Eyes and More

eyes + more - iedere bril één vaste prijs | Homepage

Eyes and More Reviews

  Slechte service!

  Koop vaker brillen hier, daar is niets mis mee, maar… Het personeel is heel wisselend en soms ronduit onkundig of bot. Vandaag weer bij een vaste medewerker in Maastricht. Ik krijg een mail dat ik mijn bril kan afhalen. Sta in de rij te wachten. Voor mij een jonge dame die zegt de bril daar niet gekocht te hebben, reparatie nodig, afstellen. Alles wordt vriendelijk gedaan. Toen ik aan de beurt was: heeft u een afspraak? Ik zeg’een mail pm af te halen’. Erg bot, mensen met afspraak gaan voor. Net kwamen een aantal mensen achter mij binnen. Hij roept dhr X
  is die aanwezig? Niemand, er is wel iemand met een andere naam. Die wil hij gaan helpen, ik zeg geef de bril maar mee zonder afstellen, dat liet hij vervolgens een medewerker doen. Geen doen en erg klantonvriendelijk. Dit was nu de zoveelste keer dat er iets mis ging, vaker ook met gebrek aan kennis van het vak.

  Sterke punten
  Brillen zijn ok, oogmeting en vakkenbis medewrkers wisselend van zeer slecht tot goed.

  Zwakke punten
  Service, klantonvriendelijk, gebrek aan vakkennis

  Levering Bril

  17/10-2020 Bril besteldt in filiaal B.o.Z. Na ruim 2 weken kreeg ik te horen dat er verkeerde glazen waren besteldt. Kan gebeuren, fouten maken is menselijk Als bedrijf zou ik een fout zo snel mogelijk herstellen. 26/11- 2020 nog steeds geen bril. Contact opgenomen met hoofdkantoor in Son. Viel van de ene in de andere verbazing. Telefoon wordt opgenomen met welkom bij Eyes&More met keuzemenu. Krijg ik na lang wachten tot 3 maal toe iemand van Hans Anders aan de lijn. Waren geen van allen bekend met Eyes&More. Moet volgens hen een verkeerd nummer hebben ingetoetst. Ra Ra hoe kan dat als er wordt op genomen met welkom bij Eyes&More?\\r\\n

  Sterke punten
  Tot nu toe hebben zij deze niet.

  Zwakke punten
  Op tijd leveren van Bril

  eyes and more rotterdam zuidplein is top

  nadat ik de verkeerde glazen had gekozen, kreeg ik zonder extra kosten voor alle 3 mijn brillen nieuwe glazen. Ik ben zeer tevreden over de service en aandacht die zij gegeven hebben om mijn probleem op te lossen. Geweldig!

  Sterke punten
  Tijd en aandacht, klantvriendelijkheid, geduld en hele goedkope brillen. Voor 1 bril met multifocale glazen, cylinder en -7 ben ik bij een andere opticien veel meer kwijt dan de 330 euro voor 3 brillen.

  Zwakke punten
  Ik heb lang moeten wachten op de brillen maar voor zo'n prijs en service heb ik dat er voor over.

Bezoek Eyes and More

Schrijf een review