Brillen online vanaf €98, ongeacht je sterkte | Ace & Tate Brillen en zonnebrillen online kopen vanaf €98 incl. glazen op sterkte. Geen verzendkosten & gratis 5 brillen thuis passen. Optiek

Ace and Tate Reviews

  Top prijs-kwaliteit

  Tijd terug online een bril besteld, nadat ik 5 proefexemplaren thuis heb kunnen laten leveren om te proberen. Top service zo online. Ik heb een bril voor 100� waar ik in de pearle gemiddeld 500� voor betaal (omdat die sterkte glazen zo verschrikkelijk duur zijn). Bril even mooi, glazen even dun geslepen, alles top. Als je ze online besteld, kan je de brio natuurlijk niet op je hoofd laten afstellen en linkt de bril iets minder stevig te zitten, maar een kniesoor...\\r\\n\\r\\nIk kan niet oordelen over de winkelservice. Een winkelbezoek heeft dikwijls een toegevoegde waarde, voor het kiezen van 'n bril, het afstellen van 'n bril. Maar Ace&Tate heeft nog niet erg veel winkels in België

  Sterke punten
  Online service;\\r\\nVoor glazen met hoge sterkte: spotgoedkoop en toch dezelfde kwaliteit

  Zwakke punten
  Hopelijk komen ze snel met meer winkels!

  Slechte service

  Zonnebril gekocht. Glazen zijn zwak en laten te veel zonlicht door. Verzocht om andere glazen. Kon alleen na bijbetaling van 100 euro (terwijl deze glazen 50 euro zijn). Slechte service!

  Niet tevreden

  Ik ben in Leuven bij Ace& Tate in 2020 een leesbril en een zonnebril gekocht. Verleden week ben ik in de winkel terug gegaan omdat er een vlekje op mijn glas was. De verkoopster zei dat aan ene kant de coating los aan het komen was. Ze vroeg me als ik veel fietste omdat ze beweerde ook aan de andere kant krasjes waren. Ik ontkende dit, na aandringen gaf ze me een korting op de nieuwe glazen van 15%. Nieuwprijs bril 398euro, nieuwe glazen 200euro - 15% is nog 175euro voor twee ander glazen. Ben toen naar een andere optieker gegaan en die zei me dat er geen krassen waren op mijn glas.Ik heb ook dan de hoofzetel gebeld. Uiteindedelijk tot besluit ze geven geen garantie op nieuwe glazen. Wettelijk moeten ze twee jaar garantie geven.

  Sterke punten
  Bij aankoop nieuwe bril waren ze vriendelijk.

  Zwakke punten
  Bij het vragen als ze deze onder garantie konnden geven waren ze zeer onvriendelijk

  Bril niet goed zetten

  Ik vroeg om me bril goed zetten ze gaaf me warm bril en ze heb niet goed gezet

  Sterke punten
  Mooi winkel

  Zwakke punten
  Ze maakt de bril niet goed en geef warm bril in je hand

  Zeer slecht. Verkeerde oogmeting.

  Heb oogmeting laten doen en bril aangeschaft. Gaf asan dat linker oog minder was maar volgens opticien niet. Heb daar bril aangeschaft. Heb daardoor naar mijn gevoel een afspraak gemaak met andere opticien. Wat blijkt linker oog aanzienlijk minder. Heb daarna voor de zekerheid nogmaals ogen laten testen bij optometrist en deze concludeerde dat linker oog aanzienlijk afwijk van de meting van ace & tate. Oogdruk en staar niet gemeten en geconstateerd.
  Kan opnieuw oogmeting laten doen maar met de mogelijkheden die ze hebben kan men met zelfde apparaten geen beteer meting doen dat ze al gedaan hebben. Nadat ik in mail dit meegedeeld heb gebruikte men de woorden die ik zelf doorgegeven heb. Erg zwak van Ace & Tate .

  Sterke punten
  Werd aardig geholpen bij binnenkomst door medewerker

  Zwakke punten
  Oogmeting laat te wensen over. Apparatuur voldoet niet om ogen op diverse punten te kunnen testen. Staar en oogdruk niet gemeten.

  ijsje is belangrijker dan klant

  Jammer dat de nieuwe Ace& Tate in Leiden geen professionele medewerkers kan vinden.
  Ga dan toch liever 30 km verder naar Amsterdam waar de medewerkers wel vriendelijk en geïnteresseerd zijn in hun klanten

  Sterke punten
  Zeer mooi pand

  Zwakke punten
  Medewerkers Leiden

  Klantvriendelijkheid/service

  Goede verkoop maar niet opdringerig. Vriendelijke benadering.

  Sterke punten
  Super service. Net zolang doorgaan tot het goed is. Ook buiten garantie doorgaan met de goede service.

Bezoek Ace and Tate

Schrijf je eigen review