Reviews van deze auteur

Geen eerlijk zaken doen met specsavers

Review over Specsavers

Toen ik ontdekte dat mijn zicht slechter werd, ben ik naar Specsavers in Nijmegen gegaan om mijn ogen te laten nameten. Ik bleek een bril nodig te hebben. Bij het uitzoeken van een bril, mijn voorkeur was een bril, werd ik behoorlijk gepushed voor lenzen. Het leek mij niks maar ik moest het proberen, vond de verkoopster. Aangezien ik nieuw ben in dit wereldje, ben ik er in meegegaan. Het bleek niks voor mij te zijn. Ik kon ze erg moeilijk in- en uitkrijgen. De vervolg stap was dus een bril. Mijn gedachte ging uit naar een normale bril. Aangezien ik aanvullend verzekerd ben, zou een dergelijke bril volledig vergoed worden. De verkoopster adviseerde me toch dringend ook een bril te proberen met super digital glazen te proberen. Zelf had ik hier niet zo veel trek in omdat het me een zenuwachtig zicht leek op te leveren met al die verschillende vlakken. Maar goed, zoals aangegeven ben ik nieuw dus, en liet me dus verleiden om het te proberen. Als het niet beviel mocht ik hem terug geven. Het was wel een dure bril, ca. euro 750,-. Met de vergoeding van de verzekeraar eraf, ca euro 565,-. Ik zou recht hebben op een tweede bril, dus dat zou de prijs weer een beetje middelen. Het was oktober 2020. Daarna gingen we in lock down. De bril beviel in eerste instantie niet goed. Waar ik bang voor was gebeurde ook. Er was wel door Specsavers gezegd dat ik zou moeten wennen. Dat wennen is nooit echt goed gelukt. Dat heb ik ook telefonisch laten weten tijdens de lock down.
Vandaag, 16-6-2021 ben ik terug geweest naar Specsavers. Ik wederom mijn ogen laten meten. Dat is keurig gedaan, geen klachten daarover. De meting heb ik laten doen omdat ik geen goed zicht had met mijn bril. Nu bleek de bril te ver op mijn neus te staan. De dame die de meting verrichte heeft hem opnieuw voor mij gesteld. Het was een stuk beter. Vervolgens werd ik geholpen door een verkoper om een tweede bril, waar ik nog recht op had, uit te zoeken. Dit bleek allemaal een beetje anders. Aangezien ik niet binnen de gestelde tijd, ik wist niet eens dat die er was, de tweede bril had uitgezocht, had ik pech. Ik heb de desbetreffende verkoper gezegd dat ik begrijp dat hij hier zelf niet veel aan kan doen, maar dat ik een overeenkomst heb met Specsavers en dat we te maken hebben met een uitzonderlijke situatie. Ik weet in ieder geval voldoende.
- Nooit zal ik nog een bril kopen bij Specsavers
- Nooit ga ik nog voor een bril naar een van die ketens die te veel geld uitgeven aan veel belovende reclames.

Beste mensen, ik zou u willen adviseren om gewoon naar een goede opticien te gaan in uw dorp of stad die uw niet van een opdringerig advies voorziet en gewoon zijn afspraken nakomt. Toch wel fijn zo een menselijke factor.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
zie review

reacties: