Reviews van deze auteur

Zonnebril in hoesje

Review over Hans Anders

In december 2020 uiteindelijk de stap gedaan om een farifocus bril aan te laten meten. Een fijne behandeling en prima service. Nu in mei besloten om een zonnebril ook op sterkte te nemen. Nu heb ik een goedkoper eigen montuur genomen, maar de bril koste met de glazen 484 euro. Deze keer was ik bij een ander filiaal van Hans Anders omdat er geen plek was bij het filiaal van december. Vandaag haal ik mijn bril op en vroeg of deze niet in een brillendoos geleverd wordt. Het antwoord was nee, omdat de brillendozen niet gebruikt worden en dan dus slecht zijn voor het milieu.
Nu vind ik zelf dat juist de zonnebril wel in een brillendoos moet, omdat ik van plan ben hem vooral te dragen in de auto. Als je de bril zo weglegd, beschadigt hij snel. Met dit argument gaf ik toch aan dat ik graag een brillendoos bij mijn bril wil. Nu die moest ik dan maar erbij kopen. Let wel een bril van 484 euro en er kwam alleen een hoesje omheen. Mijn zus heeft ook in een filiaal(weer een ander filiaal van Hans Anders) een bril, zonnebril en leesbril gekocht en kreeg 3 dozen(rood, wit en blauw).
Ik wilde toch dit even opmerken, ik was echt heel tevreden, maar dit vind ik geen service. Misschien kan hier iets aan gedaan worden.

Zwakke punten
Niet luisteren naar de argumenten

reacties: