschillende monturen.

Specsavers Reviews

  Opgelicht met variofocus

  Helaas opgelicht door Specsavers die mij Variofocus aansmeerde terwijl dat totaal niet werkt. Slecht voorgelicht..... TIP: ga bij meerdere opticiens langs voordat je met Specsavers in zee gaat. 450,00 armer en een bril die nu weer in de kast ligt. Ik draag weer een kruidvat bril van 4,95

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Slecht voorgelicht. Meteen op variofocus aangestuurd terwijl het een gewone bril had moeten zijn. 450,

  Oordoppen audicien zonde geld.

  Specsavers Hoorn: Bij de audicien - vanwege verkeer geluid - oordoppen om maat laten maken voor €105,00. Bij het ophalen en passen al aangegeven dat nog steeds alle geluid nog steeds waarneembaar was. Volgens de audicien zou dit met verkeer geluid anders zijn .....) Niet dus. Na twee weken dit gemeld doch men deed hier niets mee. Eerder een review geschreven en de klantenservice gaf als reactie dat ik een klachtenformulier moest invullen, dan kwam men hierop terug. U raadt het al ....dit gedaan en nooit meer iets gehoord. Weggegooid geld wat mij betreft. Herriestoppers voor een paar euro werken veel en veel beter.

  Oogmeting

  Slecht. Had een optische oogmeting aangevraagd en betaald, had gezegd dat ik niet stil kon zittende mijn hooft door ongeluk, dat was geen probleem, want ze haddenmeer mensen met dat probleem. Kom ik daar op de afspraak en ze wilde de opmeting doen, toen zeiden ze helaas we moeten toch de oude methode gebruiken, vroeg mijn geld terug, maar dat kreeg ik niet, want volgens hun had ik het nietvan tevoren gemeld.

  Zwakke punten
  Niet eerlijk tegen klanten

  Super!

  In één woord super! Althans de vestiging in Zoetermeer. Top eigenaar, neemt de tijd, luistert goed naar je vragen, geweldige service!

  Sterke punten
  De service en klantvriendelijkheid

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten te bedenken

  Onjuist voorgelicht

  Kocht een tweetal brillen op basis van de mededeling dat ik ruim 125 euro vergoed zou krijgen voor de brillen. De helft van de kosten. De rest voldeed ik cash. Tot mijn verbazing vond ik bij terugkomst een rekening van een medisch incassobureau voor 50 euro. Niet AANGENAAM. Ik was op vakantie en wat langer wegblijven en dat zou dan nog vervelender zijn geweest.

  Sterke punten
  Goede brilmeting

  Zwakke punten
  Niet duidelijk over ware kosten

  pootje gebroken bril

  vandaag terug na specavers Nijmegen centrum omdat het pootje van de bril afgebroken was
  Ik had de bril 14 mei 2022 gekocht
  Dus ja garantie maar nee pootje werd gelijmd .
  En toen kon ik gaan
  Ik vind dit geen service
  Hoort gewoon een nieuw pootje aangezet te worden
  Het was geen goedkope bril
  Dus wees alert met garantie
  Ik ga hier niet meer heen

  Stelen geld van ouderen

  Stelen geld van ouderen!!!! Echt schandalig. Laat je oudere ouders daar nooit alleen gaan! Mijn moeder is op de lokatie Binnenwegplein 72 in Rotterdam €100 bestolen voor een leesbril wat eigenlijk €30 zou kosten (met korting verzekering) en moest gelijk een bedrag van €130 pinnen. Mijn moeder vroeg herhaaldelijk om uitleg en kreeg een vaag omslachtig verhaal. Ik heb vaak gebeld en kreeg de klantenservice enkel te woord. Nu een maand verder en 3 klachtformulieren ingediend...geen reactie en tot heden geen leesbril. DIT IS TOTAAL NIET KLANTVRIENDELIJK. Ik weet niet hoe andere lokaties met klanten omgaan maar de lokatie BINNENWEGPLEIN IN ROTTERDAM is echt GEEN AANRADER!!! Zel heb ik 6/7 keer moeten bellen en heb de medewerker van hetzelfde lokatie gesproken en zei doodleuk 2DE LEESBRIL IS NIET GRATIS. HERHAALDELIJK mijn moeder adviseren een 2de gratis leesbril te nemen en dan opeens aangeven dat ze €100 meer moest betalen vanwege de 2de bril. Helaas kreeg mijn moeder een vaag verhaal te horen over een ontspiegeling.Heel jammer dat de medewerker (eigenaresse) mijn moeder misleid heeft om extra geld te verdienen. ZEER TRIEST OM VAN HARD GEWERKTE GEPENSIONEERDE OUDEREN TE STELEN!! GELD IS WEG, GEEN EXCUSES, GEEN TELEFOONTJE EN HET ALLERERGSTE IS MIJN MOEDER HEEFT TOT HEDEN GEEN LEESBRIL!! DIT IS NIET ACCEPTABEL

  Sterke punten
  Niets!! 6 klachtformulieren ingediend 5x zelf gebeld en tot heden niets vernomen. Tot heden heeft mijn moeder geen leesbril maar wel moest ze gelijk €130 pinnen!!

  Zwakke punten
  Zeer ONKLANTVRIENDELIJK

  App gehoortoestel

  Pa verwijderde per ongeluk app van zijn telefoon. Met de app kan je gehoor toestel bedienen en je telefoon via bleuthoot verbinden. Na belletje zou ik gister worden terug gebeld want ondanks dat je in pc kan zien welk merk hij heeft kon ik niet geholpen worden aan de juiste app, terug bellen Niet gebeurt .
  Vandaag maar weer bellen.... hoorde even snel welke app en toestel had ik zo geïnstalleerd. 1 ding telefoon kreeg ik niet aan de.praat op gehoor toestel dus weer bellen. Ik zeg als u mij in 2 min verteld wat ik moet doen omdat er ook in 2023 geen handleiding op de site staat zijn we er.
  Dat kon niet pa moest maar langs komen. Dus hij mag langs loopt slecht en ik ben handig met mobieltjes dus met 2 min. had ik hem met iemand aan de telefoon aan de praat gehaf. Zet dan gewoon op je site per gehoor toestel welke app en een handleiding.
  Het is 2023

  Sterke punten
  Onbehulpzaam

  Zwakke punten
  Niet van deze tijd

  Super veel geduld

  Heb een leesbril laten aanmeten. Ze zijn op de Ferdinatbolstraat net zolang doorgegaan tot deze perfect was, het was even zoeken. Zeer geduldig personeel die hun vak verstaan.

  Sterke punten
  Veel keus. Ze regelen alles met je verzekering. Vakkundig personeel. Als de winkel hun telefoon niet opneemt wordt je doorverbonden met het hoofdkantoor. Ze doen niet moeilijk als je niet tevreden bent, ze lossen dat meteen op.

  Erg slechte service

  Geen enkele duidelijke informatie over de telefoon. Telkens weer hetzelfde verhaal, voor een antwoord (wat ook via de telefoon kan) komt u maar naar de winkel in Heerlen.

  Sterke punten
  Weinig of geen informatie via de telefoon

  Zwakke punten
  De klant is hier geen Koning

  Respectloos behandelt

  Ik ben als een hond behandeld bij specsavers in alphen aan den rijn dokr 2 vrouwen , ik had een bril gekocht bij hun , vervolgens was ik er na een maandje niet tevreden mee en heb ik het terug gebracht en wou me geld terug, maar dat kon niet, omdat de vrouw het moest bespreken met haar baas.
  Dat terwijl mij In het begin werd verteld dat ik altijd me bril kon terugsturen als ik er niet tevreden mee was.

  Verder ben ik heel slecht en ook respectloos behandelt door twee vrouwen, en spraken ze me aan omdat ik maar 2 keer bij hun winkels was. Dat terwijl ik de hele tijd met respect praat.
  Zeiden ze waarom ik hier zo vaak kom, terwijl ik maar 2 keer kwam om brillen te bekijken.
  Ookal al kom ik 60 keer, ik heb het recht om te praten
  Het is gewoon beneden alle pijl hoe ik ben behandeld.

  Dus mensen ga niet naar specsavers in alphen aan den rijn, omdat je wordt behandelt als een hondje

  Oplichters

  3 weken geleden lenzen besteld, niks ontvangen. Ik krijg geen gehoor, geen reactie op mails. Kort gezegd, ik heb geen lenzen en kan fluiten naar mijn 60 euro. Nog nooit zo'n spijt gehad van iets. Had ik maar bij mijn eigen opticien besteld. Levertijd, max 5 dagen...... Yeh, right!

