Eye Wish

Eye Wish is door haar klanten verkozen tot beste opticien van Nederland. Deskundigheid, klantvriendelijk personeel en service genieten top prioriteit bij Eye Wish. Men kan hier onder andere terecht voor persoonlijk stijladvies, online stijladvies, oogmetingen of contactlens controle. Klanten hebben de mogelijkheid bij Eye Wish om online, via de webshop, hun zonnebrillen, contactlenzen en vloeistoffen te bestellen. Daarnaast kan men ook online monturen reserveren en bij een winkel in de buurt passen wanneer het de klant goed uitkomt. Klanten die eenmalig contactlenzen en/of een zonnebril bestellen, kunnen hun iDeal of creditcard gebruiken bij de betaling. Indien men een abonnement afsluit om maandelijks lenzen thuis te laten bezorgen, dan betaalt men alleen voor de eerste maand met iDeal. Hierna wordt de kosten middels automatische incasso afgeschreven. Klanten kunnen bij Eye Wish ook terecht om hun bril te laten controleren, te stellen en te reinigen. Daarnaast kan men ook terecht bij Eye Wish voor alle vragen, die men heeft over zijn of haar bril. Een juiste behandeling van een bril zorgt ervoor, dat de bril langere tijd meegaat. Klanten kunnen ook gebruik maken van de [email protected] optie. Met deze optie krijgen klanten hun contactlenzen en vloeistof gratis thuis bezorgd. Eye Wish Opticiens vindt dat daar deskundig advies en een optimale service bij hoort. Men krijgt daarom ook elk half jaar een gratis professionele oogcontrole. Men kan daarnaast ook ten alle tijden terecht bij de professionele klantenservice van Eye Wish.

Stijladvies

Klanten kunnen bij Eye Wish niet alleen terecht voor het kopen van een bril, maar men kan daar ook terecht voor persoonlijk stijladvies van de Eye Wish Stylisten. Dit bedrijf is zich ervan bewust, dat een bril niet alleen bedoeld is om beter te kunnen zien, maar dat het ook het visitekaartje is van de mens. De Eye Wish opticiens zorgen er dan ook graag voor, dat klanten een bril kopen die bij hen past. De stylist neemt de tijd om de gezichtsvorm en kleuranalyse te achterhalen van de klant. Op basis hiervan wordt er samen met de klant gezocht naar de perfecte bril.


Online stijladvies

Het kan ook wel eens voorkomen, dat klanten geen tijd hebben om naar de winkel te gaan voor persoonlijk stijladvies. Deze klanten kunnen op de website van Eye Wish terecht voor online stijladvies. Het enige wat men moet doen is als eerst drie representatieve foto's van zichzelf maken Het liefst een portretfoto waarop de klant met en zonder de huidige bril poseert. Deze foto's moet de klant dan online uploaden. Vervolgens wordt de vraag van de klant en de foto's voorgelegd aan de styliste. Deze analyseert de foto's en geeft binnen 48 uur antwoord op de gestelde vragen. De klant ontvangt dan een e- mail met advies van een van de Eye Wish Stylisten. Daarin zit altijd een voorstel van 3 brillen die aan de hand van de analyse bij de klant past.


Oogmetingen

Klanten kunnen bij Eye Wish opticiens ook terecht voor het doen van hun oogmetingen. Vooral als men het gevoel heeft dat de ogen wat verslechterd zijn of als men gewoon wilt weten wat de gezondheid van de ogen is, kan men bij Eye Wish terecht voor een oog meting. Eye Wish Opticiens adviseert klanten namelijk om eens in de twee jaar hun ogen door een opticien of optometrist te laten controleren. De behoefte van de kant en de eventuele klachten worden hierbij geanalyseerd en de gezondheid van de ogen, de huidige bril en of contactlenzen worden gecontroleerd. Hierna worden de ogen gemeten en kan de krijgt de klant persoonlijk advies.


Montuur online reserveren

Klanten hebben bij Eye Wish de mogelijkheid om middels de 'Click and Collect' optie hun montuur online te reserveren en hierna te passen in de winkel. Klanten kunnen dan op hun gemak online een monturen uitzoeken en hebben ook nog het voordeel om online advies te krijgen van de styliste. Klanten kunnen maximaal drie brillen reserveren via de webshop, en deze in de winkel passen wanneer het ze goed uitkomt. De 'click and collect' optie is geheel gratis en vrijblijvend.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten gerust contact opnemen met de helpdesk van Eye Wish via het telefoonnummer 0800 – 02 02 745 (optie 2) (gratis). Dit kan elke werkdag van 09.00u tot 18.00u. Daarnaast kan men ook een brief sturen naar het onderstaande postadres: Eye Wish Opticiens Klantenservice Antwoordnummer 5008 3769 ZV Soesterberg


Eye Wish Reviews

  Dag lenzen

  Ik ben al een week bezig mijn daglensen te ontvangen.
  Maar zonder resultaat. De winkel stuurt je lensen als goed maker maar de sterkte wijkt af omdat men niet de gewenste sterkte in huis had. Gebeld met het call center echter dan wordt je in de wacht gezet. Na een kwartier opgehangen.
  Het maand pakket bevat 30 paar lensen maar het jaar is 365 dagen en de geleverde mensen zijn op jaarbasis 360 stuks. Dus aan het eind van het jaar loop je vijf dagen in en als dan ook niet de mensen op tijd krijgt moet je naar spacesaver of Etos of zelf mensen bij te kopen.
  Ik hoop dat u daar iets aan gaat doen.

  Sterke punten
  Heel vriendelijk.

  Zwakke punten
  Slechte follow up
  Verkeerde lensen sturen en dan zeggen dat ik die wel even kan gebruiken Weet het niet of dat wel zo goed niet de juiste sterkte te dragen.
  Service nul

  de instinkers van Eye Wish

  Leesbril besteld in Voorburg en € 100,00 aanbetaald maar binnen 2 uur koop geannuleerd.
  Dan blijkt ineens dat je 25% van de glazen moet betalen en dus in mijn geval maar € 50,00 terugkrijgt van de aanbetaling.
  In de koopovereenkomst word niet over 25% gesproken.
  Bij andere opticiens is het mogelijk om binnen 3 uur kosteloos te annuleren.
  Niet bij Eye Wish maar dat merk je pas bij annulering.
  Daarnaast word pas na 6 weken de vergoeding van de zorgverzekering gecrediteerd.
  Bovendien zijn de winkelmedewerkers de vriendelijkheid zelve als ze je een bril verkopen maar bij annulering is de klantvriendelijkheid ineens ver te zoeken
  en is het gedrag zeer onbeschaafd.
  Het gaat hen dus duidelijk alleen om het geld en niet om een goede opticien te zijn. Dat was bij het Huis wel anders.
  Nee, nooit meer eye wish. Bah, wat een naar bedrijf !!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar
  geldkloppers
  klachtenafdeling inadequaat
  onbeschaafde afhandeling

  onprofessioneel

  ik sluit mij helemaal aan bij flip, review hierboven..........zelfde verhaal
  -verkeerd advies
  -dure lenzen(zachte maandlenzen), die niet bevallen, snel stuk gaan
  -oude van Het Huis, die prima bevielen, zouden verouderd zijn en niet meer te bestellen
  -er werd niet geluisterd
  -soms 1 of 2 weken geen lenzen, van alles geprobeerd tot ze boos werden en mij niet meer wilden helpen
  dit nog NOOIT gehad in de 20 jaar dat ik lenzen gebruik

  Sterke punten
  niets

Bezoek Eye Wish

Schrijf je eigen review