Specsavers

Waarom kopen zoveel consumenten hun bril, contactlenzen of hoortoestellen bij Specsavers? Dat is eigenlijk heel logisch. Wij bieden een geweldige combinatie van een uitgebreid en kwalitatief aanbod, veel waarde voor uw geld en professionaliteit. Specsavers beschikt over een zeer ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment van meer dan 1.500 verschillende monturen.

Specsavers Reviews

  Fijn geholpen

  Ik lees veel negatieve verhalen, maar ik ben wél positief. Ik ga altijd naar het filiaal op het Alexandrium in Rotterdam. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen. Ben van de week ook weer geweest voor nieuwe meting en uitzoeken bril. Ik had nu een andere meneer voor mijn meting. En ik ben nog nooit zo fijn geholpen. Hij nam alle tijd. Was heel duidelijk. En voor het eerst had ik echt een goed gevoel over het resultaat van het zicht door de glaasjes van de meting. De vorige keren had ik een ander en dat ging vaak heel vlug en had ik soms nog twijfels. Deze meneer (René) was top. Daarna weer fijn geholpen met het uitzoeken van een bril en zonnebril en een fijne afhandeling met de dames. Ik ben dus erg tevreden.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je.

  Zwakke punten
  Een klein min puntje is dat ze altijd wanneer het rustig is met zn allen bij elkaar staan bij de toonbank. Nou heb ik daar niet zoveel moeite mee maar ik kan me voorstellen dat voor sommige mensen de drempel daardoor hoger wordt om binnen te komen. Dat zou dan 1 ding zijn waar ze op zouden kunnen letten. Verder geen zwakke punten.

  Slechte service

  Allereerst, misleidende reclame; specsavers betaald in bepaalde gevallen niet de rest, zorg op afstand, vergeet het maar, voor elk probleempje, krijg je een opticien of assistente aan de lijn, die geen fatsoenlijk advies kunnen geven je moet maar weer opdraven naar de winkel met beperkte bezetting audicien, app werkt niet goed, valt helemaal weg, word niet hersteld, maar weer langskomen naar de winkel, smart TV aansluiting niet te gebruiken door geluidsvertraging, Was tientalle jaren klant bij Specsavers ook voor brillen, vanmiddag mijn laatste contact met dit bedrijf, als ik de hoortoestellen terugbreng. Einde oefening.

  Hele slechte service

  Slechte service! Ik heb netjes een afspraak gemaakt voor een oogmeting. Netjes optijd, ook netjes optijd geholpen. Meting was zo klaar en er werd me gelijk een filter aangeboden, waar ik wel eerst een speciaal glas voor moest kiezen. Ik ga uit van hun expertise, dus ik neem dat aan en ben gaan kijken naar een montuur, maar in de tussentijd nog niks te horen gekregen wat voor sterkte er gemeten is. Ik kon niet uit de monturen komen dus ik dacht ik kom een andere dag terug met iemand die me kan helpen, maar wilde toch wel graag weten wat er gemeten was. Ik netjes naar degene die achter de balie stond om te vragen wat mijn meting was, werd er gezegd dat ik eerst een bril moest kopen voordat ik te horen kreeg wat mijn oogmeting was. Ik ben weg gegaan en naar een ander bedrijf voor een oogmeting gegaan en die hebben me super geholpen en ik kreeg alles in te zien wat ze hadden gemeten en heb daar een goede bril uitgezocht! Ik kom hier nooit meer!

  Zwakke punten
  Zie review

  contactlenzen

  Eerder kocht ik een bril bij Specsavers. Die is prima. Omdat ik er graag lenzen bij wil dragen heb ik die aan laten meten. Een lens met leesgedeelte was volgens Specsavers niet mogelijk. Het was sws maar de vraag of lenzen een optie konden zijn. Afijn, de lenzen waren gearriveerd, waar ik zelf over moest bellen want ik had geen bericht gekregen dat ze klaarlagen. Aangekomen bij Specsavers geven ze geen uitleg over inzetten en uithalen?! Je zet toch zomaar iets op je oog... Vragen die ik stel over schoonmaken, bewaren, nabestellen etc. worden met een diepe zucht afgedaan met dat ik dat op de website terug kan vinden en ik krijg met veel moeite nog een foldertje in mijn handen gedrukt waar ik alle informatie in terug zou kunnen vinden... Niks geen nieuwe afspraak voor nacontrole. De volgende dag ga ik direct naar een andere opticien. Daar laat ik wederom mijn ogen meten. Natuurlijk zijn lenzen met een leesgedeelte mogelijk. Wij gaan samen zoeken naar een stel lenzen die bij jou passen, net zo lang tot jij zegt: ja dit zijn ze en deze zitten comfortabel. Ik krijg bij het ophalen van de lenzen uitleg. Samen zetten we de lenzen in en halen we ze er uit. Een week later nacontrole. Wat een verschil in ontvangst en service. En qua prijs scheelt het echt helemaal niks. Conclusie: Ik koop niks meer bij Specsavers. Ga naar een specialist op het gebied van brillen en lenzen. Je bent echt niet duurder uit en de service en nazorg zijn 100x beter.