  Oplichters!

  Sterke punten
  Niks! Oplichters!!!

  Zwakke punten
  Oplichters

  Varilux glazen

  Ik heb in mijn, niet bij Specsavers gekochte monteur nieuwe glazen laten zetten, diverse malen geklaagd over de glazen speciaal het lees gedeelte steeds kwam de reactie , moet wennen. Nu bij laatste bezoek weer ter sprake gebracht, nu kwam de reactie. De glazen zijn niet gezet door Specsavers zelf, maar het door een ander laten. Specsavers voelt zich niet verantwoordelijk. Ik heb diverse malen monturen bij Specsavers gekocht, maar ben ik weggegaan

  Sterke punten
  Was altijd goed

  Zwakke punten
  In dit geval de service

  Spijt van aankoop

  Ik heb t aankoopbedrag helemaal terug gekregen...wil hierbij de complimenten geven aan specsavers roosendaal, vooral aan de manager Hans van Hees.

  Sterke punten
  Perfecte winkel..perfect personeel

  Zwakke punten
  Geen

  Spijt van aankoop

  Ik heb t aankoopbedrag helemaal terug gekregen...wil hierbij de complimenten geven aan specsavers roosendaal, vooral aan de manager Hans van Hees.

  Sterke punten
  Perfecte winkel..perfect personeel

  Zwakke punten
  Geen

  Slecht

  Had na 3 maanden nog niet de juiste harde lens qua scherpte. Moest er zelf steeds achteraan bellen en werd niet teruggebeld. Het enige goede was dat ik mijn geld terug heb gekregen. Nu bij een andere opticien en heb binnen 2 weken de juiste harde lens. Super bedankt voor deze ellende!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet terug bellen
  Lange levertijd
  Steeds dezelfde smoes
  Apparatuur niet voor elkaar

  Gehoortest door leerling

  Ook deze zomer weer 'recht' ( na 5 jaar)op nieuwe hoortoestellen.
  Vorige hoortoestellen werken nog wel, maar via de bijbehorende app kan ik geen verschil merken bij instelling voor lawaai-omgeving of 'universeel'. Gehoortest gebeurde door een leerling. Op zeker moment keek ze met een instrumentje in mijn oren en meende aan 2 kant iets raars te zien. Ze haalde er de mij van gezicht bekende audicien bij, die ook keek en sprak van een vliesje te zien, wat geen kwaad kon.
  Bij het maken v d afspraak voor de test had ik een gigantische vragenlijst toegestuurd gekregen. Was om (thuis) uit te printen en in te vullen vooraf aan de fysieke hoortest. Onderaan die vragenlijst stond dat die in te sturen was naar een mail-adres wat je audicien je gegeven had.Ik had de afspraak voor de hoortest online gemaakt. Dus Specsavers Venlo gebeld met de vraag waar ik die ingevulde vragenlijst heen moest sturen.Sprak vermoedelijk mett een callcenter-mevrouw, want ik had een doorschakeling gehoord. Aardig mens hoor, maar wat ze zou doorgeven gebeurde niet. Ik ontving geen appje of sms met het gewenste e-mail adres. Pas tegen 18.00u belde de audicien die begon me te herinneren aan het meenemen van de ingevulde vragenlijst of eerder dan de afspraaktijd te komen om die vragenlijst ter plekke in te vullen vooraf aan de hoortest.Dus was er niks doorgegeven van mijn telefoontje s morgens! Ik verkreeg nu wel direct het mail-adres waar de vragenlijst heen moest.
  Na de fysieke hoortest kreeg ik 2 modellen hoortoestellen voor m'n neus, vertelde ze me de categorie waarin ik viel en kreeg ik een berekening + offerte te zien. Heb wat zitten bakkeleien over de prijs, want ik had bij mijn verzekering goed bekeken op welke aanvullende vergoeding ik recht had. Het bleek, volgens leerling-audicien , dat ik bij toestellen met oplader de oplader zelf moest betalen. En dat terwijl mijn 'potje' van de verzekeringsvergoeding daar nog ruimte genoeg voor had. Vandaar dat robbertje stoeien over de prijs.
  Er werd mij ook gevraagd of ik de algemene voorwaarden op papier wou hebben en dat ik dat jazeker wel wilde, werd vreemd gevonden.
  Ik had de offerte ondertekend, een offerte is niet bindend, ze vonden het kennelijk jammer dat ik dat wist.
  Thuis nog eens alles bekeken, andere bedrijven vergeleken en heb besloten hier dan toch geen hoortoestellen te kopen. Want men werkt niet uitsluitend met gediplomeerde audiciens. Dus staan er leugens op de website.
  Daarnaast is me gebleken dat dit gedoe met die vragenlijst vele malen makkelijker gaat bij een andere audicien. Daar klik je onderaan de ingevulde vragenlijst op een link-knop en dan worden je antwoorden automatisch verstuurd. Bij Specsavers maakten ze me wijs, dat het nog zo'n nieuw systeem was en het daardoor niet gladjes verliep.

  Sterke punten
  Leugens op website en mondeling over gediplomeerd personeel en mailsysteem. Erg goed in leugens!

  Zou beter moeten

  Met de actie 2e bril gratis en weer toe aan een bril met (gedeeltelijke)vergoeding van zorgverzekering toog ik naar Specsavers Venlo. De 'voor' oogmeting gebeurde door een beginneling, die me in een zeer ongemakkelijke houding voor een apparaat plaatste wat plotseling superfel rood licht in m'n ogen scheen. Dus gemopperd dat ze me wel had kunnen waarschuwen en meteen dit getest beëindigd. Daarna door andere ervaren medewerkster met oude systeem van glaasjes verwisselen verder getest.
  Ik wilde ook een zonnebril op sterkte, met polariserende glazen. Ja hoor, dat kon. Al met al 2 brillen voor ruim 400,- Helaas merkte ik pas na enige keren gebruik dat mijn polariserende glazen niet veel schittering wegnemen. Bij afhalen in de winkel kon ik dat niet testen, want het was op dat moment geen zonnig weer.
  Ook op het bonnetje staat behalve een nauwelijks te volgen reeks getallen, ook korting , twee maal een montuur en onder het kopje 'verzekering' het bedrag van mijn aanbetaling. Verwarrende rekening dus. Verder geen uitleg gekregen over de verzorging/schoonmaken van dit keer kunststof monturen.
  Ook totaal onduidelijk of de bril vergoeding van de verzekering is meegerekend. Ik ga deze rekening maar gewoon declareren, dan merk ik wel hoe het nou precies zit.
  Deze polariserende glazen in de zonnebril werken stukken minder goed dan die in m'n gewone polaroid zonnebril van destijds 17,- euro.
  De andere bril met multifocale glazen doet wel wat nodig is. Over de monturen heb ik ( nog) niks te klagen na 6 weken gebruik.

  Sterke punten
  Verlokkende reclames

  Zwakke punten
  Lang niet zeker dat je werkelijk door een gediplomeerde medewerker wordt getest, dus ook misleidende reclame ( op websites)

  Poor quality, bad service

  I went here to see if I could just replace the lenses in my favorite frames as I had a new prescription. The salesperson convinced me to buy new glasses instead- what a mistake!

  Please take a look at the other 1-star reviews as they perfectly sum up the experience. When I received the glasses, the poor quality was obvious. I returned to the store as I could not see out of the lenses and the frames were visually defective. They said the frames were made just for me so there was nothing they could do, except offer the old, tried-on display frames. (note: the reason is no refund for the defective glasses as they were already considered 'worn' and refuse to give used frames to customers).

  Their 'goodwill' solution was that I pay to upgrade the poor lenses in the defective frames (for full price). Or the salesperson offered that I could just throw them away.

  I would recommend avoiding this penny-pinching company at all costs, especially the Kinkerstraat location with the slimy, greedy sales-focused manager.

  For a better glasses option, Ace & Tate and Pearle Vision are better in every aspect especially service, quality product, and satisfaction guarantee.

  Sterke punten
  convincing sales skills to buy poor glasses

  Zwakke punten
  everything! poor glasses, poor service

  Reparatie na 3 jr niet mogelijk!

