Reviews van deze auteur

Ongewenste opties toegevoegd aan bestelling!

Review over Hans Anders

Dit is de eerste keer dat ik een bril koop bij Hans Anders.

Ik heb recent 3 brillen gekocht bij Hans Anders (2e en 3e gratis), en de 3e heb ik aan mijn tante gegeven.Ik zei dat ik de glazen precies hetzelfde wilde hebben.

Toen ik thuis kwam had ik het gevoel dat er iets niet klopte. Ik merkte op de bon dat mijn bril 'kunstof 1.6' had en mijn tantes bril (3e) 'kunstof 1.5'.

Toen ik thuis kwam had ik het gevoel dat er iets niet klopte. Ik merkte op de bon dat mijn bril 'kunstof 1.6 stond en mijn tantes bril 'kunstof 1.5'. Toen ik online opgezocht wat dit was, realiseerde ik me dat dit eigenlijk een duurder type glas was. Bovendien merkte ik dat er ook nog een 'Clean Coat' op mijn bonnetje stond, wat ook weer extra kosten met zich meebracht!

Door deze ongevraagde opties heb ik uiteindelijk 269 euro voor mijn bril betaald, terwijl de prijs 169 euro had moeten zijn.

Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de Hans Anders in Amersfoort (waar ik de bril heb gekocht), maar elke keer als ik bel zijn ze of gesloten of krijg ik van een andere medewerker van Hans Anders te horen dat ze hun collega's in Amersfoort niet konden bereiken.

Om het nog erger te maken, heb ik het gevoel dat deze fout expres is gemaakt. Vanaf het moment dat ik de winkel binnenliep op de dag dat ik mijn afspraak had, voelde ik me gehaast om snel een montuur te kiezen. Toen ik vragen had, was er niemand in de winkel of aan de kassa, waardoor ik lang moest wachten tot er iemand naar buiten kwam.Toen ik dan eindelijk de bril moest kopen, was de persoon die ons hielp helemaal niet vriendelijk en wilde niet naar onze vragen luisteren door ze gewoon weg te wuiven.Toen de bril eindelijk gekocht moest worden, was de persoon die ons hielp helemaal niet vriendelijk en negeerde mijn vragen. Ondanks dat ik en mijn tante hadden gezegd dat ik dezelfde bril wilde, hebben ze nooit gevraagd of ik extra opties wilde, dus ik weet niet welk recht ze hadden om extra kosten aan mijn bestelling toe te voegen zonder mijn toestemming.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Onvriendelijk
Onbehulpzaam
Altijd onbeschikbaar
enz.

reacties: