Reviews van deze auteur

Hoortoestellen Specavers categorie 5 beter dan mijn dure Resound toestellen

Review over Specsavers

Heb drie jaar dure Resound hoortoestellen, reciever in het oor, prijs; 3300 euro. Omdat deze toestellen buiten de verzekering vallen en ik graag het allerbeste wilde voor mijn gehoor was alles op eigen kosten. (Belachelijk dat er geen bijdrage van de zorgverzekering mogelijk is die overeenkomt met toestellen die wel in de regeling van de verzekeraars zitten) Eind 2020 naar Specsavers om via mijn zorgverzekering een paar reserve toestellen te regelen. Mijn eigen risico was op, Speceavers dekt zelf de 25% eigen bijdragen. Voor 0 euro kon ik die reservetoestellen aanschaffen. Was heel erg beniewd naar de kwaliteit.Tot mijn grote verbazing blijken de toestellen die ik genomen heb, uit categorie 5 van eigen merk Specsavers, kostprijs 1450 euro, zelfs beter dan mijn dure Resounds! Ik hoor er in het algemeen beter mee, TV geluid staat twee tot drie punten lager. Verder zijn alle mogelijkheden, via de App op de telefoon, het zelfde. Voor de zekerheid naar de audicien van mijn dure Resounds, gehoor opnieuw getest, opnieuw ingesteld. Overigens was er weinig bij te stellen omdat de hoortest bijna de zelfde uitslag gaf als drie jaar eerder. Daarna zelf allerlei praktijkproeven gedaan om mijn dure Resounds te vergelijken met de uiteindelijk gratis toestellen van Specsavers.\\r\\nResultaat: het huismerk van Specsavers draag ik dagelijks en mijn dure Resounds zijn reserve! Mijn Resound audicien kon niets voor me doen om ze ze zo in te stellen dat ze beter presteerden.Specsavers mag deze oprechte review op hun eigen site plaatsen.

Zwakke punten
Het regelen van een afspraak via de landelijke site ging verschillende keren mis.\\r\\nBij de eerste afspraak bleek ik geen audicien te spreken maar iemand die alleen de eerste gehoortest deed en verder geen enkel antwoord had op vragen die ik stelde.\\r\\nIk had bij aanmelding duidelijk laten weten dat ik al vele jaren hoortoestellen gebruikte en echt niet getest moest worden op of ze wel of niet nodig waren.\\r\\nUiteindelijk een nieuwe afspraak met een merkbaar ervaren audicien en prima geholpen.

Hoortoestellen Specavers categorie 5 beter dan mijn dure Resound toestellen

Review over Specsavers

Heb drie jaar dure Resound hoortoestellen, reciever in het oor, prijs; 3300 euro.
Omdat deze toestellen buiten de verzekering vallen en ik graag het allerbeste wilde voor mijn gehoor was alles op eigen kosten. (Belachelijk dat er geen bijdrage van de zorgverzekering mogelijk is die overeenkomt met toestellen die wel in de regeling van de verzekeraars zitten)
Eind 2020 naar Specsavers om via mijn zorgverzekering een paar reserve toestellen te regelen. Mijn eigen risico was op, Speceavers dekt zelf de eigen bijdragen. Voor 0 euro kon ik die reservetoestellen aanschaffen.
Was heel erg beniewd naar de kwaliteit.
Tot mijn grote verbazing blijken de toestellen die ik genomen heb, uit categorie 5 van eigen merk Specsavers, kostprijs 1450 euro, zelfs beter dan mijn dure Resounds!
Ik hoor er in het algemeen beter mee, TV geluid staat twee tot drie punten lager.
Verder zijn alle mogelijkheden, via de App op de telefoon, het zelfde.

Voor de zekerheid naar de audicien van mijn dure Resounds, gehoor opnieuw getest, opnieuw ingesteld. Overigens was er weinig bij te stellen omdat de hoortest bijna de zelfde uitslag gaf als drie jaar eerder. Daarna zelf allerlei praktijkproeven gedaan om mijn dure Resounds te vergelijken met de uiteindelijk gratis toestellen van Specsavers.
Resultaat: het huismerk van Specsavers draag ik dagelijks en mijn dure Resounds zijn reserve!
Mijn Resound audicien kon niets voor me doen om ze ze zo in te stellen dat ze beter presteerden.
Specsavers mag deze oprechte review op hun eigen site plaatsen.

Zwakke punten
Het regelen van een afspraak via de landelijke site ging verschillende keren mis.
Bij de eerste afspraak bleek ik geen audicien te spreken maar iemand die alleen de eerste gehoortest deed en verder geen enkel antwoord had op vragen die ik stelde.
Ik had bij aanmelding duidelijk laten weten dat ik al vele jaren hoortoestellen gebruikte en echt niet getest moest worden op of ze wel of niet nodig waren.
Uiteindelijk een nieuwe afspraak met een merkbaar ervaren audicien en prima geholpen.

reacties: