Leesbril nodig? Koop je nieuwe leesbril online bij leesbril.nl Nieuwe leesbril nodig? Bij leesbril.nl vindt u een grote collectie leesbrillen tegen een scherpe prijs en bestelt u eenvoudig en snel uw nieuwe leesbril

Leesbril.nl Reviews

  • Ik bestel al geruime tijd leesbrillen bij leesbril.nl en ben erg tevreden over de kwaliteit van de brillen en de snelheid van leveren. De leesbrillen worden altijd netjes in mijn brievenbus geleverd in een mooie verpakking.

    Sterke punten
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    Mooie duidelijke website
    Vaste klantenkorting is mooi meegenomen

    Door Tom van der R op 11 februari 2020 Reageer
  • Heb een leesbril gekocht op leesbril.nl van €19,95. De kwaliteit is erg goed, na ruim een jaar is deze nog steeds goed.

    Sterke punten
    Goede kwaliteit leesbril

    Door P van Rijn op 27 januari 2020 Reageer
  • Heb via leesbril.nl een leesbril aangeschaft en heb veel plezier van de bril. De bril werd binnen 2 dagen bezorgd in een mooi luxe leesbril.nl brievenbusdoosje. Omdat ik bij de eerste bestelling een kortingscoupon kreeg bestel ik nu mijn 2e bril.

    Sterke punten
    Duidelijke website
    Gratis verzenden
    Gratis retourneren

    Door Dirk op 21 januari 2020 Reageer
  • Heb via leesbril.nl een leesbril aangeschaft en heb veel plezier van de bril. De bril werd binnen 2 dagen bezorgd in een mooi luxe leesbril.nl brievenbusdoosje. Omdat ik bij de eerste bestelling een kortingscoupon kreeg bestel ik nu mijn 2e bril.

    Sterke punten
    Duidelijke website
    Gratis verzenden
    Gratis retourneren

    Door Dirk op 21 januari 2020 Reageer
  • Had een leesbril besteld bij leesbril.nl maar na 3 weken nog niets geleverd mails worden snel beantwoord en gezegd dat de bril geleverd wordt maar na 4 weken nog geen bril.
    Zal wel naar mijn geld kunnen fluiten en naar de winkel moeten.

    Sterke punten
    snelle reactie

    Zwakke punten
    niets leveren

    Door john op 15 oktober 2019 Reageer
  • Mijn Magneet leesbril brak, na 5 weken, in tweeën. Via de site, die op het tabblad “contact” al slecht bereikbaar is, hier melding van gemaakt. Binnen tien minuten een respons. Reactie, dit soort brillen worden, wereldwijd, met miljoenen verkocht. Komen nooit klachten van. Wij kunnen dan ook niets voor u doen.
    Ja, kom op. Met dit soort reacties is iedere klacht naar de prullenbak te verwijzen.
    Conclusie, KOOP NOOIT bij leesbril.nl

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alleen maar

    Door J.Bisschops op 17 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb bij leesbril.nl twee leesbrillen besteld en betaald, maar er is er maar één geleverd. Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice, kreeg ik meteen een mail terug. Dat vond ik een goed teken. Ze zouden een en ander bij post.nl gaan navragen, maar daarna is het helemaal stil gebleven. Op mijn verdere mails wordt niet meer geantwoord. Ik kan kennelijk naar mijn geld fluiten en raad iedereen daarom aan geen bestellingen te plaatsen bij leesbril.nl.

    Door Arno op 8 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 14 september leesbrillen besteld voor als nog nooit geleverd gekregen. Diversen keren geprobeerd contact met ze te leggen totaal geen reactie . Kan fluiten naar me geld . Oplichters !!

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Kees op 30 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb op leesbril.nl een leesbril aangeschaft voor €49.95. Voordat ik de bril wilde kopen stuurde ik de klantenservice een bericht omdat ik een aantal vragen had over de pd maat en het materiaal van de bril waar ik interesse in had.

    Let wel...ik stelde de vraag op zondagochtend om ongeveer 09:30......en om 09:50 kreeg ik een uitgebreid antwoord terug van de klantenservice. Dat gaf me veel vertrouwen.

    De bestelde leesbril werd netjes de volgende dag bezorgd maar beviel me na enekel dagen dragen uiteindelijk toch niet helemaal maar de 14 dagen retourtermijn was inmiddels verstreken. Hier heb ik de klantenservice weer een bericht over gestuurd en ook hier kreeg ik prompt na een paar minuten een positieve reactie over. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de retourtermijn en ik zou gewoon mijn geld terug krijgen zonder vragen te stellen waarom ik niet tevreden ben.

    Bril teruggestuurd en mijn geld weer terug. Klantenservice en service algemeen is boven verwachting.

    Danny


    Bril teruggestuurd

    Sterke punten
    Klantenservice
    Duidelijke en zeer overzichtelijke website
    Uitgebreid aanbod leesbrillen

    Door Danny v.d W op 6 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De website is dan ook het enige wat Nederlands is.
    De enige internationale connectie is Aliexpress uit China met exact dezelfde brillen.
    Ik betaalde 14,75 en dat was met 5 euro korting.
    Bij Alie waar hun brillen vandaan komen betaal je dan 7,90 euro.

    Sterke punten
    Slim bedacht.

    Door Peter op 26 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Leesbril.nl

Schrijf je eigen review