  Sterke punten
  NIKS

  Zwakke punten
  Alles en zeer onprofessioneel

  Hellevoetsluis

  Ik ben al jaren klant bij het filiaal in Hellevoetsluis voor een bril of gehoorapparaten. Een week of 6 geleden moest ik er zijn voor het afstellen van mijn gehoorapparaten en zag dat daar een nieuwe medewerkster aan het werk was. Dit is een bekende van mij en zij en haar familie hebben mij jaren dwars gezeten . Dus die zelfde dag een mail gestuurd of ze mijn gegevens konden doorsturen naar het filiaal in Rotterdam zuid plein omdat ik nog 4 jaar garantie heb op mijn gehoorapparaten een bril kan ik ook ergens anders halen. Bijna 2 weken later kreeg ik een mail hoe fijn ze het vonden dat ze het samen met mij hebben opgelost??? Ik heb netjes een mail terug gestuurd dat ik van niks weet sinds die tijd is het doodstil. Beetje waardeloos als er zo met klanten word omgegaan maar aan de review te zien ben ik niet de enigste en ik ben er ook achter gekomen dat deze medewerkster op de goede plek zit.

  Gewoon het slechtse opticieen in Nederland

  Ik heb twee jaar geleden een bril en een zonnebril bij Rotterdamse specsavers gekocht. Beide brillen zijn met volle UV-kras bescherming opties. Eerst mijn meting was niet juist en ik moest erg lastig deze nog een keer door opticieen laten meten en een nieuwe glas bij mijn rechteroog krijgen. Daarna vind ik kwaliteit van deze glazen erg slecht met veel vervormingen en je kunt je eigen ogen met deze brillen zien. Nu twee jaar later glazen zijn helemaal geel gekleurd.. Absoluut waardeloos bedrijf en ik raad specsavers naar niemand aan.

  Geen eerlijk zaken doen met specsavers

  Toen ik ontdekte dat mijn zicht slechter werd, ben ik naar Specsavers in Nijmegen gegaan om mijn ogen te laten nameten. Ik bleek een bril nodig te hebben. Bij het uitzoeken van een bril, mijn voorkeur was een bril, werd ik behoorlijk gepushed voor lenzen. Het leek mij niks maar ik moest het proberen, vond de verkoopster. Aangezien ik nieuw ben in dit wereldje, ben ik er in meegegaan. Het bleek niks voor mij te zijn. Ik kon ze erg moeilijk in- en uitkrijgen. De vervolg stap was dus een bril. Mijn gedachte ging uit naar een normale bril. Aangezien ik aanvullend verzekerd ben, zou een dergelijke bril volledig vergoed worden. De verkoopster adviseerde me toch dringend ook een bril te proberen met super digital glazen te proberen. Zelf had ik hier niet zo veel trek in omdat het me een zenuwachtig zicht leek op te leveren met al die verschillende vlakken. Maar goed, zoals aangegeven ben ik nieuw dus, en liet me dus verleiden om het te proberen. Als het niet beviel mocht ik hem terug geven. Het was wel een dure bril, ca. euro 750,-. Met de vergoeding van de verzekeraar eraf, ca euro 565,-. Ik zou recht hebben op een tweede bril, dus dat zou de prijs weer een beetje middelen. Het was oktober 2020. Daarna gingen we in lock down. De bril beviel in eerste instantie niet goed. Waar ik bang voor was gebeurde ook. Er was wel door Specsavers gezegd dat ik zou moeten wennen. Dat wennen is nooit echt goed gelukt. Dat heb ik ook telefonisch laten weten tijdens de lock down. Vandaag, 16-6-2021 ben ik terug geweest naar Specsavers. Ik wederom mijn ogen laten meten. Dat is keurig gedaan, geen klachten daarover. De meting heb ik laten doen omdat ik geen goed zicht had met mijn bril. Nu bleek de bril te ver op mijn neus te staan. De dame die de meting verrichte heeft hem opnieuw voor mij gesteld. Het was een stuk beter. Vervolgens werd ik geholpen door een verkoper om een tweede bril, waar ik nog recht op had, uit te zoeken. Dit bleek allemaal een beetje anders. Aangezien ik niet binnen de gestelde tijd, ik wist niet eens dat die er was, de tweede bril had uitgezocht, had ik pech. Ik heb de desbetreffende verkoper gezegd dat ik begrijp dat hij hier zelf niet veel aan kan doen, maar dat ik een overeenkomst heb met Specsavers en dat we te maken hebben met een uitzonderlijke situatie. Ik weet in ieder geval voldoende. - Nooit zal ik nog een bril kopen bij Specsavers - Nooit ga ik nog voor een bril naar een van die ketens die te veel geld uitgeven aan veel belovende reclames. Beste mensen, ik zou u willen adviseren om gewoon naar een goede opticien te gaan in uw dorp of stad die uw niet van een opdringerig advies voorziet en gewoon zijn afspraken nakomt. Toch wel fijn zo een menselijke factor.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie review

  Hoortoestellen Specavers categorie 5 beter dan mijn dure Resound toestellen

  Heb drie jaar dure Resound hoortoestellen, reciever in het oor, prijs; 3300 euro. Omdat deze toestellen buiten de verzekering vallen en ik graag het allerbeste wilde voor mijn gehoor was alles op eigen kosten. (Belachelijk dat er geen bijdrage van de zorgverzekering mogelijk is die overeenkomt met toestellen die wel in de regeling van de verzekeraars zitten) Eind 2020 naar Specsavers om via mijn zorgverzekering een paar reserve toestellen te regelen. Mijn eigen risico was op, Speceavers dekt zelf de 25% eigen bijdragen. Voor 0 euro kon ik die reservetoestellen aanschaffen. Was heel erg beniewd naar de kwaliteit.Tot mijn grote verbazing blijken de toestellen die ik genomen heb, uit categorie 5 van eigen merk Specsavers, kostprijs 1450 euro, zelfs beter dan mijn dure Resounds! Ik hoor er in het algemeen beter mee, TV geluid staat twee tot drie punten lager. Verder zijn alle mogelijkheden, via de App op de telefoon, het zelfde. Voor de zekerheid naar de audicien van mijn dure Resounds, gehoor opnieuw getest, opnieuw ingesteld. Overigens was er weinig bij te stellen omdat de hoortest bijna de zelfde uitslag gaf als drie jaar eerder. Daarna zelf allerlei praktijkproeven gedaan om mijn dure Resounds te vergelijken met de uiteindelijk gratis toestellen van Specsavers.\\r\\nResultaat: het huismerk van Specsavers draag ik dagelijks en mijn dure Resounds zijn reserve! Mijn Resound audicien kon niets voor me doen om ze ze zo in te stellen dat ze beter presteerden.Specsavers mag deze oprechte review op hun eigen site plaatsen.

  Zwakke punten
  Het regelen van een afspraak via de landelijke site ging verschillende keren mis.\\r\\nBij de eerste afspraak bleek ik geen audicien te spreken maar iemand die alleen de eerste gehoortest deed en verder geen enkel antwoord had op vragen die ik stelde.\\r\\nIk had bij aanmelding duidelijk laten weten dat ik al vele jaren hoortoestellen gebruikte en echt niet getest moest worden op of ze wel of niet nodig waren.\\r\\nUiteindelijk een nieuwe afspraak met een merkbaar ervaren audicien en prima geholpen.

  Hoortoestellen Specavers categorie 5 beter dan mijn dure Resound toestellen

  Heb drie jaar dure Resound hoortoestellen, reciever in het oor, prijs; 3300 euro. Omdat deze toestellen buiten de verzekering vallen en ik graag het allerbeste wilde voor mijn gehoor was alles op eigen kosten. (Belachelijk dat er geen bijdrage van de zorgverzekering mogelijk is die overeenkomt met toestellen die wel in de regeling van de verzekeraars zitten) Eind 2020 naar Specsavers om via mijn zorgverzekering een paar reserve toestellen te regelen. Mijn eigen risico was op, Speceavers dekt zelf de eigen bijdragen. Voor 0 euro kon ik die reservetoestellen aanschaffen. Was heel erg beniewd naar de kwaliteit. Tot mijn grote verbazing blijken de toestellen die ik genomen heb, uit categorie 5 van eigen merk Specsavers, kostprijs 1450 euro, zelfs beter dan mijn dure Resounds! Ik hoor er in het algemeen beter mee, TV geluid staat twee tot drie punten lager. Verder zijn alle mogelijkheden, via de App op de telefoon, het zelfde. Voor de zekerheid naar de audicien van mijn dure Resounds, gehoor opnieuw getest, opnieuw ingesteld. Overigens was er weinig bij te stellen omdat de hoortest bijna de zelfde uitslag gaf als drie jaar eerder. Daarna zelf allerlei praktijkproeven gedaan om mijn dure Resounds te vergelijken met de uiteindelijk gratis toestellen van Specsavers. Resultaat: het huismerk van Specsavers draag ik dagelijks en mijn dure Resounds zijn reserve! Mijn Resound audicien kon niets voor me doen om ze ze zo in te stellen dat ze beter presteerden. Specsavers mag deze oprechte review op hun eigen site plaatsen.

  Zwakke punten
  Het regelen van een afspraak via de landelijke site ging verschillende keren mis. Bij de eerste afspraak bleek ik geen audicien te spreken maar iemand die alleen de eerste gehoortest deed en verder geen enkel antwoord had op vragen die ik stelde. Ik had bij aanmelding duidelijk laten weten dat ik al vele jaren hoortoestellen gebruikte en echt niet getest moest worden op of ze wel of niet nodig waren. Uiteindelijk een nieuwe afspraak met een merkbaar ervaren audicien en prima geholpen.

  Tja nu weet je waarom je hier altijd zolang aan de telefoon hangt!!

  Ik was afgelopen week in Hilversum in de winkel. Toen ik stond te wachten onderschepte ik een conversatie tussen twee medewerksters van Specsavers. De een legde net de telefoon op de balie zonder de verbinding te verbreken en liep lichtelijk gefrustreerd in de richting van de bril montage hoek. De ander zei: “ o, laat maar even, ik neem hem wel over.”, “ laat de hoorn eerst meer even 5 minuten zo liggen.” Nu weet u waarom je daar altijd zolang aan de telefoon moet wachten. Maar ja, de kordate dame had een mooi zwart pakje, mooie sneakers aan en een trendy bril op. Gaaf toch nu je weet wat de waarde van jouw als klant is voor Specsavers Hilversum!

  Sterke punten
  Gemaakte klantvriendelijkheid

  Zwakke punten
  Lees de revieuw

  Onbeschoft bedrijf

  Wil je Corona en of onbeschoft behandeld worden, ga naar specsavers, Groest in Hilversum...

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Zie boven

  Nooit meer Specsavers!

  Vanwege mijn gehoorproblemen liet ik bij Specsavers een gehoortest doen. Die wees aan dat ik aan hoortoestellen toe was. Ik heb toen mijn voorkeur uitgesproken voor in-het-oor-toestellen. Dat was volgens de behandelende audicien geen probleem. Bovendien kon er nog altijd naar een andere oplossing worden gekeken ingeval ze niet zouden voldoen. De toestellen zijn geleverd en deden vanaf dag 1 niet wat ze moesten doen: mijn gehoorprobleem oplossen. Ik ben herhaaldelijk terug gegaan om te klagen en kreeg dan meestal te horen dat de toestellen verstopt waren geraakt en daarom niet goed functioneerden, ondanks dat ik ze geheel volgens de adviezen van Specsavers onderhield. Een paar maal is ook de instelling van de toestellen bijgeregeld, maar niets had het gewenste resultaat. Ik bleef slecht horen en vooral gesprekken waren voor mij nog altijd niet te volgen. Ik heb een second opinion gevraagd bij een ander gehoorinstituut. Dit deelde mij mee dat zij voor mijn gehoorprobleem NOOIT de in-het-oor toestellen zouden adviseren. Specsavers, hiermee geconfronteerd, beweert nu dat zij mij van meet af aan geadviseerd hebben geen in-het-oor apparaten te nemen, maar dat ik perse geen andere toestellen wilde. Dit is een pertinente leugen: Ik heb slechts een voorkeur uitgesproken.Maar laten we even aannemen dat Specsavers gelijk heeft: zij hebben mij dan willens en wetens een paar toestellen aangesmeerd waarvan zij dus zelf zeggen dat ze niet geschikt zijn voor mijn gehoorprobleem. Over professionaliteit en klantgerichtheid gesproken! Ik heb voorgesteld de toestellen terug te geven en voor een andere oplossing te kiezen, maar er is bij Specsavers tot dusver geen enkele wil om dit probleem op te lossen. Mijn advies als ervaringsdeskundige: blijf weg bij Specsavers!!

  Sterke punten
  Goed in leugens verkondigen

  Zwakke punten
  Jouw probleem oplossen

  Na 3 jaar nog niet goed

  Na 3 jaar zijn mijn hoortoestellen nog steeds niet goed opgelost, ben maximaal al 30 keer terug geweest Iedere keer Schiedam naar Maassluis. Overweeg het aan een consumenten programma meldpunt, kassa en radar door te geven

  Zwakke punten
  Waardeloze gehoortoestel verkopen die waardeloos zijn en die maar niet opgelost worden

  Slechte ervaring

  Na afspraak bevestiging te hebben ontvangen was er in hun computer niets te vinden. Zeer onvriendelijk door vrouwelijke medewerkster te woord gestaan. Werd door de "Retail directeur" geschreeuwd dat ik maar uurtje moest wachten. Geen denken aan dat ik hier als vaste klant ooit nog eens een stap in de winkel zet.

  Zwakke punten
  Dat ze klanten onvriendelijk behandelen

  Zeer Slecht en klantonvriendelijk geholpen

  Zeer slecht geholpen door een of andere Poolse postbruid.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles aan heel de winkel is slecht personeel, winkel zelf

  Specsaversslecht

  Slechter kan niet, dus niet kopen daar. Klacht ingediend, maar je raad het al geen reactie. Dus een slager die zijn eigen vlees keurt

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht bedrijf, afrader!

  Zeer slecht behandeld. Zijn onduidelijk in communicatie, slordig met persoonsgegevens, slechte service. Lijken wel dozenschuivers die maar 1 ding willen en dat is makkelijk en snel geld verdienen. Ik kom er nooit meer!

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  Slordig, slechte service, gebruiken oude klantbestanden, administratie niet op orde. En als ze dan een foutje maken gaan ze er niet netjes mee om.

  Bedankt Ilona en collega's Specsavers Zeist

  Buitengewoon goed geholpen door Ilona en haar collega's bij Specsavers in Zeist. Met enkele gerichte vragen wist ze mij op het spoor van de juiste brillenglazen te zetten voor de toepassing waarvoor ik de bril ga gebruiken. Voor de wijze waarop ik geholpen werd geef ik 5 sterren.

  Sterke punten
  Deskundigheid, kwaliteit en vriendelijkheid

  Goede service

  Goede service.ik was niet tevreden over mijn eigen keuze wat montuur betrof.veel te groot.ik mocht hem na 6 maanden zo inleveren en een ander montuur uitzoeken .de glazen werden er gratis ingezet.ben nu zo blij.blijf goede klant en ga alleen nog maar naar specsavers in Winterswijk.Echt heel fijn en vriendelijk geholpen.iedereen aan te raden.

  Sterke punten
  Goede service en aandacht voor de klant

  Dankbaar

  Heb alle reviews gelezen en ben blij dat ik dit gedaan. Geen Specsavers voor mij dus. Nogmaals dank voor de recensies die mij voor een grote fout hebben behoed.

  Sterke punten
  nergens gevonmden

  Zwakke punten
  de reviews zeggen geneog

  Geen oplossingen van eigen fouten

  Dochter had maandlenzen abonnement, Uiteraard begonnen met een oogmeting, daarbij goed geholpen. Al snel allerlei fouten zoals het overschrijven van het abonnement op dochters naam toen zij ouder werd, overschrijven gebeurde niet en er kwamen ook geen lenzen meer. Nieuwe oogmeting waarna we de lenzen weer ontvingen maar dan met flessen vloeistof die we er niet bij wilden hebben. Wel de kosten berekend...jammer, dat wel. Kosten werden teruggestort na melding hiervan. Vervolgens gewoon weer hetzelfde pakket met vloeistof en de daarbij behorende kosten, weer niet de juiste. Een jaar bezig geweest met verschillende problemen via de winkel en telefonisch met klanten service. Vaak vage antwoorden zoals \\\\\\\\\\\\\\\"ik hoop dat het nu goed gaat\\\\\\\\\\\\\\\" en bij het opzeggen van het abonnement \\\\\\\\\\\\\\\" oke, ik haal uw abonnement uit het systeem\\\\\\\\\\\\\\\". Totaal geen reactie op waarom ik wilde opzeggen. Ik heb aangegeven dat ik dat als weinig betrokkenheid voelde bij de man als medewerker van Specsavers. Geen interesse of \\\\\\\\\\\\\\\"jammer mevrouw\\\\\\\\\\\\\\\", maar.....dat mag u zelf weten. Het begon zo goed, vanaf de oogmeting, maar al snel was dat klaar. Heel jammer!!

  Mailadres hoofdkantoor

  Ik heb een klacht over filiaal Nieuwegein, wil een mail sturen naar het hoofdkantoor, maar deze komt volgens mij in Nieuwegein terecht en ik krijg geen antwoord. Wie heeft het mailadres van het hoofdkantoor ?

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Klap op de vuurpijl

  Na alle ongenoegens zie mijn onderstaande review, kreeg ik vanmiddag nog even een mail dat ik mijn factuur van het hoortoestel niet had betaald. Na een kopie van de betaling terug te hebben gemaild, nog niet eens een excuus. Uiteraard zijn alle filialen niet gelijk. Er zijn ook professionele goede filialen. Maar Middelburg? NOOIT MEER!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Waardeloze service!

  Het mailverkeer zegt genoeg: afgelopen zaterdag had ik ongenoegens waardoor ik van de aankoop van 2 nieuwe brillen afzag en naar een concurrent zou gaan. ik heb er nog eens goed over nagedacht en wil specsavers nog een kans geven. punten van ontevredenheid: het niet naar het toilet mogen terwijl je op knappen staat 3 keer terug moeten komen om een betaling te kunnen voldoen ondanks dat de fout bij specksavers ligt, de druk van betalen bij mij leggen en zover gaan dat ik het op jouw rekening moet overmaken zodat jij kunt gaan pinnen een prijsafspraak maken voor 2 nieuwe brillen en ondanks aan te geven dat ik twijfel of deze prijs klopt met de offerte, niet checken welke afspraken er op papier staan ondanks af te hebben gesproken gisteren te bestellen en 23 mei te halen en te betalen bij hoog en laag mij de helft te willen laten aanbetalen of anders pas te bestellen nadat het hele bedrag is voldaan ik vindt dat ik niet goed en rechtvaardig wordt geholpen. ik draag al 44 jaar een bril en ben altijd vaste klant bij een vaste opticien. ik wil jullie toch nog een kans geven. ik zal de bril op de 23e betalen en dus bestellen, ik verwacht in de toekomst met alle plezier bij jullie klant te blijven. hebben jullie de oogmeting nog? weten jullie nog welk montuur ik heb uitgezocht? kun je me nog via de mail het bedrag laten weten wat ik moet betalen? het ging om 1 x zonnebril met GRIJS glas, dun geslepen, ontspiegeld, multifocaal, kunststof 1 keer bril, meekleurend, dun geslepen, ontspiegeld, multifocaal, kunststof beide brillen zelfde montuur ik wacht op jullie antwoord, Hun antwoord: Meneer H, Aangezien wij niet tegemoet kunnen komen aan uw punten van ontevredenheid denk ik dat het voor beide partijen beter is dat u elders verder kijkt voor een bril. Met vriendelijke groeten, Specsavers Middelburg

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet houden aan afspraken Niet oplossing van fouten terwijl je bereid bent om tot een oplossing te komen

  goede service

  Er best iets gebeuren wat niet goed is iedereen maakt wel eens een fout nu mijn geval ik kocht in 2016 een montuur na een staar operatie ik heb drie jaar lang met een wazige vlek in mijn linker oog gelopen door een misverstand tussen de oogkliniek en hun was er een advies gegeven door oogdruppels te nemen want ik had wel droge ogen. Vorige week verloor ik die bril en zette een oude op en wat bleek wazige vlek was weg daar naar specsavers in Zeist gegaan dit verhaal verteld ik begrijp dat zij mijn bril niet vergoeden maar hebben een passende oplossing gedaan zodat een ieder tevreden was dit hadden zij normaal niet hoeven te doen maar dit gebeurde uit coulance hulde daarvoor maar wij worden altijd correct en met goede service geholpen

  Sterke punten
  goede service en goede oogmetingen


Bezoek Specsavers

Schrijf je eigen review