Eye Wish

Eye Wish is door haar klanten verkozen tot beste opticien van Nederland. Deskundigheid, klantvriendelijk personeel en service genieten top prioriteit bij Eye Wish. Men kan hier onder andere terecht voor persoonlijk stijladvies, online stijladvies, oogmetingen of contactlens controle. Klanten hebben de mogelijkheid bij Eye Wish om online, via de webshop, hun zonnebrillen, contactlenzen en vloeistoffen te bestellen. Daarnaast kan men ook online monturen reserveren en bij een winkel in de buurt passen wanneer het de klant goed uitkomt. Klanten die eenmalig contactlenzen en/of een zonnebril bestellen, kunnen hun iDeal of creditcard gebruiken bij de betaling. Indien men een abonnement afsluit om maandelijks lenzen thuis te laten bezorgen, dan betaalt men alleen voor de eerste maand met iDeal. Hierna wordt de kosten middels automatische incasso afgeschreven. Klanten kunnen bij Eye Wish ook terecht om hun bril te laten controleren, te stellen en te reinigen. Daarnaast kan men ook terecht bij Eye Wish voor alle vragen, die men heeft over zijn of haar bril. Een juiste behandeling van een bril zorgt ervoor, dat de bril langere tijd meegaat. Klanten kunnen ook gebruik maken van de [email protected] optie. Met deze optie krijgen klanten hun contactlenzen en vloeistof gratis thuis bezorgd. Eye Wish Opticiens vindt dat daar deskundig advies en een optimale service bij hoort. Men krijgt daarom ook elk half jaar een gratis professionele oogcontrole. Men kan daarnaast ook ten alle tijden terecht bij de professionele klantenservice van Eye Wish.

Stijladvies

Klanten kunnen bij Eye Wish niet alleen terecht voor het kopen van een bril, maar men kan daar ook terecht voor persoonlijk stijladvies van de Eye Wish Stylisten. Dit bedrijf is zich ervan bewust, dat een bril niet alleen bedoeld is om beter te kunnen zien, maar dat het ook het visitekaartje is van de mens. De Eye Wish opticiens zorgen er dan ook graag voor, dat klanten een bril kopen die bij hen past. De stylist neemt de tijd om de gezichtsvorm en kleuranalyse te achterhalen van de klant. Op basis hiervan wordt er samen met de klant gezocht naar de perfecte bril.


Online stijladvies

Het kan ook wel eens voorkomen, dat klanten geen tijd hebben om naar de winkel te gaan voor persoonlijk stijladvies. Deze klanten kunnen op de website van Eye Wish terecht voor online stijladvies. Het enige wat men moet doen is als eerst drie representatieve foto's van zichzelf maken Het liefst een portretfoto waarop de klant met en zonder de huidige bril poseert. Deze foto's moet de klant dan online uploaden. Vervolgens wordt de vraag van de klant en de foto's voorgelegd aan de styliste. Deze analyseert de foto's en geeft binnen 48 uur antwoord op de gestelde vragen. De klant ontvangt dan een e- mail met advies van een van de Eye Wish Stylisten. Daarin zit altijd een voorstel van 3 brillen die aan de hand van de analyse bij de klant past.


Oogmetingen

Klanten kunnen bij Eye Wish opticiens ook terecht voor het doen van hun oogmetingen. Vooral als men het gevoel heeft dat de ogen wat verslechterd zijn of als men gewoon wilt weten wat de gezondheid van de ogen is, kan men bij Eye Wish terecht voor een oog meting. Eye Wish Opticiens adviseert klanten namelijk om eens in de twee jaar hun ogen door een opticien of optometrist te laten controleren. De behoefte van de kant en de eventuele klachten worden hierbij geanalyseerd en de gezondheid van de ogen, de huidige bril en of contactlenzen worden gecontroleerd. Hierna worden de ogen gemeten en kan de krijgt de klant persoonlijk advies.


