Waarom kopen zoveel consumenten hun bril, contactlenzen of hoortoestellen bij Specsavers? Dat is eigenlijk heel logisch. Wij bieden een geweldige combinatie van een uitgebreid en kwalitatief aanbod, veel waarde voor uw geld en professionaliteit. Specsavers beschikt over een zeer ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment van meer dan 1.500 verschillende monturen.

Specsavers Reviews

  • Ik heb een klacht over filiaal Nieuwegein, wil een mail sturen naar het hoofdkantoor, maar deze komt volgens mij in Nieuwegein terecht en ik krijg geen antwoord. Wie heeft het mailadres van het hoofdkantoor ?

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Hans Hes op 27 juni 2020 Reageer
  • Na alle ongenoegens zie mijn onderstaande review, kreeg ik vanmiddag nog even een mail dat ik mijn factuur van het hoortoestel niet had betaald. Na een kopie van de betaling terug te hebben gemaild, nog niet eens een excuus. Uiteraard zijn alle filialen niet gelijk. Er zijn ook professionele goede filialen. Maar Middelburg? NOOIT MEER!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Erik op 12 mei 2020 Reageer
  • Het mailverkeer zegt genoeg: afgelopen zaterdag had ik ongenoegens waardoor ik van de aankoop van 2 nieuwe brillen afzag en naar een concurrent zou gaan. ik heb er nog eens goed over nagedacht en wil specsavers nog een kans geven. punten van ontevredenheid: het niet naar het toilet mogen terwijl je op knappen staat 3 keer terug moeten komen om een betaling te kunnen voldoen ondanks dat de fout bij specksavers ligt, de druk van betalen bij mij leggen en zover gaan dat ik het op jouw rekening moet overmaken zodat jij kunt gaan pinnen een prijsafspraak maken voor 2 nieuwe brillen en ondanks aan te geven dat ik twijfel of deze prijs klopt met de offerte, niet checken welke afspraken er op papier staan ondanks af te hebben gesproken gisteren te bestellen en 23 mei te halen en te betalen bij hoog en laag mij de helft te willen laten aanbetalen of anders pas te bestellen nadat het hele bedrag is voldaan ik vindt dat ik niet goed en rechtvaardig wordt geholpen. ik draag al 44 jaar een bril en ben altijd vaste klant bij een vaste opticien. ik wil jullie toch nog een kans geven. ik zal de bril op de 23e betalen en dus bestellen, ik verwacht in de toekomst met alle plezier bij jullie klant te blijven. hebben jullie de oogmeting nog? weten jullie nog welk montuur ik heb uitgezocht? kun je me nog via de mail het bedrag laten weten wat ik moet betalen? het ging om 1 x zonnebril met GRIJS glas, dun geslepen, ontspiegeld, multifocaal, kunststof 1 keer bril, meekleurend, dun geslepen, ontspiegeld, multifocaal, kunststof beide brillen zelfde montuur ik wacht op jullie antwoord, Hun antwoord: Meneer H, Aangezien wij niet tegemoet kunnen komen aan uw punten van ontevredenheid denk ik dat het voor beide partijen beter is dat u elders verder kijkt voor een bril. Met vriendelijke groeten, Specsavers Middelburg

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet houden aan afspraken Niet oplossing van fouten terwijl je bereid bent om tot een oplossing te komen

    Door Erik op 12 mei 2020 Reageer
  • Er best iets gebeuren wat niet goed is iedereen maakt wel eens een fout nu mijn geval ik kocht in 2016 een montuur na een staar operatie ik heb drie jaar lang met een wazige vlek in mijn linker oog gelopen door een misverstand tussen de oogkliniek en hun was er een advies gegeven door oogdruppels te nemen want ik had wel droge ogen. Vorige week verloor ik die bril en zette een oude op en wat bleek wazige vlek was weg daar naar specsavers in Zeist gegaan dit verhaal verteld ik begrijp dat zij mijn bril niet vergoeden maar hebben een passende oplossing gedaan zodat een ieder tevreden was dit hadden zij normaal niet hoeven te doen maar dit gebeurde uit coulance hulde daarvoor maar wij worden altijd correct en met goede service geholpen

    Sterke punten
    goede service en goede oogmetingen

    Door R.L. Kempers op 7 maart 2020 Reageer
  • Er best iets gebeuren wat niet goed is iedereen maakt wel eens een fout nu mijn geval ik kocht in 2016 een montuur na een staar operatie ik heb drie jaar lang met een wazige vlek in mijn linker oog gelopen door een misverstand tussen de oogkliniek en hun was er een advies gegeven door oogdruppels te nemen want ik had wel droge ogen. Vorige week verloor ik die bril en zette een oude op en wat bleek wazige vlek was weg daar naar specsavers in Zeist gegaan dit verhaal verteld ik begrijp dat zij mijn bril niet vergoeden maar hebben een passende oplossing gedaan zodat een ieder tevreden was dit hadden zij normaal niet hoeven te doen maar dit gebeurde uit coulance hulde daarvoor maar wij worden altijd correct en met goede service geholpen

    Sterke punten
    goede service en goede oogmetingen

    Door R.L. Kempers op 7 maart 2020 Reageer
  • Vorig jaar in Wageningen een nieuwe bril gekocht helaas zat het niet goed , had gebeld kon meteen langskomen bril kon niet worden aangepast Maar kon Wel een Nieuwe uitzoeken Ben netjes behandeld door het Personeel wat daar werkzaam is Compliment.

    Sterke punten
    Je word keurig te woord gestaan en goed geholpen met alle tijd

    Zwakke punten
    Geen

    Door Erica op 17 januari 2020 Reageer
  • Vorig jaar in Wageningen een nieuwe bril gekocht helaas zat het niet goed , had gebeld kon meteen langskomen bril kon niet worden aangepast Maar kon Wel een Nieuwe uitzoeken Ben netjes behandeld door het Personeel wat daar werkzaam is Compliment.

    Sterke punten
    Je word keurig te woord gestaan en goed geholpen met alle tijd

    Zwakke punten
    Geen

    Door Erica op 17 januari 2020 Reageer
  • na 3 jaar gebruik was van een van mijn gehoorapparaten het oorstukje gebroken de audicien in filiaal schalkwijk te haarlem hielp direct en stelde voor de andere meteen ook te vervangen .toen ik wilde betalen zei hij dat het service van de zaak was.bedankt ik heb wel anders meegemaakt bij andere zaken. ik raad iedereen Specsavers aan voor de service en klantvriendelijkheid

    Sterke punten
    klantvriendelijkheid

    Zwakke punten
    niet kunnen ontdekken

    Door ton Zuidberg op 2 december 2019 Reageer
  • Na 2 jaar en een week blijkt montuur niet meer te repareren en garantie verlopen. Voor mogelijke oplossing naar (op zaterdag) niet aanwezige bedrijfsleider verwezen. Nu, op vrijdagmiddag - in Rotterdam centrum 1 medewerkster aanwezig die vragen van klanten (ook telefonisch) en "orderbonnen" (o.i.d.) afhandelt, niemand in de brillenverkoop en (naar achteraf blijkt) een bedrijfsleidster die druk bezig is met afhandeling van aankopen. Hierdoor erg lang moeten wachten om te kunnen vragen of de bedrijfsleidster aanwezig is, waarna we ook nog eens lang op haar zouden moeten wachten. Daarom maar naar een concurrent gegaan om voor ons tweeën een nieuwe bril aan te schaffen en hun een "omzetje" van € 1.300,- te gunnen.

    Sterke punten
    Prijs?

    Zwakke punten
    Kwaliteit en service is m.i. bedenkelijk

    Door PJWK op 19 juli 2019 Reageer
  • mijn monteur was binnen een jaar kapot en ik wou een andere monteur met mijn eigen glazen erin en zal 19 euro betalen voor de monteur want zoveel koste de monteur en nu heb ik 150 euro betaald voor monteur plus nieuwe glazen terwijl dat niet de afspraak was nu mijn 150 euro kwijt plus geen bril

    Sterke punten
    hebben ze niet ze behandelen mensen slecht

    Zwakke punten
    hebben ze heel veel mensen oplichten dat is hun vak

    Door renate op 3 juli 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was jaren vaste klant bij Specsavers maar ben er nu weg om diverse redenen. Sinds ze zijn over gegaan op het lenzen abonnement ben ik al meerdere pakketjes met lenzen kwijt geraakt. De winkel kan niets doen in Hilversum en ze sturen je door naar de service lijn. Die geeft na 30 dagen geen geld meer terug dus je bent gewoon 3x 12 euro kwijt en geen geleverde lenzen! Waardeloos dus. Heb zelf maar online lenzen besteld want zat zonder lenzen waar ik dus wel voor heb betaald. Verder is het type lens opeens gewijzigd en deze lenzen zijn tot nu toe elke keer al na één week stuk gegaan. Terwijl het om maandlenzen gaat. Ik ben dan ook zeer ontevreden en ga overstappen naar een goede opticien. Specsavers is trouwens ook niet goedkoop meer dus daar hoef je het ook niet voor te doen.

    Door Visser op 8 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer tevreden over specsavers arnhem centrum. Goed geadviseerd, zeer kundig, behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Sterke punten
    Kundig, vriendelijk, kennis van zaken. Kortom, zeer tevreden

    Zwakke punten
    Geen

    Door Arianne Mels op 8 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In eerste instantie onvolledig voorgelicht over droge ogen (Ik moest duurdere lenzen hebben terwijl simpele oogdruppels ook prima werken) en de foute sterkte lenzen ontvangen. Toen ik eindelijk de juiste lenzen had kreeg ik enkel meer pijn. Na meerdere keren aandringen (over een aantal weken) hebben ze goed naar de lenzen gekeken. Inderdaad, een fout in de lens. Toen maar aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in Specsavers. Hebben ze het lef om me een paar weken later te bellen om te vragen of ik al wist welke lenzen ik wilde! Gevraagd mijn gegevens te verwijderen, maar zelfs dat is te veel moeite. Nu zelfs weer een brief van ze ontvangen omdat m'n ogen alweer een tijd niet gemeten zijn... Al maanden bezig met dit bedrijf.

    Zwakke punten
    Slechte deskundigheid Geen respect voor privacy

    Door Mark op 21 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • augustus 2018 een multivocale bril gekocht bij specsavers. Vanaf dag 1 slecht zicht!! Terug met deze klacht naar specsavers. Mijn klacht werd volledig genegeerd! De bril was technisch gezien PRIMA volgens hun. De bril werd wat gesteld en zo moest het zicht beter worden. NIET DUS! Zo nog 3 keer terug geweest. Bij de 3 de keer wilde ik mijn geld terug , maar dat kon niet! De ogen werden nog een keer opgemeten . Bleek dat ik door de eerste meting sterkere Bril glazen gekregen had dan ik nodige had..foutje ..en inmiddels een half jaar verder. Een bril gekregen met volgens hun de juist gemeten bril glazen. Ook met deze nieuwe glazen is het kijken nog steeds een groot drama! Moet ik weer terug en moet ik weer voor mijn rechten strijden @#ץ£€% ₩ !!!!!!!! NOOIT MEER SPECSAVERS !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Het ongeloof bij de medewerker,omdat zij toch als beste uit de bus kwamen op landelijk niveau.

    Door G.E. op 16 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je moet geen collectieve zorgverzekering hebben. Ze declareren dan niet rechtstreeks bij je zorgverzekeraar. Ook de actie: wij verdubbelen uw zorgvergoeding, telt dan niet. Ben weer vertrokken zonder oogmeting en zonder nieuwe bril. Totaal niet service gericht.

    Sterke punten
    niet kunnen vinden

    Zwakke punten
    totaal niet service gericht

    Door Astrid op 19 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn dochters hoefden jarenlang niet gecontroleerd te worden bij bestelling van nieuwe lenzen. Voor de zekerheid een 2nd opinion gevraagd bij Pearle. Hoornvlies van beide dochters bleek ernstig beschadigd. Och ja. Dat gebeurt. Zei Spec saver. Nooit meer Spec savers. Groet Herman Slaghuis

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie reviee

    Door Herman Slagh op 10 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteren in Vlaardingen geweest en daar werd ik zeer onbeschoft behandelt door de eigenaar ik ben hier al eerder geweest en werd ook onbeschoft behandelt door ene Claus ik kom hier dus NOOIT meer mijn hele dag was verziekt !

    Door Cock op 8 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heb 1,5 jaar geleden bij specsavers Oud-Beijerland een bril met dubbel focus aangeschaft ben er een half jaar geleden op gaan liggen de ene poot was ontzet, gereparreerd zo goed als het kan door specsavers half jaar later brak de poot alsnog af bij het knik meganisme de medewerkster heeft kosteloos 2 andere poten er aan gezet en de bril functioneert weer als vanouds

    Sterke punten
    service en kosten

    Zwakke punten
    geen

    Door lex op 30 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vreselijk! Ik heb het gevoel dat de medewerkers van online support helemaal geen verstand heeft waar ze mee bezig zijn. Zeer onprofessioneel en ik heb lenzen besteld online en tot twee keer toe is het kwijtgeraakt en volgens hen bij de Postnl wat ik voor de eerste keer kan begrijpen maar voor de tweede keer? Really? Uiteindelijk maar naar een winkel gestuurd en helemaal niet gecommuniceerd met de betreffende winkel dus ben ik gebeld door de winkel met de vraag waarom is uw lenzen hier bij ons geleverd?? Nooit meer via online bestellen.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Heel veel. Gewoon onprofessioneel.

    Door Orelia op 24 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Anderhalf jaar geleden bril bij … Anderhalf jaar geleden bril bij Specsavers gekocht Na staaroperatie bij Specsavers in Vlaardingen gevraagd om tijdelijk een glas zonder sterkte in de bril te zetten. 'Daar doen we niet aan', was de reactie. 'U kunt wel een nieuw montuur kopen, we hebben hele leuke aanbiedingen....' Dan maar naar een andere opticien; werd gelijk gedaan, geen enkel probleem. Dááááág Specsavers, mij -en m'n hele gezin - zien jullie nooit meer terug!!!!!

    Door Jan op 26 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb sinds kort hoorapparaat, Plotseling ben ik hoorde verloren,ging naar filiaal lange poten den haag daar konden ze me niet helpen wisten niet wat voor hoorapparaat het was ik liet ook het hoorapparaat zien wat nog in mijn oor zat dat zij hem niets Jammer dat niemand daar mij kon helpen, misschien een tip extra set oordoppen te leveren gelijk bij het uitleveren.

    Sterke punten
    Goed advies gehad

    Zwakke punten
    Na zorg niet optimaal

    Door Ank de Niet op 15 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nu ik van een bril naar lenzen ben overgeschakeld, moest ik de bestelling plaatsen via de webshop van Specsavers. (Wat op zich al vreemd is...) Daar was het niet duidelijk wat ik moest doen, zodat ik 3 maal teveel bestelde en betaalde. Na onmiddellijk contact met de klantendienst, konden ze de betaling niet ongedaan maken zodat ik nu voor 9 maanden aan lenzen ga ontvangen. Ik kan de lenzen terugsturen, en nadien mijn geld terugkrijgen, maar het is weer een heel gedoe om alles netjes te regelen. Wie de fout gemaakt heeft -de webshop ontwerper of ik- is eigenlijk niet belangrijk. Ik voel me onheus behandeld door een medewerker van de webshop. Als mijn lenzen voor 9 maanden op zijn, zoek ik een andere opticien.

    Sterke punten
    Goede vriendelijke opticiens Scherpe prijzen Voor brillen zijn ze top

    Zwakke punten
    Je moet je lenzen online bestellen. Ondoordachte webshop Voor lenzen moet je er wegblijven.

    Door Jan Vissers op 24 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor mijn eerste bril een oogmeting laten doen bij specsavers paddepoel. Het begon er bij specsavers paddepoel al mee dat ik volgens de opticien opeens een afwijking had. (Als dat zo was had mijn oogarts in het ziekenhuis waar ik al jaren kom het allang verteld) Expres de oogmeting van de oogarts niet verteld. De oogmeting week zoveel af van die van de oogarts dat ik verbaasd was. Prompt kreeg ik te horen dat ik nog niet aan een bril toe was. Wat een arrogantie. Als in het ziekenhuis + 0.25 en + 0.75 met aan 1 oog een cilinder van -1 wordt gemeten en specsavers paddepoel meet +2 aan beide ogen met aan beide ogen een cilinderafwijking en daarnaast nog loopt te beweren dat ik een bepaalde oogafwijking heb dan ben je volstrekt ongeschikt om ogen te meten. uitleg kreeg ik niet. alleen maar de stellige overtuiging van zijn gelijk en mijnheer was op zijn teentjes getrapt toen ik hem tegensprak. Kennelijk kan iedereen zich maar opticien noemen. In hetzelfde winkelcentrum paddepoel inmiddels een bril besteld, hun meting was vrijwel identiek aan die van het ziekenhuis, ook bij hun had ik niets verteld over de meting van het ziekenhuis. En bij pearl kreeg ik een goede en heldere uitleg zonder verplichtingen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Arrogant, foute meting.

    Door W.i.s op 31 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • na 3 jaar is mijn bril niet meer te gebruiken door verkleuring van de glazen en het loslaten van de Coating / ontspiegeling.Als oplossing kon ik nieuwe glazen voor ca.300 € kopen met een korting van 50 €. Dat vind ik pure afzetterij omdat Specsavers volgens haar Reclame bij een aanvullend ziekteverzekering 2 Brillen Gratis verstrekt.

    Sterke punten
    geen een, want ook het Personeel bij het Hoofdkantoor is uitermate onvriendelijk.

    Zwakke punten
    Slechte Kwaliteit van Bril, onvriendelijk ( Vrouwelijk ) Personeel in de Winkel in Zeist en heel slechte Service.

    Door D.Werthenbac op 10 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben redelijk tevreden over de kwaliteit van de brillen Helaas laat de duidelijkheid over prijzen veel te wensen over. -Zoek je een zonnebril uit moet je toch 30,- bijbetalen voor de zonneglazen. - Bij een bril van 79,- kun je gratis variofocale glazen krijgen. Ben je aanvullend verzekerd krijg je die gratis glazen alleen bij een montuur van 109,- (althans volgens de juffrouw in de winkel.....)

    Sterke punten
    redelijke kwaliteit

    Zwakke punten
    Je moet hogere wiskunde gestudeerd hebben wil je de prijzen en aanbiedingen van Specsavers snappen.

    Door rie op 11 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Specsavers

Schrijf je eigen review