• In vervolg op mijn eerdere klacht - d.d. 4 oktober 2018 - wil ik opnieuw reageren. De vorige mail heb ik afgesloten met de mededeling dat ik de laatste zal zijn als er een positieve oplossing zal zijn/komen ik die ook zal plaatsen !!! De reden dat er een tijdlang geen contact was had te maken met het feit dat de mails in mijn Spam terecht waren gekomen.... Nadat dit duidelijk werd is er met Isa naar een goede oplossing voor mijn probleem gezocht. Toen ik mijn bril thuis kreeg kon ik niets zien door het leesgedeelte. Er is een nieuwe bril toegestuurd. Maar natuurlijk - zonder opnieuw opmeten - was ie toen weer niet correct. Na een bezoek aan Polette in Utrecht is het probleem duidelijk geworden - het leesgedeelte bleek niet goed opgemeten te zijn - en is er voor mij wederom een nieuwe bril toegestuurd. Helaas is er toen weer iets niet goed gegaan. Ondanks dat we het probleem niet op hebben kunnen lossen kan ik niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben met de communicatie, zoals die heeft plaatsgevonden. Isa heeft haar uiterste best gedaan om het mij naar mijn zin te maken. Isa heeft mij voorgesteld om er n贸g een keer naar te kijken 贸f het geld terug te storten. Omdat 贸贸k Isa niet goed wist waar ze de oplossing moest zoeken en de afstand voor mij te groot was om steeds op en neer te rijden heb ik gekozen voor restitutie van het bedrag. Hoewel ik het (nog steeds) jammer vind dat ik de bril niet heb ben ik uiteindelijk zeer tevreden met de oplossing zoals die nu is aangedragen !!! Isa, bedankt !!!

    Sterke punten
    Goede, regelmatige communicatie.

    Door Judea Rovers op 2 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijne leesbrillen, moderne collectie en betaalbaar.

    Sterke punten
    Snelle levering van de leesbrillen Goedkoop

    Door Thomas op 28 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slecht afgewerkt, slechte glazen, lange wachttijd. Verschrikkelijke rommel uit China, vandaar de lange wachttijden... tsja een keer nooit meer

    Door Janneke op 28 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je moet geen collectieve zorgverzekering hebben. Ze declareren dan niet rechtstreeks bij je zorgverzekeraar. Ook de actie: wij verdubbelen uw zorgvergoeding, telt dan niet. Ben weer vertrokken zonder oogmeting en zonder nieuwe bril. Totaal niet service gericht.

    Sterke punten
    niet kunnen vinden

    Zwakke punten
    totaal niet service gericht

    Door Astrid op 19 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb al vanaf kleins aan een bril en ben bij verschillende aanbieders geweest. Ik moet eerlijk bekennen dat ik bij Hans Anders toch het beste thuis voel. De prijs versus de kwaliteit is prima, natuurlijk kun je een kwalitatief betere bril krijgen bij andere opticiens maar dan is de prijs ook 2x duurder. Vergeleken met een Pearl (waardeloze service in HHW) en Specsavers (iets duurder) heeft Hans bij mij een streepje voor. Dat komt mede door de echt goede service / vriendelijkheid van de winkel in HHW (met name Raadhuisplein). Zowel het geven van advies als het herstellen van problemen doen ze zonder problemen.

    Sterke punten
    Prijs / kwaliteit Service

    Zwakke punten
    Geen

    Door RenzoLuitjes op 18 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte oogzorg - Review over Specsavers

    Mijn dochters hoefden jarenlang niet gecontroleerd te worden bij bestelling van nieuwe lenzen. Voor de zekerheid een 2nd opinion gevraagd bij Pearle. Hoornvlies van beide dochters bleek ernstig beschadigd. Och ja. Dat gebeurt. Zei Spec saver. Nooit meer Spec savers. Groet Herman Slaghuis

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie reviee

    Door Herman Slagh op 10 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onbeschoft - Review over Specsavers

    Gisteren in Vlaardingen geweest en daar werd ik zeer onbeschoft behandelt door de eigenaar ik ben hier al eerder geweest en werd ook onbeschoft behandelt door ene Claus ik kom hier dus NOOIT meer mijn hele dag was verziekt !

    Door Cock op 8 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit meer - Review over Pearle

    Tevredenheidsgarantie nou vergeet het maar ik ben 8 keer terug geweest met de trein naar utrecht dus ook nog een hoop kosten. Ik kan absoluut niet goed zien met de bril iedere keer hebben ze zogenaamd weer een oplossing en dat moet ik dan echt proberen, als dit niet werkt dan krijg ik mijn geld terug. Nou dat zeiden ze al vanaf de derde keer. Na de 8 ste keer heb ik het maar opgegeven, hoop geld kwijt en bril ligt in de vuilnisbak. Nooit meer pearl

    Sterke punten
    Geen of je zou goed liegen als sterk punt moeten zien

    Zwakke punten
    Ze leveren pruts kwaliteit

    Door J.mooiman op 2 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • servise - Review over Specsavers

    heb 1,5 jaar geleden bij specsavers Oud-Beijerland een bril met dubbel focus aangeschaft ben er een half jaar geleden op gaan liggen de ene poot was ontzet, gereparreerd zo goed als het kan door specsavers half jaar later brak de poot alsnog af bij het knik meganisme de medewerkster heeft kosteloos 2 andere poten er aan gezet en de bril functioneert weer als vanouds

    Sterke punten
    service en kosten

    Zwakke punten
    geen

    Door lex op 30 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit geleverd - Review over Leesbril.nl

    Op 14 september leesbrillen besteld voor als nog nooit geleverd gekregen. Diversen keren geprobeerd contact met ze te leggen totaal geen reactie . Kan fluiten naar me geld . Oplichters !!

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Kees op 30 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vreselijk! Ik heb het gevoel dat de medewerkers van online support helemaal geen verstand heeft waar ze mee bezig zijn. Zeer onprofessioneel en ik heb lenzen besteld online en tot twee keer toe is het kwijtgeraakt en volgens hen bij de Postnl wat ik voor de eerste keer kan begrijpen maar voor de tweede keer? Really? Uiteindelijk maar naar een winkel gestuurd en helemaal niet gecommuniceerd met de betreffende winkel dus ben ik gebeld door de winkel met de vraag waarom is uw lenzen hier bij ons geleverd?? Nooit meer via online bestellen.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Heel veel. Gewoon onprofessioneel.

    Door Orelia op 24 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Betrouwbaar, top service en goedkoop!

    Door Ole op 19 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • service! - Review over Hans Anders

    een paar maanden geleden een bril gekocht bij Hans Anders in de Mare in Alkmaar. Ik was een lastige klant maar Anita en collega's hebben alles naar tevredenheid opgelost! Nogmaals bedank dames en vooral Anita!!

    Sterke punten
    nemen alle tijd voor je en geven goede adviezen. blijven altijd aardig ook als je zelf niet meteen weet wat je wilt of geen keuze kan maken.

    Door Meijer op 18 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vakkundig te woord gestaan en snelle levering. Lenzen dragen fijn en zijn van goede kwaliteit.

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Geen

    Door Lily Arissen op 11 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Men lenzen met expres levering bestelt, na 10 dagen geleden heb ik nog steeds geen levering

    Sterke punten
    Keuze

    Zwakke punten
    Levering

    Door Verhulst Pet op 11 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zijn dubbel opgelicht, twee mensen in ons gezin door verschillende filialen van Eye Wish. Mijn dochter moest constant nabellen om te vragen voor haar lenzen, Uiteindelijk is zij weggegaan naar andere optici毛n. Ik heb bij een ander filiaal een bril besteld. Die heb ik slechts 茅茅n jaar gedragen, toen bleek, dat de glazen veel te zwaar voor de montuur waren. Verder heb ik een nieuwe bril gekregen, maar zonder financi毛le compensatie, want de eerste bril was duurder. Ik heb geen gevoel dal ik een koning ben, want klant is koning, ik ben gewoon een dienstmeid.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Kennis en service

    Door Irina Braun op 5 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Inmiddels heb ik het punt bereikt dat ik aan het eind van mijn Latijn ben. Mijn verhaal : Ik had bij een (andere) opticien een bril gekocht. Variofocus. Deze beviel goed en ik zag er perfect door. Vervolgens wilde ik n贸g een bril kopen plus een zonnebril. Deze keer bij Polette. Alle gegevens meegenomen. De bril werd thuisbezorgd (begin juli). Door de 'gewone' bril kon ik geen letter lezen. Mijn zonnebril was iets beter, maar niet optimaal. Hier ben ik overigens wel mee akkoord gegaan. Het was overigens al vreemd dat hier een verschil in zat. Ik heb steeds contact gehad met Isa van Klantenservice. In het begin verliep het voortvarend. Ik was dus enthousiast. Zij dacht dat de bril verkeerd geslepen was en - omdat ik nogal ver van Utrecht woon - heeft ze me een nieuwe bril toegestuurd. Ik vond dat ze me erg tegemoet kwam. Maar helaas 鈥. ik zag er w茅茅r niets door. Weer contact. Zij stelde voor om dan dus toch maar naar Utrecht te komen en dan naar een bepaalde medewerker te vragen. Ik heb Isa een aantal data gestuurd dat ik zou kunnen, zodat zij zou kunnen kijken wanneer deze medewerker aan het werk zou zijn (anders rijd ik nog voor niks al deze kilometers). Het is inmiddels 7 augustus. Sinds deze dag heb ik na vele, vele, vele mails NIETS meer gehoord !!!!! Vandaag is het 4 oktober. W茅茅r 2 maanden later en in totaal ben ik er al 3 maanden mee bezig !!! Inmiddels ben ik aan het eind van mijn Latijn en - wat ik liever niet had gedaan - vind ik dat ik alle recht heb een negatieve review te mogen schrijven !! Dus : mocht ik niets meer horen van POLETTE om naar een goede oplossing te zoeken kan ik niets anders zeggen dan : KOOP NIETS BIJ POLETTE. En ik ben de beroerdste niet : mocht er een goede oplossing komen van de kant van Polette, zal ik de eerste zijn die dit 贸贸k zal vermelden !!!

    Sterke punten
    Mooie monturen

    Zwakke punten
    Niet bereikbaar Geen antwoord op mails

    Door Judea Rovers op 4 oktober 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • best service - Review over Hans Anders

    We were looking for a hearing aid for my mother and saw advertising of Hans Anders. I should say that I don't very often see the kind of service my mother has received from Salomon Katz, audicien of Hans Anders (Middenweg, Amsterdam). As the doctor's test was not sufficient (the doctor in the hospital has done only the basic test, which audicien has already done himself), he did all the extensive testing and spent a lot of time tuning and adjusting two different aids to achieve the best results. His approach was very professional with a lot of patience and caring for the customer. We want to thank him again for an outstanding service!

    Sterke punten
    -attention to the customer -patience -professional knowledge

    Zwakke punten
    geen

    Door Elena op 3 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Echt geholpen - Review over Eye Wish

    Zojuist bij de Eye Wish in Drachten geweest. Was zo dom geweest op mijn bril te gaan staan. Hierdoor was het nylon draadje gebroken. Werd allervriendelijkst ontvangen. Een jonge man bood mij een kopje koffie aan en ging direct voor mij aan de slag. Toen hij de juiste draadje's niet beneden voorradig had verontschuldigde hij zich dat hij naar boven moest. Alles bij elkaar was mijn bril binnen 5 minuten gerepareerd. Toen ik af wilde rekenen werd mij verteld dat het service van de zaak was. Dat noem ik Service met een grote S. Bedankt Eye Wish.

    Sterke punten
    Zeer klantvriendelijk.

    Zwakke punten
    Geen

    Door E.P.B op 24 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In augustus kocht ik een multifocale computerbril (blauw filter), voor 60 euro totaal. In eerste instantie zocht ik een montuur uit waar de standaard pupil hoogte van Charlie Temple (25) niet bij paste. Vervolgens teruggestuurd (verzendkosten retour gekregen). Ik ben goed geholpen door opticien Saskia en kon de juiste pupilhoogte op de retourbril aangeven. Daarna nieuw montuur uitgezocht. Helaas zat dat scheef op mijn neus maar dat is gratis opgelost door de plaatselijke opticien (na tip van Charlie). Inmiddels gebruik ik de bril volop en hij bevalt prima en staat ook nog eens leuk!

    Sterke punten
    Snelle levering met prettige service

    Zwakke punten
    Standaard pupilhoogte kan voor problemen zorgen.

    Door Marijke op 23 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte service - Review over Pearle

    In 2016 nieuwe leesbril gekocht(verzekerd lees de kleine lettertjes)en deze verloren december.met mijn verzekering naar het filiaal in Deventer gegaan en moest tot mijn verbazing 40鈧 per glas bijbetalen.Deze bril ging in september 2018 kapot dus ik weer naar Pearle en daar probeerden ze mij wijs te maken dat op deze nieuwe bril de garantie van de oude bril van toepassing was.Mijn kapotte bril maar meegenomen en volgend jaar maar is bij de concurrent kijken.

