Reviews van deze auteur

Eindelijk leuke goedkope brillen!

Review over Charlie Temple

Leuke monturen, snelle levering. Heb mijn bestellingen meestal binnen een dag. Een keer was DHL mijn bril kwijtgeraakt en Charlie Temple had voor mij direct een nieuwe bril toegestuurd!

Voor zonnebrillen zijn de basicbrillen prima, voor gewone glazen raad ik wel premium aan. Niet- ontspiegelde glazen zijn enigszins storend.

Sterke punten
Snelle levering, leuke monturen, goed bereikbaar, vriendelijke klantenservice, goede prijzen

Zwakke punten
Eigenlijk niets, maar de goedkoopste glazen zou ik alleen voor een reserve/auto bril doen. Niet om elke dag te dragen. Je moet wel zelf je meting weten.

ontzettend slecht

Review over Eye Wish

bij de eyewish maandlenzen besteld voor 20 euro per doosje. Nou heb je 2 ogen en dus 2 doosjes nodig, dat betekent 40 euro per maand.
opmeting is prima gegaan, en er werd gezegd dat het een klein weekje zou duren voordat de lenzen binnen ouden zijn, vrij snel dus.
na 1.5 week gewacht te hebben eyewish gebeld om te vragen waar ze bleven. ze waren net binnen zeiden ze, dus een afspraak gemaakt voor diezelfde week op vrijdag. op de dag van afspraak, inmiddels 2 weken later, kreeg ik een telefoontje van de eyewish dat de lenzenspecialist niet aanwezig is, en de afspraak niet door kon gaan. de volgende afspraak kan pas worden ingepland op de komend e DONDERDAG!!!!. 3 weken later na bestelling dus. ze hadden veel eerder kunnen bedenken wanneer die specialist er wel of niet is door simpel hun hersenen te gebruiken.

Sterke punten
vriendelijk ontvangst met koffie en thee.

Zwakke punten
te lange wachttijden na bestelling
niet nadenken
3 weken later pas geven na een belofte van een klein weekje

reacties: