Landelijk

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Hans Anders

Hans Anders

Hans Anders is een echt Nederlands bedrijf. In 1982 openden we onze eerste winkel in de Zwartjanstraat in Rotterdam. Het doel was om de toentertijd ondoorzichtige en prijsstarre optiekmarkt eens Anders aan te pakken. Toen ook nog eens bleek dat een aantal van de bedenkers dezelfde voornaam hadden was een naam snel gevonden.

Hans Anders gáát voor tevreden klanten. Onze medewerkers doen er alles aan om u tevreden te stellen. In kwaliteit van producten, deskundig advies, de beste prijs en alles wat voor u nog meer belangrijk is. Daar kunt u op vertrouwen.
Lees verder »

Bezoek Hans Anders

2

Reviews en Ervaringen over Pearle

Pearle

Bij Pearle Opticiens staan aspecten als deskundigheid, betrouwbaarheid en goede service centraal. Ze zijn ook de drie belangrijkste pijlers van de dienstverlening van Pearle Opticiens. Klanten kunnen hier rekenen op professioneel advies, deskundige oogmetingen en goede zorg voor de ogen. Dit bedrijf heeft ook als enige het keurmerk van keurmerkinstituut.

Het begon allemaal in 1959 toen Alfons Hamer de optiekketen Brijlmij oprichtte. Hij zag een gat in de markt. Er was namelijk een grote behoefte bij de klant aan optiekwinkels, die zich door service en productaanbod moest onderscheiden van
Lees verder »

Bezoek Pearle

3

Reviews en Ervaringen over Specsavers

Specsavers

Waarom kopen zoveel consumenten hun bril, contactlenzen of hoortoestellen bij Specsavers? Dat is eigenlijk heel logisch. Wij bieden een geweldige combinatie van een uitgebreid en kwalitatief aanbod, veel waarde voor uw geld en professionaliteit. Specsavers beschikt over een zeer ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment van meer dan 1.500 verschillende monturen.
Lees verder »

Bezoek Specsavers

4

Reviews en Ervaringen over Eye Wish

Eye Wish

Eye Wish is door haar klanten verkozen tot beste opticien van Nederland. Deskundigheid, klantvriendelijk personeel en service genieten top prioriteit bij Eye Wish. Men kan hier onder andere terecht voor persoonlijk stijladvies, online stijladvies, oogmetingen of contactlens controle.

Klanten hebben de mogelijkheid bij Eye Wish om online, via de webshop, hun zonnebrillen, contactlenzen en vloeistoffen te bestellen. Daarnaast kan men ook online monturen reserveren en bij een winkel in de buurt passen wanneer het de klant goed uitkomt. Klanten die eenmalig contactlenzen en/of een zonnebril be
Lees verder »

Bezoek Eye Wish

5

Reviews en Ervaringen over Oogwereld

Oogwereld

Bij Oogwereld willen we onze klanten de beste oogzorg bieden! Of het nu gaat om een standaard oogmeting, een contactlensaanpassing of een uitgebreid onderzoek van uw ogen, onze deskundige opticiens, contactlensspecialisten en optometristen werken met de meest innovatieve apparatuur om u het beste optisch advies te kunnen geven.

Oogwereld richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen ? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit.
Lees verder »

Bezoek Oogwereld

6

Reviews en Ervaringen over EyeLove Brillen

EyeLove Brillen

Eyelove Brillen - complete brillen voor de scherpste prijs

Via een shop-in-shop formule biedt Eyelove Brillen jou de keuze uit ruim 175 trendy brillen op iedere sterkte voor de scherpste prijs.
Lees verder »

Bezoek EyeLove Brillen

7

Reviews en Ervaringen over EasyReader

EasyReader

Easy Reader - de leesbril waar je mee gezien mag worden

Als het lezen lastiger wordt, is het tijd voor een Easy Reader, de leesbril waar je mee gezien mag worden. Trendy leesbril met magneetsluiting.
Lees verder »

Bezoek EasyReader

8

Reviews en Ervaringen over Huisopticiens.nl

Huisopticiens.nl

Huisopticiens.nl - opticiens aan huis door heel Nederland

Huisopticiens.nl - opticiens aan huis door heel Nederland. Wij zijn altijd oproepbaar, zonder voorrijkosten.
Lees verder »

Bezoek Huisopticiens.nl