Mister Spex - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 25 juni 2019
Mister Spex Logo
  1. Mister Spex
  2. Mister Spex Reviews
  3. Schrijf ook een review over Mister Spex

Mister Spex

Mister Spex staat niet alleen bekend als grootste online opticien van Nederland, maar van geheel Europa. Je kunt hier onder andere terecht voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Mister Spex staat verder bekend om de beste kwaliteit en uitstekende service. Je kunt hier kiezen uit 3000 merkbrillen elk voorzien van kwaliteitsglazen.

De brillen kun je verkrijgen in verschillende vormen, kleuren, materialen en prijscategorieŽn. De hoogwaardige kunststofglazen zijn voorzien van een kraswerende laag, super ontspiegeling en een clean coating laag. Bovendien zijn ze licht, breukvast en uitgerust met een uv-filter. Op basis van je eigen behoefte en wensen kun je kiezen voor asferische glazen met een brekingsindex van maximaal 1,67. Bij Mister Spex heb je dus genoeg keuze mogelijkheden, en je kunt rekenen op kwaliteit en professionele service.

Ben je op zoek naar een bril? Een bril naar jouw wens en behoefte? Dan kun je snel en eenvoudig een online bestelling plaatsen bij Mister Spex. Er is een 3D pas- optie, waarbij je dan zelf online kan kijken hoe de brillen staan. De 4 favoriete modellen mogen vervolgens 10 dagen lang thuis worden gepast. De bril waar de keuze op valt, kan voorzien worden van glazen op sterkte. Kent je je correctiewaarden niet? Dan mag je ook nog een kosteloze oogmeting laten uitvoeren bij een lokale partneropticien in de buurt.

De brillen van Mister Spex worden niet alleen gratis, maar ook super snel tot aan huis geleverd. Zodra je je bril hebt besteld, wordt de bestelling verwerkt en heb je binnen de kortste keren je bril in huis. Genoeg reden dus om vandaag nog een gave bril te bestellen bij Mister Spex.

Mister Spex Details

Hits: 1587

URL: https://www.misterspex.nl/

CategorieŽn: Online Brillenwinkel

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over Mister Spex

Er zijn nog geen reviews geschreven over Mister Spex

Schrijf ook een review over Mister Spex

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Mister Spex aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Mister Spex aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Mister Spex


Home Ľ Online Brillenwinkel Ľ Mister Spex