Montuur online reserveren

Klanten hebben bij Eye Wish de mogelijkheid om middels de 'Click and Collect' optie hun montuur online te reserveren en hierna te passen in de winkel. Klanten kunnen dan op hun gemak online een monturen uitzoeken en hebben ook nog het voordeel om online advies te krijgen van de styliste. Klanten kunnen maximaal drie brillen reserveren via de webshop, en deze in de winkel passen wanneer het ze goed uitkomt. De 'click and collect' optie is geheel gratis en vrijblijvend.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten gerust contact opnemen met de helpdesk van Eye Wish via het telefoonnummer 0800 – 02 02 745 (optie 2) (gratis). Dit kan elke werkdag van 09.00u tot 18.00u. Daarnaast kan men ook een brief sturen naar het onderstaande postadres: Eye Wish Opticiens Klantenservice Antwoordnummer 5008 3769 ZV Soesterberg


Eye Wish Reviews

  Oplichterij deze opticien

  Zo’n ander half jaar geleden begon de ellende toen ik koos van opticien te wisselen en naar eyewish te gaan. Waar voordat ik de bril had ontvangen al genoeg ellende gebeurt was om te besluiten daar nooit meer een bril te kopen gebeurde vandaag helemaal iets bijzonders. Helaas was gisteren mijn brilpootje afgebroken. En omdat de bril nog geen 1,5 jaar oud is en 400 euro kostte is mijn moeder voor me naar de eyewish gegaan. Waarbij zij te horen kreeg, helaas mevrouw dat is niet te maken en ze heeft geen verzekering dus helaas dat wordt een nieuwe bril. Waardoor ik enorme paniek heb gekregen want 400 euro was toen een flinke investering en ik had niet verwacht dat ik dat na ander half jaar weer moest neerleggen. Toen is mijn moeder naar een andere opticien gegaan om het toch nog extra na te vragen. En daar kon hij wel gewoon gemaakt worden. Nieuw pootje kost 30 euro. Wat een ongekend onbekwame en slechte service heeft eyewish. Jullie moeten je schamen dat jullie zulk advies geven en mensen eigelijk oplichten om zo een nieuwe bril te moeten aanschaffen. Mensen koop hier geen bril!!!

  Sterke punten
  Hun oplichterij praktijken

  Zwakke punten
  Service verlening

  Koop hier geen bril

  Meerdere keren verkeerd advies en ook nog verkeerde glazen gehad. Als je dan je geld terug vraagt krijg je ook nog commentaar van een geïrriteerde medewerkster. Het personeel is onkundig en gehaast.

  Mocht je alsnog besluiten hier een bril te willen halen, laat je dan ook altijd meten en adviseren op een andere plek. En zorg dat ze goed kijken of je montuur correct is afgesteld, want dit doen ze ook liever niet. Ze laten je liever iedere keer terug naar de winkel komen, alsof je niks beters te doen hebt.

  Teleurstellend

  Na 2,5 week wachten brillen niet in filiaal aanwezig. men kon ook geen duidelijk antwoord geven of reden geven inzake de vertraging en/of nieuwe levertijd. Na veel en verhitte discussie uiteindelijk de order geannuleerd maar nog altijd geen geld terug op mijn rekening! En dan ook nog een klant " tevredenheid onderzoek" op je afvuren per mail. Zal ook wel geen reactie op komen.

  Sterke punten
  Niet gevonden

  Zwakke punten
  After Sale `service

  Een oplichtersbende

  In juni een oogmeting aangevraagd en uitgelegd dat mijn computerbril net aan is/eigenlijk moeizaam. Voormeting gedaan en de beste man zei dat ik een computerbril nodig had. De voormeting gaf aan dat er nagenoeg geen verschil was met de met de brillen van Eyewish. Ik had de computerbril (van Eyewish) op mijn neus en gevraagd of hij dat kon uitleggen. Geen uitleg en geen verdere meting. Hij stuurde mij letterlijk weg en drong erop aan om bij mijn werkgever een computerbril aan te vragen. Klacht bij Eyewish neergelegd en krijg geen reactie. Afgelopen weekend naar een concurrent geweest. Deze heeft wel serieus mijn ogen gemeten. Wat blijkt. Ik moet naar een oogarts, want mogelijk heb ik staar en het klopt totaal niet met de metingen van mijn bril van Eyewish.Als uit het bezoek van de oogarts blijkt dat Eyewish mij volledig heeft belazerd, krijgen zij van mij echt een proces aan hun broek.

  Arrogant, niet eerlijk

  Achter mij om smeert Eyes mijn dochter -minder jarig- lenzen van 175€ voor 6 mond aan en dwingt mij een rekening van 175€ zonder specificaties even te betalen.
  Er is niet goed doorgevraagd noch geïnformeerd, voor welke doeleinde zij het nodig had en u heeft mij als ouder - mede ingeschreven niet geïnformeerd

  Als ik hieromtrent vraag t wordt ik als belachelijk behandelt.
  Waar ik nog bozer over wordt, wordt gedaan alsof wij belachelijk zijn om dit niet even te betalen.
  Nou kunnen wij dit betalen en hebben we dit zonder stampij gedaan - maar heel boos kokend van binnen weggelopen, als ze dit opgelaten gevoel al bij mij weten op te roepen tot het hoogste niveau wat moet dit qua emotie los brengen bij mensen die echt op hun budget moeten passen.
  De toon in mail en van de gesproken medewerker (jong jongetje) in de winkel waren ronduit arrogant. Mijn zoon zij bij weg gaan tjee wat een vervelende toon zette die op.

  Zwakke punten
  Arrogant, niet eerlijk, achterbaks

  slecht en onbetrouwbaar personeel/winkel in leeuwarden

  in de winkel in leeuwarden wordt een korting toegekend, en toegepast, later krijg je de rekening met aanmaningen. hun fout wordt niet recht gezet.\\r\\nkortom een slechte winkel, onbetrouwbaar, en niet de beste maar de slechste van nederland, blijf daar weg !!

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar met toezeggingen !

  Onbeschoft

  Eyewish laat willens en wetens een medewerker (bedrijfsleider)in de winkel in Schagen staan. Hij is onbeschoft en komt afspraken niet na. Daarnaast laat hij zich regelmatig laatdunkend uit over zijn collega’s en de organisatie waar hij zijn brood verdiend. Met regelmaat wisselt hij van collega, alleen hij blijft staan in de winkel. Ik weet van ex-collega’s dat zij spontaan vertrekken na met hem te hebben samengewerkt. Ook ik ben vertrokken naar een andere winkel, mede omdat mijn klachten niet worden aangepakt door het hoofdkantoor, zij sturen mijn klacht door aan de winkel waarna ik weer door hem wordt benaderd. Lachwekkend is dit, hij kan dus gewoon doorgaan.

  Onbeschoft

  Eyewish laat willens en wetens een medewerker (bedrijfsleider)in de winkel in Schagen staan. Hij is onbeschoft en komt afspraken niet na. Daarnaast laat hij zich regelmatig laatdunkend uit over zijn collega’s en de organisatie waar hij zijn brood verdiend. Met regelmaat wisselt hij van collega, alleen hij blijft staan in de winkel. Ik weet van ex-collega’s dat zij spontaan vertrekken na met hem te hebben samengewerkt. Ook ik ben vertrokken naar een andere winkel, mede omdat mijn klachten niet worden aangepakt door het hoofdkantoor, zij sturen mijn klacht door aan de winkel waarna ik weer door hem wordt benaderd. Lachwekkend is dit, hij kan dus gewoon doorgaan.

Bezoek Eye Wish

Schrijf je eigen review