Brillen24 werd 5 jaar geleden opgericht in Duitsland, met de steun van het investeringsfonds Corporate Finance Partners (CFP), en heeft zicht vastgelegd als een vaste waarde op de markt. Vandaag de dag verkopen wij meer dan 1000 brillen per dag en hebben wij een vijftigtal medewerkers in Europa.

Brillen24 Reviews

 • Ik bestelde op 24/05/17 een zonnebril op sterkte. Ik vergat echter mijn pupilafstans door te geven. Hiervoor kreeg ik na ongeveer een week een mail. Ik heb dit onmiddellijk in orde gemaakt, maar mijn order blijft in de wacht staan. Ik heb al 2 mails geschreven, maar ik krijg geen reactie. Telefonisch meer dan 10 min in de wacht gestaan, maar daar ook niemand aan de lijn gekregen... hier bestel ik nooit meer!!!

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Zeer slechte service

  Door Esthervdw op 12 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb een ray ban zonnebril besteld op brillen24, maar kreeg de volgende dag een geautomatiseerd mailtje waarin stond dat ze stock problemen hebben en dat ze de bril niet kunnen leveren. Ik kon kiezen of ik 2-4 weken wil wachten of mijn geld terug. Vervolgens de klantenservice gebeld maar deze zetten je in de wacht met het meest neurotische irritante toontje ever zodat je na 10 minuten ophangt met een knallende koppijn. Ik heb vervolgens per email aangegeven dat ik een soortgelijke bril geleverd wil krijgen die wel leverbaar is en heb ze gevraagd om telefonisch contact met mij op te nemen om hierover te overleggen. Vervolgens geen reactie meer ontvangen. Brillen24 lijkt een oplichtingspraktijk. Pas dus op met bestellen bij Brillen24. Nooit doen!!!!

  Sterke punten
  Goedkope merkbrillen. Mooie site

  Zwakke punten
  Leveren niet. Klantenservice onbereikbaar. Oplichting!!!

  Door Niels op 20 mei 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Brillen24

Schrijf je eigen review