    Sterke punten
    Mooi gelegen in het centrum.

    Zwakke punten
    Geen service en verder hou ik maar netjes.😡

    Door Johan op 19 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij voelen ons bedonderd! Afgelopen woensdag 12 september 2018 heb ik mijn vader die in een verpleeghuis woont en in een rolstoel zit opgehaald om daarna in Haren bij Eye Wish opticiens een nieuwe leesbril te kopen. Wij kwamen binnen en werden geholpen door een veertiger meneer Ton V., in eerste instantie vriendelijk. We lieten ons adviseren voor een montuur en overhandigden het recept van de oogarts. Al gauw bleek dat de meeste monturen die de verkoper opzette bij vader merkmonturen waren van tussen de 鈧 350,00-鈧500,00. Hier komen dan nog de glazen van 鈧 180,00 per stuk bij, totaal rond de 鈧 750,00. Een montuur van het merk Porsche (titanium) prijs 鈧 379,00 was erg mooi en ook sterk in gebruik. Mijn opmerking was (vader qua cognitief niet meer in staat zelf het woord te voeren) was dat dit wel erg prijzig was en of er goedkopere monturen bij waren. Ton V. kwam toen met een onbekend merk montuur voor 鈧 199,00. Hier gingen wij verder mee, er werd ons koffie aangeboden en geserveerd door (bleek later) een jonge dame met hoofddoek die daar stage liep. De verkoper begon administratieve handelingen in de computer in te voeren, op mijn vraag of er ook aanbiedingen/acties waren werd geen antwoord gegeven?, daarom besloot ik zelf op mijn mobiele telefoon de site van Eye Wish dit op te zoeken en zag gelijk een mooie aanbieding die al vanaf augustus 2018 liep en nog tot oktober 2018 loopt. In deze actie werden de merkmonturen verkocht met een Citytrip 贸f 50% korting op een merkmontuur. Ik confronteerde de verkoper Ton V. met deze aanbieding, Ton V. reageerde verbazend 鈥 鈥渉ier weet ik helemaal niets van鈥 鈥 en vroeg direct of hij mijn mobiele telefoon wel even mee mocht hebben om aan zijn collega (de franchisehouder) die bleek later beneden in een kelder uit het zicht van de winkel zich bevond. Tijdens het lange wachten trof ik op het bureau van de verkoper een folder aan van Eye Wish met in het groot de actie afgebeeld waar de verkoper Ton V. helemaal niets van wist. Ondertussen maakte ik mij zorgen aangezien ik mijn mobiele telefoon open had meegegeven en het een kwartier duurde voordat de verkoper eindelijk weer terug kwam (in tussentijd waren er al klanten weggelopen uit de winkel en een oudere meneer boos werd op de stagiaire omdat hij alleen iets wilde afrekenen en zij dit niet kon en de stagiaire alleen was in de winkel namens de opticien). Eindelijk kwam de verkoper weer terug en gaf aan dat ik gelijk had en er op de merkmonturen 50% korting werd gegeven. Ik merkte toen op dat wij dan graag voor de mooiere Porsche (titanium) prijs 鈧 379,00 wilden gaan, met aftrek van de korting was dit montuur dan goedkoper dan het goedkopere model van 鈧 199,00 waar geen korting op zat. De verkoper had toen vanaf dat moment niet veel klantvriendelijkheid meer over zich, in rap tempo werden de nodige handelingen en een doorslag factuur van 鈧 548,00 gemaakt en voordat we het wisten was meneer verdwenen om iets anders te gaan doen, wij stonden vervolgens op om de winkel uit te gaan. Bedonderd: wij voelen ons bedonderd omdat de verkoper Ton H. ons niet in het begin heeft ge茂nformeerd over een actie waarvan hij het bestaan zeker wist en bewust verzweeg! Vervolgens een stukje theater opvoeren en hoe komt deze persoon erbij om mijn mobiele telefoon mee te nemen naar een afgesloten vertrek beneden in de kelder en hier ruim 15 minuten te blijven?? De volgende dag omstreeks 09.40 uur heb ik telefonisch contact gezocht met de eigenaar van Eye Wish in Haren de E. Geersing en de situatie zoals hierboven beschreven uitgelegd. Zijn antwoord was heel kort : dan annuleren wij toch deze order! Geen excuses, geen gevoel voor de situatie (waar hij zelf ook in voor kwam..), aan het einde van het gesprek confronteerde ik meneer Geersing met het feit dat hij niet eens 1x excuses had gezegd, ook toen kwam er geen excuses over zijn lippen. Op mijn meerdere verzoeken tijdens het gesprek om s.v.p. een bevestiging middels de mail aan mij te sturen dat de koopovereenkomst was geannuleerd werd telkens negatief geantwoord, zijn opmerking was : u heeft mijn woord en dat is genoeg. Uiteindelijk heeft meneer later in de ochtend toch nog een korte bevestiging van annuleren toegezonden, helaas wederom zonder een excuus!. Nadat wij contact hadden gezocht met de franchisehouder van Eye Wish Haren hebben wij direct daarna contact gezocht met Eye Wish hoofdkantoor te Soesterberg, de klachtenmedewerker Hugo stond ons vriendelijk en begripvol te woord en vroeg of wij dit verhaal wilden mailen, Hugo de klachtenmedewerker van Eye Wish Soesterberg zou uiterlijk dinsdag 18 september op deze klacht terugkomen, helaas niets meer mogen vernemen van Hugo of van een andere medewerker van Eye Wish!? Wij verwachten van Eye Wish op zijn minst excuses en wellicht een gebaar i.v.m. de kosten die zijn gemaakt voor ondergetekende om de reis die meer dan een halve dag heeft geduurd en ingrijpend was voor mijn vader en de nodige brandstofkosten en parkeergeld heeft gekost.

    Sterke punten
    Geen sterke punten!

    Zwakke punten
    De klant bewust voorliegen door acties te verzwijgen en een theaterstukje op te voeren. Zeer slechte klantenservice van Eye Wish te Soesterberg

    Door Rieko op 19 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al jaren ben ik tevreden nadat ik in Nijmegen ben gaan wonen met de keus die ik toen maakte om bij By Bas Optiek een nieuwe bril uit te zoeken. Na een uitgebreide oogmeting werd ik op deskundige wijze geadviseerd over de bril qua model, kleur en de vormgeving. Het viel direct op dat Bas op discrete en vriendelijke manier mij begeleide in mijn uiteindelijke keus. Het aanschaffen van een bril vraagt om vertrouwen en dat vertrouwen werd uiteindelijk de basis om jaren lang klant te kunnen zijn.

    Sterke punten
    Spontaniteit, betrokkenheid, aandacht, goede kennis betreffende model en kleur van het monteur welke mijn persoonlijke uitstraling blijvend ondersteunen.

    Zwakke punten
    geen

    Door jan de ridde op 18 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Oplichters - Review over Polette

    Bril besteld en betaald, de sterkte klopte helemaal niet, brief geschreven om te vragen waar ik de bril op kon sturen en wilde mijn geld terug. Tot op heden niets gehoord. Geen adres en geen geld op mijn rekening. Schandalig. Kan nergens een telefoonnummer vinden. Raad niemand aan om hier een bril te bestellen. POLETTE JULLIE ZIJN OPLICHTERS. Zo doe je geen zaken.

    Sterke punten
    Bril besteld en betaald, de sterkte klopte helemaal niet, brief geschreven om te vragen waar ik de bril op kon sturen en wilde mijn geld terug. Tot op heden niets gehoord. Geen adres en geen geld op mijn rekening. Schandalig. Kan nergens een telefoonnummer vinden. Raad niemand aan om hier een bril te bestellen. POLETTE JULLIE ZIJN OPLICHTERS. Zo doe je geen zaken.

    Zwakke punten
    Bril besteld en betaald, de sterkte klopte helemaal niet, brief geschreven om te vragen waar ik de bril op kon sturen en wilde mijn geld terug. Tot op heden niets gehoord. Geen adres en geen geld op mijn rekening. Schandalig. Kan nergens een telefoonnummer vinden. Raad niemand aan om hier een bril te bestellen. POLETTE JULLIE ZIJN OPLICHTERS. Zo doe je geen zaken.

    Door Meijboom op 18 september 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer tevreden - Review over Lensplaza

    Prima prijzen en snelle bezorging. Retour is gratis maar niet duidelijk hoe dat werkt.

    Door Ruud op 10 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.