  Mijn bril waarvan het scharnier/veer gebroken is kan niet meer gerepareerd worden want de bril is al(?) 3 jaar oud?
  Het is een fijne bril, ik zie er goed mee, dus waarom zou ik nu weer veel geld uitgeven voor een nieuwe multifocale bril?
  Ik vind het schandalig, minpunten voor Specsavers Leidschendam!

  Zwakke punten
  Slechte service

  Slechte service

  Mijn linker hoortoestel sloot niet meer goed. Gebeld of ik langs kon komen. Was mogelijk, wel voor 12.00 uur. Het euvel kon niet ter plekke gemaakt worden. Men ging de leverancier bellen of het onderdeel kon worden opgestuurd, zodat men daags erna het toestel kan repareren. Dus naar huis. Volgende dag kreeg ik te horen dat het toestel alsnog naar de leverancier gestuurd moest worden. Men Had mij ook de dag ervoor dit kunnen mededelen, scheelde weer een autorit. Het zou 1 1/2 week duren. Gevraagd voor een oplossing, moest een half uur wachten. Na de wachttijd kreeg ik een leentoestel in de handen geduwd, gevraagd of dit afgesteld kon worden, was niet mogelijk. De audicien die mij te woord stond vond ik zeer onpersoonlijk. Dus nu maar wachten met een slecht gehoor.

  Sterke punten
  In deze handeling geen

  Zwakke punten
  Audicien vindt de klant geen koning

  Slechte meting en voorlichting

  Nooit een bril gehad (ik ben 65) alleen Kruitvat brilletjes van sterkte 2.5 voor €2.- , daar schrijf ik dit review mee, ik kijk er hier beter mee. Varilux werd geadviseerd voor veraf ook een probleempje 70 procent zicht. Vertelde daar dat ik er alleen mee in de supermarkt prijsjes mee kon lezen en dus niet mijn leesbril op en af hoefde te doen. Maar ik dáár was zo'n bril ook precies goed voor zeiden ze! U heeft toch ook een leesbril (dat was hun 2e gratis bril). Maar ik dacht dat ik er ook mee kon lezen voor mijn € 509,-!!! Néé voor langdurig lezen moet u een leesbril. Nou had dat meteen gezegd! Dan had ik mijn geld beter kunnen besteden . Die leesbril is slechter dan een drogisterij brilletje van een paar euro. Voor de tv kan ik de variolux ook gebruiken, maar lezen en veraf kijken is onmogelijk O ja, ik moest er ook maar aan wennen, dat is altijd met zo'n bril. Dus nóóit meer Specsavers, slechter dan slecht!!! Jammer dat ik geen 0 sterren kan selecteren!

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  goed geholpen bij vervanging

  bij de aanschaf van twee nieuwe brillen was ik niet blij met het glas. In mijn beleving getint glas. Zonder discussie zijn er bij specsavers arnhem-centrum kostenloos nieuwe glazen geplaatst.\\r\\nProbleem voor mij opgelost. Ik ben er heel blij mee.

  Sterke punten
  goede service

  Aanbieding op lenses is nep

  Ik deed mee aan de aanbieding 3+1 gratis en heb op 22 maart 4 pakjes contact lenses besteld. Mooi. Tot nu toe heb ik niks ontvangen. Ze hebben me het geld terug gestort, waar, maar dat was niet wat ik wilde. Ik wilde gewoon de lenses. 2 keer gevraagd en ze zeiden alleen dat er een vertraging was. Op 1 mei opnieuw nieuws daarover gevraagd, ze gaven aan dat er vertraging was en hopelijk kreeg ik die week de lenses. Niks ontvangen tot vandaag 21 mei.
  Dit is geen echt bedrijf, ze geven geen service

  Zwakke punten
  Professionaliteit

  Lenzen via Specsavers

  Lenzen via een abonnement bij Specsavers BEGIN ER NIET AAN!! Ik heb maandlenzen en per kwartaal worden er 3 setjes lenzen toegezonden, althans zo ging het in het begin.
  Nu worden er geen nieuwe lenzen meer verzonden i.v.m. leveringsproblemen, daar heb ik als klant geen boodschap aan uiteraard. Deze problemen zijn er al maanden. Incasso gaat ondertussen gwn door! Ik heb mijn abonnement opgezegd.

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie komen afspraken niet na


Bezoek Specsavers

Schrijf een review