Reviews van deze auteur

Goed, snel, kwaliteit

Review over Charlie Temple

Ik draag nu sinds een jaar dagelijks een verte bril en heb tevens een nachtbril op sterkte. Zeker nu met de zonnigere dagen en het veelvuldiger brildragen merk ik dat een gewone zonnenbril niet meer voldeed. Er moest dus een bril op sterkte komen.

Ik zag op tegen de prijzen bij de opticiens. Badkamerverbouwing, een nieuwe studie, enzovoorts. Na wat zoekwerk en het lezen van recensies bij Charlie Temple terecht ekomen.

Duidelijke site. Genoeg keus, verrassend betaalbaar. Op de pc achter je webcam kun je de brillen virtueel passen. Ideaal en werkt geweldig! Het bestelproces is duidelijk evenals een duidelijk uitleg in alle soorten glazen ne mogelijkheden.

Vandaag de bril binnen grekregen binnen de gestelde 3 dagen. Keurig verpakt. Net doosje, mooi beschermtasje voor de bril en natuurlijk het brillendoekje. De bril zelf van goede kwaliteit. Ik hoef niet eens veel aan de pootjes te verbuigen, want eigenlijk zat hij gewoon meteen perfect. Ik vind mijn dure merkbril voor veel teveel geld die ik vorig jaar heb gekocht eigenlijk zonde van mijn geld! Vanmiddag mee gereden en de bruin getinte glazen werken prima, ook met laagstaande zon!

Sterke punten
Snel
Duidelijk
Kwaliteit
Helder bestelproces
Duidelijk en volledige informatie goede uitleg

Zwakke punten
- als je een brilrecept hebt werkt het prima. Zijn je ogen niet meer up to date dan zul je eerst elders een meting laten doen. Ergo...dat is natuurlijk wel de keus die je als consument zelf maakt door een bril op afstand te bestellen. Dus echt een minpunt kan ik het ook niet noemen.

- ik mis wel polarised zonnebrillen die je op sterkte kunt bestellen. Dat zou een absolute aanwinst zijn!

reacties: